Koppel aan het dansen met pastel achtergrond

Widex Beyond - hoe ver gaat het eigenlijk?

Met het gehoorapparaat “Beyond” breidt Widex zijn productfamilie Widex Unique uit. Het model combineert de belangrijkste functies van moderne hoortoestellen en wordt beschouwd als een echte innovatie. Het doel van de Widex Beyond is om u te laten vergeten dat u een hulpmiddel voor uw gehoor draagt. Het compacte ontwerp is discreet en praktisch. Maar het heeft niet alleen een onopvallende uiterlijk, de kwaliteit van het model uit het Widex-assortiment stelt u in staat om geluiden uit verschillende situaties gedetailleerd waar te nemen.

Hierdoor kunnen gesprekken moeiteloos worden gevoerd en dialogen nauwlettend worden gevolgd. U kunt de Widex Beyond rechtstreeks bedienen en configureren met uw smartphone. Hierdoor kunt u het hoorapparaat eenvoudig aanpassen aan verschillende situaties. Optimaliseer het bijvoorbeeld voor het luisteren naar uw favoriete muziek of stel het in voor optimale spraakweergave. De instelmogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Comfortabele telefoongesprekken rechtstreeks naar het gehoorapparaat

Oude vrouw op telefoon die heel blij eruit ziet

Apple apparaten

De Widex Beyond biedt u de mogelijkheid om telefoongesprekken direct naar uw gehoorsysteem te laten sturen. Deze technologie werkt met alle huidige Apple-apparaten, of het nu gaat om een iPad, iPhone of iPod,- u kunt telefoongesprekken en muziek rechtstreeks via uw hoortoestel ontvangen. De uitvoerapparaten sturen de audiosignalen rechtstreeks naar uw beide gehoorsystemen, wat zorgt voor een optimale geluidskwaliteit.

Ook een verbinding met internet kan gemakkelijk tot stand worden gebracht. Hierdoor kunt u ook podcasts en videostreams rechtstreeks op uw Widex Beyond afspelen. Widex heeft een eigen methode ontwikkeld om de bijbehorende gegevens om te zetten met als doel optimale geluidskwaliteit bij deze directe streaming. Zo krijgt u in elke situatie een helder en nauwkeurig geluidsbeeld.

Android apparaten

De multiconnectiviteit van de voor Apple-geoptimaliseerde Widex Beyond beperkt zich echter niet tot iPhone en dergelijke – u kunt er ook van profiteren met smartphone-apparaten die Android als besturingssysteem gebruiken. Sommige functies, zoals het direct streamen van audiobestanden, zijn hiervan wel uitgesloten, maar Widex biedt een geschikte oplossing voor Android-gebruikers. Met behulp van de Widex Dex-accessoirelijn en bijbehorende Link-technologie wordt draadloze overdracht van audiobestanden van smartphones naar het gehoorapparaat mogelijk gemaakt.

De beste geluidskwaliteit op grote afstanden

Widex Beyond groen met grijzige achtergrond

Als u al een hoortoestel heeft, heeft u mogelijk al ervaren dat de geluidskwaliteit op grote afstanden vaak te wensen overlaat. Zo kan een bezoek aan het theater of de wekelijkse gang naar de kerkpreek een vervelende aangelegenheid worden. Widex lost dit probleem op. Met behulp van inductieve ontvangst van audiobronnen kunnen dragers van het hoortoestel ook verre geluiden gedetailleerd en van hoge kwaliteit waarnemen. Deze innovatie wordt “TELE-Link Technologie” genoemd. Om hiervan gebruik te kunnen maken, zijn zogenaamde lusluistersystemen nodig. Ruimtes die hiermee zijn uitgerust, worden meestal speciaal aangegeven.

Wat heeft de Widex Beyond te bieden?

De app

Om toegang te krijgen tot de talloze instellingsopties van de Widex Beyond, moet u de Beyond-app op uw smartphone installeren. Deze app is speciaal ontwikkeld door Widex en biedt onbeperkte vrijheid aan de gebruiker. De interface kan vrij worden aangepast en gepersonaliseerd. Zo kunt u snel uw weg vinden en direct toegang krijgen tot uw favoriete opties. U kunt bijvoorbeeld de geluidsweergave aanpassen met behulp van de ingebouwde equalizer. De Sound Mixer past het geluid ook aan volgens uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Vooraf bepaalde streamingopties kunnen in enkele seconden worden geactiveerd. De Widex Beyond kan dus worden gepersonaliseerd voor elke individuele gebruiker, zodat u in elke dagelijkse situatie kunt genieten van een perfecte geluidskwaliteit.

Televisie kijken

De Link-technologie kan ook de audiokwaliteit verbeteren bij het televisiekijken of bij het telefoneren via vaste lijn. Dit wordt mogelijk gemaakt door de derde antenne voor draadloze communicatie. Door de Widex DEX-accessoires te verbinden met de juiste apparaten die verantwoordelijk zijn voor geluidsweergave, kan er – vergelijkbaar met het gebruik van een smartphone – een draadloze verbinding met het gehoortoestel worden gemaakt. Hierdoor vindt geluidsweergave ook direct plaats via de Widex Beyond, zodat u geluiden tijdens het televisiekijken en telefoneren gemakkelijk kunt horen. Bovendien maakt dit gebruik van een uitgebreider overdrachtsbereik dat het volume aanzienlijk verhoogt.

Direct streamen, maar dan duurzaam

Powersaver PLUS van Widex is de chiparchitectuur die hier wordt gebruikt. Het heeft als taak om de prestaties van de Widex Beyond te maximaliseren en tegelijkertijd het stroomverbruik zo laag mogelijk te houden. Tijdens gemiddeld direct streamen verbruikt het slechts 1,8 mA. Hiermee stelt het hoorsysteem van Widex nieuwe normen in de hoortoestelindustrie.