Hoortoestel
prijzen

Wat kosten hoortoestellen eigenlijk?

Wilt u informatie over de actuele prijzen van hoortoestellen? Met meer dan 1.000 hoortoestellen op de Nederlandse markt en wisselende vergoedingen van de zorgverzekeraars, is een nauwkeurige prijsaanduiding vaak lastig om te maken. Op dit moment liggen de prijzen voor hoortoestellen, na aftrek van de vergoeding van uw zorgverzekeraar, tussen de 100 euro voor een hoortoestel in de basisklasse en 1.990 euro voor een hoortoestel uit het high end segment.

Op deze pagina introduceren wij de prijzen van hoortoestellen uit verschillende klassen. Voor informatie over exacte hoortoestelprijzen kunt u eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen via het gratis telefoonnumer 055 80 80 140. Wij informeren en adviseren u graag!

Hoortoestellen: overzicht van prijsklassen en functies

Wilt u liever een hoortoestel uit een hogere klasse, is een basis hoortoestel goed genoeg voor u, of kiest u liever voor de middenweg? Om een beeld te krijgen van de verschillende soorten categorieën, hebben we de prijsklassen voor u onderverdeeld en beschreven in een klein overzicht:

hooertoestel prijzen
hooertoestel prijzen

Heeft u vragen over de verschillende prijsklassen?
Onze experts adviseren u graag!

Prijzen: High end segment

De prijzen voor hoortoestellen die tot het high end segment behoren liggen tussen de 1.500 euro en 1.990 euro. Mocht u in aanmerking komen voor vergoeding, dan krijgt u een deel van dit hoortoestel vergoed (afhankelijk van uw zorgverzekering). Voor technisch geavanceerde toestellen krijgt u minder of geen vergoeding. Met hoortoestellen uit het high end segment bereikt u maximaal luistercomfort, zelfs in moeilijke luistersituaties. Extra functies van hoortoestellen uit deze categorie zijn:

  • Vele vormen en kleuren naar eigen voorkeur
  • Betere ruimtelijke oriëntatie door middel van allround luisteren
  • Automatische aanpassing aan verschillende soorten luistersituaties
  • Multimedia-toepassingen (uw hoortoestel verbinden met uw eigen smartphone of TV)

Kort voorgesteld:

Signia Pure Charge&Go

De Signia Pure Charge&Go zorgt voor meer gemak in het alledaagse leven. Het krachtige toestel werkt op oplaadbare batterijen en geeft u hierdoor meer vrijheid. Ondanks dat de Signia Pure Charge&Go slechts 3 cm hoog is, biedt het u enorm veel geavanceerde functies. Zo kunt u eenvoudig telefoongesprekken streamen, rechtstreeks naar muziek luisteren of het geluid van de TV direct in uw oor laten afspelen.

Wilt u meer informatie over onze high end segment hoortoestellen?

Prijzen: Middenklasse

De prijzen voor hoortoestellen uit de middenklasse liggen tussen de 900 en 1500 euro. Een deel van dit bedrag wordt vergoed, als u in aanmerking komt voor de vergoeding van de zorgverzekering. Daarvoor krijgt u een betrouwbaar hoortoestel dat u onderweg niet in de steek laat en u vele functies biedt. De volgende functies gelden voor hoortoestellen uit de middenklasse:

  • Draadloze verbinding met externe audiobronnen
  • Spraak wordt herkend en benadrukt
  • Probleemloos doelgericht horen

Kort voorgesteld:

phonak-bolero

Phonak Bolero Q50

De Phonak Bolero Q50 is een veelzijdig hoortoestel met talrijke functies voor veel comfort bij het luisteren en het dragen van een hoortoestel. Hoge frequentiegeluiden die verloren zijn gegaan, worden door middel van de Sound Recover functie weer opnieuw waarneembaar voor het oor. Daarnaast is er een grote selectie van kleuren en ontwerpen beschikbaar.

Wilt u meer informatie over onze middenklasse hoortoestellen?

Prijzen: Basisklasse

Hoortoestellen uit de basisklasse hebben een prijs van ongeveer 100 tot 900 euro. Een deel hiervan wordt vergoed door uw zorgverzekeraar als u in aanmerking komt voor vergoeding. Een toestel uit deze categorie zal u de minimale ondersteuning geven die het oor nodig heeft. Vooral als u vaak thuis bent geven hoortoestellen uit de basisklasse een grote meerwaarde – actieve mensen daarentegen, wordt over het algemeen hoortoestellen uit een hogere klasse aangeraden. De volgende kenmerken karakteriseren hoortoestellen uit deze categorie:

  • Gebaseerd op moderne digitale technologie
  • Nauwelijks feedback
  • Verschillende beschikbare hoorprogramma’s

Kort voorgesteld:

Signia Intuis Pro Direkt

Met de Signia Intuis Pro Direkt heeft u een stabiel gehoor, wat u beter laat horen. Ruis wordt automatisch gedetecteerd en verborgen. Bovendien kan een richtmicrofoon worden aangezet, hierdoor komt feedback zo goed als niet meer voor.

Wilt u meer informatie over onze basisklasse hoortoestellen?

De audibene service

Ubemachtigt uw nieuwe hoortoestel of hoortoestellen bij audibene tegen een eerlijke prijs. Ons doel is om nauw met de partneraudicien en met u samen te werken, om de beste oplossing te vinden voor uw gehoor behoeftes. Onze hoortoestel-experts bespreken graag uw opties gebaseerd op uw voorkeuren en levensstijl. U hebt de keuze tussen alle merkfabrikanten in Nederland, bijvoorbeeld Signia, Hansaton, Phonak en Unitron. Ongeacht welk bedrag u wilt betalen voor uw hoortoestel, bieden wij u graag verschillende gratis diensten:

Uitgebreid advies
Graag adviseert audibene u gratis over de laatste ontwikkelingen over audiologie; we lopen uw persoonlijke voorkeuren na, we beantwoorden uw vragen over aankopen en we helpen u graag totdat u het juiste hoortoestel heeft gevonden.

Dubbel advies
U wordt zowel telefonisch door onze experts, als rechtstreeks door de audicien in uw omgeving geadviseerd. Bel ons gerust op, of maak een terugbel afspraak!

Proefdragen van een hoortoestel zonder koopplicht
De audicien laat u kennismaken met verschillende modellen. Het is mogelijk deze zonder enige verplichting proberen, om zo het geschikte hoortoestel voor u te vinden.

5 jaar service bij nieuwe aanpassingen
Uw gehoor en voorkeuren kunnen veranderen. Binnen een periode van 5 jaar kunt u een afspraak maken en uw hoortoestel aan laten passen bij de betreffende audicien – ongeacht het merk van uw nieuwe hoortoestel.

Afstemmen van het hoortoestel
Na het kiezen van uw hoortoestel, past de audicien het apparaat precies aan uw behoeften aan, dit volgens de meest recente bevindingen.

Hoortest voor het classificeren van uw hoorprestaties
De audicien voert een gehoortest uit en gebruikt nauwkeurige medische maatstaven.

Het bemiddelen naar een audicien bij u in de buurt
Ons partnernetwerk van audiciens omvat meer dan 100 hoog gekwalificeerde audiciens. Deze zijn geselecteerd op basis van strikte criteria. audibene helpt u snel en eenvoudig op weg naar de dichtstbijzijnde audicien in uw omgeving.

Standaard 5 jaar garantie
In het geval van problemen met uw hoortoestel heeft u recht op 5 jaar garantie.

Probeer de nieuwste hoortoestellen van 2020 vrijblijvend uit.