Signia Charge&Go IX Silk - mobiele banner

Signia Charge&Go IX Silk: onzichtbaar en oplaadbaar!

Ontdek de gloednieuwe Signia Silk Charge & Go IX: het hoortoestel dat de hoortoestellen markt zal veranderen. Vergeet alles wat u weet over onzichtbare mini-hoortoestellen. Tot nu toe gingen onzichtbare in-het-oor hoortoestellen en oplaadbare batterijen niet samen, maar met de Silk Charge & Go van Signia is dat verleden tijd!

Dit opvallend kleine model heeft een moderne oplaad methode: uw gehoorapparaten worden namelijk opgeladen in een plat oplaad etui, vergelijkbaar met moderne Bluetooth-oordopjes.

Signia afbeelding vrouw met krullend haar met een brede lach

Een geïntegreerde ervaring: realtime optimalisatie van uw gesprekken

In de wereld van gehoorapparaten onderscheidt de Silk Charge&Go zich als een echte revolutionaire technologische vooruitgang. Dit apparaat maakt niet alleen een einde aan de problemen met wegwerpbatterijen dankzij zijn oplaadbare batterij, maar biedt ook een uitzonderlijke autonomie om uw leven gemakkelijker te maken, vooral wanneer u onderweg bent met de draagbare oplader.

Dit is een belangrijke vooruitgang voor mensen met gehoorproblemen, omdat het discretie, prestatie en gemak combineert in een onzichtbare oplaadbare in-het-oor gehoorapparaat.

De unieke aspecten van de Signia Charge&Go IX Silk op een rijtje

Signia Charge&Go IX Silk met witte roze achtergrond

Of het één, twee, drie of meer zijn; alle gesprekspartners zijn nu duidelijk te volgen.

  • Ultra-compact en discreet: bijna onzichtbaar in uw gehoorgang, dus niemand zal merken dat u ze draagt.
  • Langdurige batterijduur: dankzij het oplaadbare ontwerp gaat dit hoortoestel tot wel 28(!) uur mee op één lading, en geen gedoe meer met batterijen!
  • Slimme oplader met Powerbank: de oplader dient ook als handige Powerbank, waarmee u uw hoortoestellen onderweg tot 4 keer volledig kunt opladen.
  • Directe pasvorm: dankzij de “sleeves” past de Silk IX perfect en comfortabel zonder gedoe met maatwerk.
  • App-bediening: uw smartphone wordt een afstandsbediening voor uw hoortoestellen, en uw audicien kan ze online aanpassen.
  • Superieure geluidskwaliteit: de omnidirectionele technologie zorgt voor een uitstekende spraakfocus, zelfs in rumoerige omgevingen.