Signia active pro blauw achtergrond

Signia hoortoestellen - alles wat u moet weten

Signia gehoorapparaten combineren innovatie met de nieuwste gehoortechnologie. Dit succesvolle bedrijf, voorheen bekend als Siemens, overtuigt wereldwijd met een breed scala aan producten en op maat gemaakte gehooroplossingen. Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over de toonaangevende fabrikant van hoortoestellen, Signia

Signia bedrijf in Denemarken

Een wereldwijde fabrikant: het Signia gebouw in Denemarken.

Wie is Signia?

Signia is een bekend Duits bedrijf gevestigd in Erlangen dat al meer dan 140 jaar actief is. Hun hoortoestellen helpen mensen over de hele wereld die gehoorproblemen ervaren, zodat ze actief kunnen deelnemen aan sociale activiteiten. Signia is een van de meest vooraanstaande en innovatieve fabrikanten van hoortoestellen en staat vaak aan de voorhoede van nieuwe technologische ontwikkelingen.

Dus, ze worden gemaakt met aandacht voor wat mensen echt nodig hebben.

 

 

Wat hebben ze te bieden?

Signia hardlopende man in de natuur ronde randen

Zelfs tijdens intensieve activiteiten presteren de Signia hoortoestellen optimaal.

De meeste hoortoestellen in het Signia assortiment zijn beschikbaar in verschillende technologische niveaus. Nadat u een Signia model hebt gekozen, kunt u het juiste technologische niveau selecteren dat past bij uw behoeften en levensstijl.

  1. Met de Signia Styletto AX kunt u profiteren van een hoogwaardig geluid en een beter begrip van spraak.
  2. Als u de voorkeur hebt aan een in-het-oor hoortoestel en tegelijkertijd gebruik wilt maken van Bluetooth- en batterijtechnologie, dan is de Signia Insio Charge&Go AX een aanrader.
  3. Een Signia hoortoestel met het uiterlijk van een oordopje is de Signia Active Pro. Dit model is een bekroond ontwerp en geïnspireerd op moderne in-ear koptelefoons.
  4. Voor maximale discretie verdwijnt de Signia Silk volledig in uw gehoorgang als een volledig onzichtbaar hoortoestel.
  5. De Pure Charge&Go AX is een klein achter-het-oor hoortoestel en een echte allrounder. Het combineert veel functies, waaronder AX-technologie, batterij– en Bluetooth-technologie.

Wat nog beter is, is dat we sinds 2023 twee nieuwe versies van de Signia Silk en Pure aanbieden: de Signia Charge&Go Pure en de oplaadbare Signia Charge&Go IX Silk.

Het gloednieuwe Signia Integrated Xperience platform is ontwikkeld op basis van uitgebreide begrip van dynamische gesprekken, inclusief de bewegingen van het hoofd van de drager en de veranderende posities van de sprekers. Deze baanbrekende technologie zorgt voor ononderbroken gesprekken in lawaaiige omgevingen, wat een belangrijke uitdaging is voor veel dragers van hoortoestellen. Maak kennis met ‘s werelds eerste hoortoestel met multi-conversationele observaties dat in staat is om meerdere bewegende sprekers nauwkeurig te lokaliseren in echte gesprekken.

De voordelen van een Signia hoorapparaat

1
Nauwkeurig richtinghoren

Signia hoortoestellen hebben vier microfoons en slimme geluidsverwerking. Hierdoor hoort u de geluiden om u heen heel natuurlijk.

2
Geluidsfiltering

De hoorapparaten herkennen automatisch storende geluiden en echo's, zodat spraak in lawaaiige omgevingen beter te verstaan is.

3
Handige bediening

Via een smartphone of afstandsbediening (accessoire) kunt u telefoongesprekken, muziek of televisie rechtstreeks horen met HD-kwaliteit geluid.

4
AX-technologie

Spraak wordt gescheiden van achtergrondgeluid en verwerkt met behulp van twee verschillende processoren. Hierdoor worden gesprekken veel duidelijker.

5
Uniek design

Een Signia hoortoestel voor iedereen. Sommige Signia hoortoestellen zijn zelfs al geprezen voor hun ontwerp, zoals de Signia Styletto!

6
Connectiviteit

U kunt bepaalde Signia gehoorapparaten eenvoudig koppelen met andere Bluetooth-apparaten, handig bij bellen en muziek luisteren.

7
App-bediening

Met de Signia app wordt uw smartphone een afstandsbediening. U krijgt toegang tot audio streaming en kunt uw instellingen aanpassen, zelfs zonder naast uw hoortoestellen hoeven te zijn.

Accessoires voor de Signia gehoorapparaten

Ontdek nu een scala aan handige accessoires die uw ervaring met gehoorapparaten naar een hoger niveau tillen. De Signia-app biedt u de ultieme controle over uw Signia gehoorapparaten, waardoor uw dagelijkse leven nog comfortabeler wordt. Lees verder en ontdek hoe deze geweldige aanvullingen en de Signia-app uw luisterervaring kunnen optimaliseren!

Accessoires

Signia gehoorapparaten accessoires Streamline Mic en TV

StreamLine Mic (links) en StreamLine TV (rechts).

SteamLine TV: De zogenaamde StreamLine TV zorgt voor ontspannen avonden voor de tv. Met dit apparaat kan het geluid van de tv in Dolby Digital-kwaliteit rechtstreeks naar uw hoortoestellen worden verzonden. Het maakt gelijktijdig streamen naar meerdere hoortoestellen mogelijk, en de bediening is intuïtief via de Signia-app.

StreamLinve Mic: Beantwoord eenvoudig oproepen met uw Bluetooth-compatibele Signia-gehoorapparaten en de StreamLine Mic handsfree, zonder uw smartphone uit uw zak te halen. In lawaaierige omgevingen zoals een restaurant kan deze accessoire als een externe microfoon dienen en stuurt het de stem van de spreker rechtstreeks naar uw hoortoestellen.

Opladers: Signia-hoorapparaten worden aangedreven door lithium-ion batterijen. De Signia-laders in een modern ontwerp zorgen voor praktisch opladen. Ze zijn verkrijgbaar als oplaadstations, mobiele opladers in een hoesontwerp of als een droog-en reinigingsversie. Met de droog-en reiningsvariant kunt u zelfs uw hoortoestellen opladen, drogen en desinfecteren.

Wilt u meer weten over de individuele Signia-hoortoestellen? Begin dan het vrijblijvende eerste consult met uw persoonlijke hoorexpert via de telefoon.

De Signia-app

Met de Signia-app wordt het bedienen van uw hoortoestellen makkelijker. Pas de instellingen van uw hoorapparaten eenvoudig aan op uw behoeften. U kunt gemakkelijk uw hoortoestel bedienen, naar muziek luisteren en zelfs het geluid van de tv rechtstreeks naar uw gehoorapparaten streamen voor een betere geluidskwaliteit. In de app kunt u ook de richting waarin u wilt luisteren aanpassen, zodat uw controle hebt over wat uw hoort. Uw audicien zal uw graag helpen met het gebruik van de app en de instellingen van uw hoortoestellen.

 

Deskundig advies over Signia hoortoestellen

Hoorexperts Peter Nießen (links) en Franziska Schimke (rechts)

Onze audiciens - zoals Peter (links) en Franciska (rechts) - helpen dagelijks talloze klanten om hun gehoorplezier te bereiken met behulp van onze hoortoestellen.

Om het juiste hoortoestel van Signia te vinden, krijgt u gedetailleerd advies van onze audiciens. Het mooie bij audibene is dat u advies kan krijgen van onze partner audicien of mobiele audicien. Dit betekent dat er in uw regio altijd iemand beschikbaar is, mocht dat buiten of aan huis zijn. Op basis van uw voorkeuren en levensstijl zal de audicien u verschillende modellen hoortoestellen in verschillende prestatieklassen introduceren, inclusief gehoorapparaten van Signia. U krijgt de kans om de toestellen te testen en uit te proberen. Zodra u een hoortoestel heeft gekozen, kunt u het 30 dagen lang gratis uitproberen. Hierdoor raakt u sneller vertrouwd met de nieuwe luisterervaring en de functies van het Signia-hoortoestel. U wordt zowel ter plaatse geadviseerd door de audicien als telefonisch door onze hoorexperts.

 

Conclusie: Signia gehoorapparaten

Signia een familie die een fiets pauze houdt ronde randen

Het merk Signia staat synoniem voor kwaliteit en continue innovatie. Als een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van hoortoestellen biedt Signia (voorheen Siemens) hoortoestel oplossingen aan die zijn aangepast aan de kleinste behoeften. Of u nu kiest voor het prijswinnende ontwerp van de Signia Styletto, de op maat gemaakte Insio Charge&Go AX of de Signia Active hoortoestellen die lijken op moderne Bluetooth-hoofdtelefoons, u krijgt bij elk model een hoogwaardige hoortoestellen oplossing met veel handige extra functies die uw dagelijks leven verrijken. De nieuwste Silk Charge & Go IX stelt u zelfs in staat om onzichtbaarheid te combineren met autonomie van een oplaadbare batterij.