Wij zijn audibene

Uw eerste stap naar beter horen

Paul-Crusius-and-Marco-Vietor-
Paul-Crusius-and-Marco-Vietor-

Met onze aanwezigheid en expertise in meer dan 10 verschillende landen zijn we inmiddels uitgegroeid tot de absolute wereldleider in het verstrekken van hoorzorg in de hoortoestelindustrie. Wij bieden deskundig advies via de telefoon, kosteloos testen van de nieuwste hoortoestellen en eerlijke prijzen voor hoortoestellen. Ons team bestaat uit hoortoestel-experts en ervaren partner-audiciens die u graag helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw hoorsituatie. Met meer dan 100 partner-audiciens en vestigingen verspreid door heel Nederland, kunt u er zeker van zijn dat uw perfecte hoortoestel ook bij u in de buurt te vinden is!

Niet alleen zijn we bekend met de obstakels en uitdagingen van gehoorverlies, we zijn ook geschikt om u te voorzien van de meest toonaangevende hoortoestellen. Doormiddel van nauwe samenwerking met de fabrikanten en een internationaal inkoopbeleid kunnen wij u een hoortoestel aanbieden dat comfortabel, effectief en betaalbaar is. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u namelijk graag op weg naar een beter gehoor!

Ons team van hoortoestel-experts

Ons gehoor is net zo uniek als onze vingerafdruk, waardoor het belangrijk is dat uw hoortoestellen op uw gehoor en uw hoorsituaties worden afgesteld. Bij audibene heeft u de beschikking over ervaren hoortoestel-experts die u bij elke stap van het vinden van uw perfecte hoortoestellen zullen begeleiden. Inzicht in uw hoorsituatie en uw dagelijkse leven zullen de twee belangrijkste onderdelen zijn tijdens de telefoon consultaties. We zullen er alles aan doen om de best passende hoortoestellen voor u te vinden. Ons hoofddoel is om samen met u uw hoorsituatie en daarmee uw levenskwaliteit te verbeteren.

Heeft u vragen over de verschillende prijsklassen?
Onze experts adviseren u graag! Nu advisering starten