Signia hoortoestellen

Een van de beste hoortoestel technologieën

Signia-Logo
Signia-Logo

Horen maakt het mogelijk om met andere mensen te kunnen communiceren. Het traditierijke en op kwaliteit gerichte Signiaconcern ontwikkelt al meer dan 130 jaar technologisch en kwalitatief hoogwaardige gehoorsystemen. In meer dan 100 landen wereldwijd helpt Signia om mensen weer actief aan het leven te kunnen deelnemen. Als een van de grootste en meest innovatieve fabrikanten van hoortoestellen wordt Signia vaak gezien als wegwijzer voor nieuwe ontwikkelingen en technologieën.

Zodra u uw vermogen om te horen kwijtraakt, verliest u uw capaciteit om te communiceren. Veel mensen zijn zich niet bewust van de uitgebreide gevolgen van gehoorverlies. Slechthorendheid vermindert het vermogen om zich te concentreren op belangrijke geluiden en stemmen. Moderne hoortoestellen van het Duitse hightech merk helpen hierbij. Door de instelling af te stemmen op uw voorkeuren, kunt u de geluiden en stemmen die u wilt horen versterken, terwijl storende omgevingsgeluiden worden onderdrukt.

Signia's producten

De grote ervaring in technologie die Signia heeft bij de productie van hoortoestellen, wordt ook weerspiegeld in de modelreeks van deze bekende onderneming. De Signia Styletto is een krachtig hoortoestel, met vele functies en is voorzien van vele extra’s ondanks zijn moderne, discrete en slanke design. De Signia Silk en Signia Insio zijn hoogwaardige hoortoestellen die zeer discreet in het oor zitten zodat deze niet opvalt voor de buitenwereld. De Signia Aquaris is het eerste complete water- en stofdichte hoortoestel dankzij zijn speciale Nano coating. Men hoeft nog minder aandacht aan het hoortoestel te geven, wat het gebruiksgemak extreem hoog maakt. Een dag op het strand, tuinieren in het weekend of lopen in de regen is met de Signia Aquaris geen probleem meer.

Oplaadbaar en geavanceerd: Pure Charge&Go

Signia Pure_312_NX
Signia Pure_312_NX

Het nieuwe hoortoestel Pure Charge&Go van Signia zorgt ervoor dat dragers zich niet langer zorgen hoeven te maken over het verwisselen van batterijen. Het compacte apparaat werkt namelijk op oplaadbare batterijen. Dit zorgt voor meer gemak in het alledaagse leven. Dit toestel van slechts 3 cm hoog biedt u ook talloze geavanceerde functies en er wordt gebruikt gemaakt van de hoogwaardigste technologieën. Zo kunt u vanaf uw smartphone telefoongesprekken streamen, via de Pure Charge&Go rechtstreeks naar muziek luisteren of via StreamLine TV het geluid van de televisie direct in uw oor laten afspelen.

Nieuwsgierig naar wat het toestel verder nog kan? Lees meer over Signia’s Pure Charge&Go.

Gehoorverlies en Signia

Gehoorverlies is een veel voorkomend probleem en Signia’s producten proberen al jaren innovatieve oplossingen voor klanten te bieden. Het brede scala aan apparaten biedt oplossingen voor ieder persoon met gehoorverlies. Van AHO (achter-het-oor) tot IHO (in-het-oor), de producten bieden de juiste oplossing. Wanneer innovatie in deze industrie wordt genoemd, verdient Signia’s waterbestendige hoortoestel zeker een vermelding. Een van de eerste waterbestendige hoortoestellen die tijdens het douchen, zwemmen of gewoon in de regen kan worden gedragen zonder dat deze wordt beschadigd. Signia Aquaris begon een revolutie voor anderen om te volgen.

Tegelijkertijd verzwakken deze hoortoestellen ongewenst omgevingsgeluid, zodat de maximale helderheid van het geluid wordt bereikt. Door de Signia ontwikkelde BestSound™ technologie, zorgen de innovatieve hoortoestellen voor een perfecte balans tussen natuurlijke tonen en spraakverstaanbaarheid. Dankzij uitstekende ontwikkeling op het gebied van microfoontechnologie, bieden de hoortoestellen van Signia een indrukwekkend driedimensionaal geluid. De beide gedragen hoortoestellen communiceren met elkaar en kunnen door middel van de geluidsmicrofoon de geluidsbronnen in de omgeving lokaliseren, en dan passend verhogen via de luidsprekers in het oor door hun richtmicrofoons. Al meer dan 130 jaar maakt Signia het mogelijk om mensen met een gehoorverlies een betere levenskwaliteit te bieden.

De enorme ervaring met het produceren van hoortoestellen komt tot uiting in de nieuwe modelseries van het bedrijf. Signia Pure micon is een krachtig hoortoestel met talrijke functies en accessoires en toch een slank, discreet ontwerp. De Signia Aquaris is een bijzonder robuust hoortoestel met speciale nano-coating waardoor het bestand is tegen stof en water. Het elimineren van dergelijke hoortoestelzorg zorgt voor nog meer vrijheid in uw dagelijkse routine. Een dag op het strand, een olieverversing in de garage of weekendtuinieren vormt geen probleem meer.

Nieuws van Signia

Signia Silk
Signia Silk

Naar aanleiding van de EUHA, de grootste hoortoestellenbeurs van Europa, presenteerde de traditionele fabrikant Signia onder andere de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot zijn intussen bewezen Nx-chip-platform. Door de techniek van de speciale richtmicrofoons, is een uitwisseling van audiosignalen tussen beide hoortoestellen mogelijk en hierdoor wordt een natuurlijke hoorbeleving bereikt. De basis van dit binaurale horen wordt gevormd door e2e wireless 3.0, een ontwikkeling van de hoorsysteemtechnologie die bekroond werd door de Duitse toekomstprijs.

Deze Signia Nx hoortoestellen (bijvoorbeeld de Pure Nx) kenmerken zich door de efficiënte ruisonderdrukking en windruisonderdrukking. Daarnaast werd met de Nx-chip van Signia een oplossing ontwikkeld die de technische verfijning met een kleine bouwvorm combineert. Daarbij komt nog als extra voordeel dat er extreem weinig stroom wordt verbruikt.

Wilt u Signia hoortoestellen uitproberen?

Signia hoortoestellen

Signia Insio
Signia Insio
Signia Insio hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten. Het gaat om in-het-oor hoortoestellen (IHO), die discreet in de gehoorgang worden geplaatst.
Read more
Signia Styletto
Signia Styletto
Hoortoestellen zijn er in de eerste instantie om beter te horen, maar ook design wordt steeds belangrijker. Meer en meer zien de nieuwste modellen eruit als trendy accessoires. Zo ook de slanke en ranke Signia Styletto.
Read more
signia pure312nx
Signia Pure Charge&Go
Voor een actief leven is een goed gehoor belangrijk. Gelukkig bieden diverse technologische bedrijven allerlei soorten hoortoestellen aan. Voor ieder type gehoorbeschadiging of aandoening aan het gehoor is er wel een gespecialiseerd apparaat.
Read more
Signia Silk
Signia Silk
De Signia Silk: één van de kleinste hoortoestellen ter wereld
Read more
Signia Nx logo
Signia Nx
Hoortoestellen worden steeds geavanceerder. Een goed voorbeeld daarvan is de Signia Nx: één van de nieuwste modellen van Signia.
Read more