Audicien aan huis

De audicien aan huis in het kort:

  • U hoeft de deur niet uit voor een gehoortest en aanmeting.
  • De audicien past zich aan aan uw agenda, niet andersom
  • Het hoortoestel wordt aangemeten op de plek waar u het ook het meest gaat gebruiken; zo kunt u gelijk beginnen met de proef.
  • De audicien kan ook op kantoor of in
    uw winkel langskomen!
https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2023/07/audicien-bij-u-thuis.png

 

 

 

Bij audibene werken we met een groot team van mobiele audiciens, die het mogelijk maken om bij u vanuit het comfort van uw eigen huis een gehoortest af te nemen en een hoortoestel aan te meten. Onze audiciens rijden heel Nederland door om bij u thuis het perfecte hoortoestel bij u aan te meten.

Heeft u zo’n drukke agenda dat een bezoekje aan de audicien er echt even niet in past? Of is de afstand naar een audicienswinkel simpelweg te ver om het de moeite waard te maken? Heeft u eigenlijk een hoortoestel nodig maar nooit de tijd gehad om een afspraak in te plannen?

Dan is een audicien die bij u thuis komt dé oplossing voor u! Maak van ons aanbod gebruik en laat de audicien zich aan uw leven aanpassen, niet andersom.

Meld u hieronder aan voor een telefonisch adviesgesprek. Vul de korte vragenlijst in en dan zal een van onze hoor experts met u uw hoorsituatie bespreken en voor u een afspraak maken bij een mobiele audicien.