man en vrouw staan samen op de voorgrond. Op de achtergrond zitten 3 mensen op de bank.

Horen zoals u dat wilt

De nieuwe audibene IX

Geluid dat raakt

Welkom in een wereld waar elke lach en elk woord een verhaal vertelt. Met de audibene IX (Integrated Xperience) hebben we iets gemaakt dat al deze verhalen voor u vastlegt: een klein meesterwerk dat niet alleen geluiden opvangt, maar echte verbindingen creëert en versterkt – of het nu tijdens een levendig gesprek met vrienden is, een inspirerende toneelvoorstelling of in de rustige sfeer van een intiem gesprek. Dit hoortoestel is meer dan alleen een technisch toestel – het is een pionier voor een nieuw tijdperk van horen.

Ervaar hoe moeiteloos gesprekken kunnen gaan als uw oren ondersteund worden door onze MultiBeam technologie die stemmen duidelijk herkent en achtergrondgeluiden dempt. De audibene IX nodigt u in een wereld te stappen van levendig geluid – waar horen net zo verrijkend is als het leven zelf.

Zo klein kan een grote revolutie zijn

https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2024/03/audibene-ix-hoergeraet-schwarz.png

Met de audibene IX is moeiteloos spraakverstaan in elke situatie eindelijk mogelijk.

De audibene IX vervult eindelijk de behoefte aan natuurlijke en moeiteloze communicatie. Een echte kwantumsprong die alles verandert. De IX technologie maakt het eindelijk mogelijk iedereen in elke situatie glashelder te horen en te verstaan: zelfs midden in een café of op een familiefeestje.

Twee realtime processors zorgen voor een kristalheldere spraakverstaanbaarheid met behoud van een natuurlijk omgevingsgeluid die altijd perfect in balans is.

De MultiBeam technologie scant de ruimte en herkent meerdere sprekers tegelijkertijd, zelfs als u in beweging bent. Zo klinkt elk gesprek glashelder en verstaat u alles.

De audibene app voor uw individuele hoorervaring met dank aan de volgende exclusieve functies: Spraak Focus, het Panorama Effect en Mijn Modus (Muziek-, Actief-, Comfort- en Relax Modus)

Technologie die zich aanpast aan uw leven

Volg nu moeiteloos gesprekken met de MultiBeam technologie.

Het is altijd onze visie geweest om een hoortoestel te creëren dat zich aanpast aan het ritme van uw leven en spraak en geluid in harmonie weergeeft. Deze visie is nu werkelijkheid geworden: met de audibene IX, ons beste hoortoestel ooit.

Bovenal is de unieke MultiBeam technologie ongeëvenaard, omdat het de enige ter wereld is die de ruimte kan scannen, meerdere sprekers tegelijk kan herkennen en elk gesprek aan u kan aanpassen. Zelfs als u onderweg bent, maakt MultiBeam gesprekken mogelijk vanuit alle richtingen, op alle volumes en afstanden – voor een hoorervaring die volledig op u is afgestemd. Een realtime model van uw omgeving zorgt er ook voor dat gesprekken en zelfs de meest subtiele nuances – zelfs als er gefluisterd wordt – duidelijk en natuurlijk tot u doordringen. Dit betekent dat geen woord onduidelijk blijft, zelfs als iemand door de kamer beweegt.

De innovatieve MultiBeam technologie in de audibene IX zorgt voor een ongeëvenaard gehoor. Door stemmen nauwkeurig te detecteren en te volgen, zelfs in beweging, levert het altijd helder geluid.

De audibene IX hoortoestellen zijn uitgerust met twee realtime processors gebaseerd op de HORIZON AX technologie. Zij zijn de drijvende kracht achter het glasheldere spraakverstaan en het verbazingwekkend natuurlijke geluid dat u zal inspireren.

Een IX hoortoestel is te zien waar de techniek van de binnenkant is te zien
Een rood icoontje met daarin het profiel van een man vanaf de zijkant met geluidgolven die uit de mond komen

De spraakprocessor garandeert optimale, glasheldere spraakverstaanbaarheid in alle situaties.

Een donkerblauw icoontje met daarin een fluitend vogeltje te zien

De omgevingsprocessor zorgt voor een authentiek en natuurlijk omgevingsgeluid.

donkerblauwe icoon laat de audibene app logo zien

Dit kan alleen de audibene app.

Probeer het eens! Bij voorkeur met een koptelefoon.

Hoor niet alleen aan, maar versta echt beter

De Spraak Focus in de audibene app

SPRAAK FOCUS
Effect aan Effect uit

Als u een extra boost wilt voor een glasheldere spraakverstaanbaarheid, dan is dit ook eindelijk een fluitje van een cent. Met één tik in onze audibene app versterkt de Spraak Focus de stemmen die u wilt horen. Ongewenste achtergrondgeluiden? Die worden gewoon gedempt. Zo blijven alleen de gesprekken over die er echt toe doen. Eenvoudig en begrijpelijk – dat is communicatie vandaag de dag.

 • Gesprekspartner extra duidelijk verstaan
 • Automatisch dempen van storende omgevingsgeluiden
 • Vang elk detail op, zelfs in een lawaaiige omgeving

Breid uw geluidshorizon uit

Ervaar de volledige uitgestrektheid van de natuur met het Panorama Effect.

PANORAMA EFFECT
Effect aan Effect uit

Het knisperen van takjes onder uw wandelschoenen, de wind in de boomtoppen, het enthousiaste geblaf van uw hond. Joggen, wandelen, fietsen of gewoon rustig op een bankje zitten. Voor deze momenten hebben we het unieke Panorama Effect ontwikkeld. Hiermee hebt u uw oor nu heel dicht bij de hartslag van de natuur – met één tik op de knop. Uw audibene IX verschuift dan uw focus van spraakverstaan naar een 360° hoorervaring van de natuur. Hierdoor ervaart u de natuur niet alleen als een landschap – maar als een meeslepend geluidslandschap.

 • Een unieke 360°  allround  hoorervaring
 • Het pure omgevingsgeluid – helder en realistisch
 • Zo natuurlijk, alsof u geen hoortoestel draagt
Blauw icoontje laat persoon zien met de verschillende modi van de audibene ix gehoorapparaten

Geluid op maat voor uw oor

Ieder mens is uniek, zo ook de levensstijl en hoorgewoonten. En dat is precies waarom we Mijn Modus hebben ontwikkeld – een optionele modus die uw hoortoestel personaliseert en aanpast aan uw individuele behoeften. Het maakt niet uit of u actief bent, van muziek geniet, ontspant of gewoon van stilte houdt: de extra hoorprogramma’s van Mijn Modus zorgen ervoor dat u uw hoorervaring kunt optimaliseren en personaliseren. Precies zoals u het wilt.

Mijn Modus: uw persoonlijke hoorervaring

 • Vier exclusieve audibene functies
 • Met één vingeraanraking te bedienen in de app
 • Voor elke situatie de juiste  Modus
MUZIEK MODUS
ACTIEVE MODUS
COMFORT MODUS
RELAX MODUS

Geniet van de wereld van muziek

MUZIEK MODUS
Effect aan Effect uit

Hier komt muziek tot leven. Van rock tot klassiek, op LP of live in concert – in muziek modus klinkt muziek zoals het hoort. Elk detail, elke lage noot, elk helder geluid wordt gereproduceerd in zijn volle pracht. Het is duidelijk: dit is de symfonie van uw leven.

Actief zijn zonder compromissen

ACTIEVE MODUS
Effect aan Effect uit

Uw audibene IX blijft u ondersteunen bij het leiden van een actief leven. Of u nu gaat fietsen, tuinieren of genieten van activiteiten met vrienden. In de Actieve Modus wordt windruis extra onderdrukt voor een goed verstaan van de spraak. Bovendien reageert uw toestel “langzamer” op snelle richtingsveranderingen, zodat u geruisloos kunt luisteren.

Ervaar de kunst van stilte

COMFORT MODUS
Effect aan Effect uit

Toegegeven, u verwacht eigenlijk wat anders van een hoortoestel, maar uw audibene IX kan er ook voor zorgen dat u bijna niets hoort. In deze modus wordt het omgevingsgeluid namelijk sterk verminderd. Plotselinge geluiden worden zelfs onderdrukt. Dompel uzelf onder in een wereld van rust want hoe fijn het ook is om alles te verstaan, het kan soms ook fijn zijn om even niets te horen.

Welzijn voor de oren

RELAX MODUS
Effect aan Effect uit

Ervaar diepe ontspanning met één druk op de knop. Laat omgevingsgeluiden vervagen en laat de rustgevende geluiden helpen om stress te verminderen en concentratie te bevorderen.

Het juiste model voor elke behoefte

Uw hoorervaring, uw keuze. Bekijk hier welk type hoortoestel het beste bij u past.

audibene go IX

audibene lite IX hoortoestel met witte achtergrond

audibene lite IX

audibene style hoortoestel met witte achtergrond

audibene style AX

audibene max hoortoestel met witte achtergrond

audibene max AX

audibene go IX

Kleur kiezen
 • Donkerblond icoontje
 • Zwart icoontje
Zilver Champagne Donkerblond Grafiet Zwart

De audibene go IX (Integrated Xperience) is de ideale metgezel voor iedereen die elke dag ten volle wil genieten en niets wil missen. Het combineert geavanceerde IX-technologie met maximaal draagcomfort en zorgt voor heldere spraakverstaanbaarheid en natuurlijk geluid. Met Bluetooth en de exclusieve audibene app functies, zoals de Spraak Focus, het Panorama Effect en Mijn Modus, staan ze voor een gehoor op maat.

 • Twee IX realtime processors
 • MultiBeam technologie
 • Intuïtieve bediening met de app
 • Exclusieve modi voor personalisering
 • Bluetooth verbinding
 • Krachtige oplaadbare batterijen

audibene lite IX

Zwarte audibene lite IX hoortoestel en oplaadbox met witte achtergrond Donkerblonde audibene lite IX hoortoestel en oplaadbox met witte achtergrond
Kleur kiezen
 • Zwart icoontje
 • Donkerblond icoontje
Zwart Donkerblond

Een meesterwerk van discretie: nu met het grenzeloze gemak van een oplaadbare batterij. De audibene lite IX (Integrated Xperience) is perfect aangepast aan de uitdagingen van uw dagelijks leven. U kunt zich verheugen op helder geluid dat u van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat betrouwbaar vergezelt – zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de levensduur van de batterij.

 • Twee IX realtime processors
 • Intuïtieve bediening met de app
 • Spraak Focus en Relax Modus
 • Krachtige oplaadbare batterijen

audibene style AX

audibene style hoortoestellen met witte achtergrond Grafiet audibene style hoortoestellen met witte achtergrond Zilvere audibene style hoortoestellen met witte achtergrond Blauw-zilveren audibene style hoortoestellen met witte achtergrond Zwart-zilveren audibene style hoortoestellen met witte achtergrond
Kleur kiezen
 • Icoon zwart-grafiet
 • Wit-zilver icoontje
 • Blauw-zilver
 • Zwart-silver
Rosé goud Zwart grafiet Wit zilver Blauw zilver Zwart zilver

De AX (Augmented Xperience) is de voorloper van onze audibene IX. Gemaakt voor actieve mensen die volledig van het leven willen genieten met al hun zintuigen. De audibene style AX combineert de baanbrekende AX-technologie met comfortabel draagcomfort. Versta uw gesprekspartners weer glashelder met één druk op de knop, en geniet van het meest natuurlijke geluid met perfecte ruimtelijke oriëntatie. Bedien de exclusieve audibene functies als de Spraak Focus, het Panorama Effect en Mijn Modus met Bluetooth verbinding.

 • AX dubbele chiptechnologie
 • Intuïtieve bediening met de app
 • Exclusieve modi voor personalisering
 • Bluetooth verbinding
 • Oplaadbare batterijen

audibene max AX

Zwarte audibene max hoortoestellen met oplaadbox met witte achtergrond Donkerbruine audibene max hoortoestellen met oplaadbox met witte achtergrond Mokka audibene max hoortoestellen met oplaadbox met witte achtergrond Bruine audibene max hoortoestellen met oplaadbox met witte achtergrond Tan audibene max hoortoestellen met oplaadbox met witte achtergrond
Kleur kiezen
 • zwart icoontje
 • donkerbruin icoontje
 • Mokka icoontje
 • bruin icoontje
 • Tan icoontje
Zwart Donkerbruin Mokka Bruin Tan

De AX (Augmented Xperience) is de voorloper van onze audibene IX. Klein, slim, technisch briljant en op maat gemaakt om perfect in de oren van de drager te passen – de audibene max AX zet een nieuwe norm. Het hoortoestel doet meer denken aan een moderne Bluetooth hoofdtelefoon en combineert compacte afmetingen, krachtige batterijprestaties en moderne Bluetooth verbinding met de exclusieve audibene functies als de Spraak Focus, het Panorama Effect en de vier individuele modi in Mijn Modus.

 • AX dubbele chiptechnologie
 • Intuïtieve bediening met de app
 • Exclusieve modi voor personalisering
 • Ontwerp op maat
 • Bluetooth verbinding
 • Oplaadbare batterijen
Man en vrouw zitten samen op de bank terwijl de man de tv aanzet met een afstandbediening

Geluiden die verbinden

Draadloze verbinding om te bellen, naar muziek te luisteren en tv te kijken.

icoontjes te zien met een muzieknoot, tv, audioboek, bluetooth en telefoontje

Stelt u zich voor dat uw persoonlijke geluidswereld naadloos verbonden is met de digitale wereld. Dit is geen droom van de toekomst – met de audibene IX kunt u precies dat ervaren. Vrijheid met één druk op de knop: verbind het hoortoestel moeiteloos met uw smartphone, tablet of televisie voor een ongeëvenaarde multimedia ervaring.
Onze speciaal ontwikkelde audibene app is de kern van deze nieuwe vrijheid. Hij is eenvoudig te gebruiken en een echte uitbreiding van uw luisterervaring.

Uw instellingen en streamingopties beheert u onopvallend en snel, zowel via uw iPhone als uw Android smartphone, dankzij de betrouwbare Bluetooth technologie. Met de audibene IX bent u niet alleen de luisteraar, maar ook de dirigent van uw luisterervaring.

 • Hoortoestel en smartphone perfect met elkaar verbonden
 • Eenvoudige en intuïtieve bediening
 • Stream en telefoneer rechtstreeks via het hoortoestel
Man met bruin haar staat in de tuin bij een bbq
icoontje met een batterij

Vaarwel batterijen, hallo vrijheid

Tot 28 uur¹ glashelder horen met slechts één keer opladen.

De audibene IX stelt nieuwe normen op het gebied van energie-efficiëntie en comfort. Uitgerust met de meest geavanceerde oplaadbare batterijen, biedt hij tot wel 28 uur¹ eersteklas horen – zonder capaciteitsverlies. En het beste van alles: afscheid nemen van batterijen betekent dat u nooit meer nieuwe hoeft te kopen en moet priegelen om ze in het toestel te plaatsen.

De innovatieve oplaadtechnologie van de audibene IX maakt opladen eenvoudig – plaats hem gewoon in de elegante oplaadbox en u kunt elke dag met volle energie beginnen. De mobiele oplader werkt via inductie en laadt uw hoortoestellen op, waar u ook bent. Zo blijft u altijd ontspannen, zelfs als u op reis bent. Met de audibene IX ervaart u niet alleen het gemak van oplaadbare batterijen, maar helpt u ook batterijafval te verminderen. Zo is uw verbeterde gehoor dubbel zo fijn: voor u en voor het milieu.

* Batterijvermogen tot 28 uur incl. 5 uur streaming

De 3 IX hoortoestellen zijn te zien die beschikken over een accu
 • Innovatieve oplaadbare batterijen
 • Slanke, elegante oplaadbox
 • Maximale flexibiliteit voor onderweg

Veelgestelde vragen

Waarom zijn audibene IX hoortoestellen beter dan andere modellen op de markt?

Met audibene IX hoortoestellen kunt u de wereld om u heen niet alleen beter horen, maar ook ultiem ervaren. Dankzij twee krachtige processors reproduceert de innovatieve IX-technologie (Integrated Xperience) spraak kristalhelder en omgevingsgeluiden op natuurlijke wijze.

Als onderdeel van Integrated Xperience vangt de unieke MultiBeam technologie meerdere gespreksdeelnemers tegelijkertijd en dynamisch op. U kunt ook de exclusieve modi van de audibene app gebruiken om het geluid aan te passen en uw hoorervaring naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de krachtige processors, de unieke MultiBeam technologie en de audibene app bieden audibene hoortoestellen het beste gehoor in elke situatie.

Hoe verbeteren audibene IX-hoortoestellen het spraakverstaan?

De dubbele verwerkingskracht van de audibene IX benadrukt spraak kristalhelder in realtime en zorgt tegelijkertijd voor een natuurlijk omgevingsgeluid. Afleidende achtergrondgeluiden worden op een aangename manier weggefilterd.

In bijzonder met moeilijke luistersituaties biedt de zogenaamde Spraak Focus een extra verbetering. Deze selecteerbare modus in de audibene app brengt spraak nog duidelijker naar voren.

Wat is er zo uniek aan de MultiBeam technologie?

MultiBeam technologie is een intelligente functie van onze audibene IX-hoortoestellen die elke stem in de ruimte nauwkeurig detecteert. Dit is wat de MultiBeam technologie zo speciaal maakt:

 • Duidelijke gesprekken, zelfs met meerdere deelnemers: de MultiBeam technologie scant de ruimte in realtime en registreert nauwkeurig de stemmen van alle relevante deelnemers aan uw gesprek. Achtergrondgesprekken en achtergrondgeluiden worden aangenaam verminderd, zodat u zich kunt concentreren op uw groepsgesprek.
 • Moeiteloos luisteren, zelfs in levendige omgevingen: concentreer moeiteloos op uw gesprek zonder afgeleid te worden door achtergrondgeluiden. De stemmen van uw gesprekspartners worden aangenaam benadrukt.
 • Volledige bewegingsvrijheid: dankzij de MultiBeam technologie volgt uw hoortoestel alle stemmen dynamisch, zelfs als u of de spreker beweegt.

Welke audibene hoortoestellen zijn uitgerust met IX-technologie?

De IX-technologie is geïntegreerd in de audibene go IX (achter-het-oor) en audibene lite IX (in-het-oor) modellen, die beide een natuurlijke hoorervaring bieden.

De MultiBeam technologie, meer aanpassingsmogelijkheden en Bluetooth zijn echter exclusief voor de audibene go IX, die ook comfortabeler is om te dragen omdat het geen gesloten gevoel in de gehoorgang veroorzaakt.

Hoeveel kost een audibene IX hoortoestel?

Net als bij andere technische apparaten weerspiegelt de prijs van hoortoestellen de prestaties die ze bieden.

Hoortoestellen worden ingedeeld in drie verschillende prijsklassen, afhankelijk van het aantal functies:

 • Premiumklasse
 • Middenklasse
 • Basisklasse

De audibene hoortoestellen vallen onder de premiumklasse. Ze bieden u de hoogste kwaliteit en de meest geavanceerde technologie voor het dagelijkse gehoor.

Hoe kan ik mijn hoortoestellen aanpassen met de audibene app?

Wilt u uw audibene hoortoestellen gemakkelijk kunnen bedienen? Met de exclusieve audibene app wordt uw smartphone een afstandsbediening. Kies uit verschillende modi, zoals Spraak Focus voor gesprekken of Panorama Effect voor ervaringen buitenshuis. Het volume kan ook discreet en eenvoudig worden aangepast.

Download gewoon de audibene app op uw smartphone en word de dirigent van uw eigen luisterervaring!

Met audibene kunt u nu exclusief de audibene IX® uitproberen in het dagelijks leven. Probeer het gewoon eens – en ontdek nieuwe perspectieven voor een betere levenskwaliteit, welzijn en comfort in het dagelijks leven.

Registreer geheel vrijblijvend in slechts twee minuten!