Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt audibene.nl gebruik van cookies.

Deze melding niet meer tonen.

Een van de beste hoortoestel technologieën

Horen maakt het mogelijk om met andere mensen te kunnen communiceren. Het traditierijke en op kwaliteit gerichte Signiaconcern ontwikkelt al meer dan 130 jaar technologisch en kwalitatief hoogwaardige gehoorsystemen. In meer dan 100 landen wereldwijd helpt Signia om mensen weer actief aan het leven te kunnen deelnemen. Als een van de grootste en meest innovatieve fabrikanten van hoortoestellen wordt Signia vaak gezien als wegwijzer voor nieuwe ontwikkelingen en technologieën.

Zodra u uw vermogen om te horen kwijtraakt, verliest u uw capaciteit om te communiceren. Veel mensen zijn zich niet bewust van de uitgebreide gevolgen van gehoorverlies. Slechthorendheid vermindert het vermogen om zich te concentreren op belangrijke geluiden en stemmen. Moderne hoortoestellen van het Duitse hightech merk helpen hierbij. Door de instelling af te stemmen op uw voorkeuren, kunt u de geluiden en stemmen die u wilt horen versterken, terwijl storende omgevingsgeluiden worden onderdrukt.

Inhoud

1. Signia Hoortoestellen
2. Gehoorverlies en Signia
3. Nieuwtjes van Signia
4. Moderne verbinding door easyTek
5. Klantenervaring

Signia's producten

De grote ervaring in technologie die Signia heeft bij de productie van hoortoestellen, wordt ook weerspiegeld in de modelreeks van deze bekende onderneming. De Signia Pure Micon is een krachtig hoortoestel, met vele functies en is voorzien van vele extra’s ondanks zijn discrete en slanke design. De Signia Insio is een hoortoestel die zeer discreet in het oor zit zodat deze niet opvalt voor de buitenwereld. De Signia Aquaris is het eerste complete water- en stofdichte hoortoestel dankzij zijn speciale Nano coating. Men hoeft nog minder aandacht aan het hoortoestel te geven, wat het gebruiksgemak extreem hoog maakt. Een dag op het strand, tuinieren in het weekend of lopen in de regen is met de Signia Aquaris geen probleem meer. 


Oplaadbare en geavanceerd: Pure Charge&Go

moreless

Het nieuwe hoortoestel Pure Charge&Go van Signia zorgt ervoor dat dragers zich niet langer zorgen hoeven te maken over het verwisselen van batterijen. Het compacte apparaat werkt namelijk op oplaadbare batterijen. Dit zorgt voor meer gemak in het alledaagse leven. Dit toestel van slechts 3 cm hoog biedt u ook talloze geavanceerde functies en er wordt gebruikt gemaakt van de hoogwaardigste technologieën. Zo kunt u vanaf uw smartphone telefoongesprekken streamen, via de Pure Charge&Go rechtstreeks naar muziek luisteren of via StreamLine TV het geluid van de televisie direct in uw oor laten afspelen. 

Nieuwsgierig naar wat het toestel verder nog kan? Lees hier meer over Signia's Pure Charge&Go. 


Gehoorverlies en Signia

Gehoorverlies is een veel voorkomend probleem en Signia's producten proberen al jaren innovatieve oplossingen voor klanten te bieden. Het brede scala aan apparaten biedt oplossingen voor ieder persoon met gehoorverlies. Van AHO (achter-het-oor) tot IHO (in-het-oor), de producten bieden de juiste oplossing. Wanneer innovatie in deze industrie wordt genoemd, verdient Signia's waterbestendige hoortoestel zeker een vermelding. Een van de eerste waterbestendige hoortoestellen die tijdens het douchen, zwemmen of gewoon in de regen kan worden gedragen zonder dat deze wordt beschadigd. Signia Aquaris begon een revolutie voor anderen om te volgen.

moreless


Tegelijkertijd verzwakken deze hoortoestellen ongewenst omgevingsgeluid, zodat de maximale helderheid van het geluid wordt bereikt. Door de Signia ontwikkelde BestSound™ technologie, zorgen de innovatieve hoortoestellen voor een perfecte balans tussen natuurlijke tonen en spraakverstaanbaarheid. Dankzij uitstekende ontwikkeling op het gebied van microfoontechnologie, bieden de hoortoestellen van Signia een indrukwekkend driedimensionaal geluid. De beide gedragen hoortoestellen communiceren met elkaar en kunnen door middel van de geluidsmicrofoon de geluidsbronnen in de omgeving lokaliseren, en dan passend verhogen via de luidsprekers in het oor door hun richtmicrofoons. Al meer dan 130 jaar maakt Signia het mogelijk om mensen met een gehoorverlies een betere levenskwaliteit te bieden.

De enorme ervaring met het produceren van hoortoestellen komt tot uiting in de nieuwe modelseries van het bedrijf. Signia Pure micon is een krachtig hoortoestel met talrijke functies en accessoires en toch een slank, discreet ontwerp. De Signia Aquaris is een bijzonder robuust hoortoestel met speciale nano-coating waardoor het bestand is tegen stof en water. Het elimineren van dergelijke hoortoestelzorg zorgt voor nog meer vrijheid in uw dagelijkse routine. Een dag op het strand, een olieverversing in de garage of weekendtuinieren vormt  geen probleem meer.

Nieuwtjes van Signia

Naar aanleiding van de EUHA, de grootste hoortoestellenbeurs van Europa, presenteerde de traditionele fabrikant Signia onder andere de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot zijn intussen bewezen binax-chip-platform. Door de techniek van de speciale richtmicrofoons, is een uitwisseling van audiosignalen tussen beide hoortoestellen mogelijk en hierdoor wordt een natuurlijke hoorbeleving bereikt. De basis van dit binaurale horen wordt gevormd door e2e wireless 3.0, een ontwikkeling van de hoorsysteemtechnologie die in 2012 bekroond werd door de Duitse toekomstprijs.

Deze Signia binax hoortoestellen (bijvoorbeeld de Pure binax) kenmerken zich door de efficiënte ruisonderdrukking en windruisonderdrukking. Daarnaast werd met de binax chip van Signia een oplossing ontwikkeld die de technische verfijning met een kleine bouwvorm combineert. Daarbij komt nog als extra voordeel dat er extreem weinig stroom wordt verbruikt.

Ook in het basis segment is er veel veranderd. Met de "Orion 2", "Sirion2" en "Intuis2" presenteert Signia comfortabele basis- en middenklasse hoortoestellen met smartphone compatibiliteit en een fijne resolutie met maximaal 16 kanalen.

Signia Nx: De Spraakverstaanbaarheidskampioen

Signia Silk Nx

Bij de Signia Nx techniek komt hoogontwikkelde hoortoestel-techniek samen in een uiterst onopvallend design. Ongeacht of u kiest voor het discrete achter-het-oor model of het vrijwel onzichtbare in-het-oor model, Nx staat voor excellente spraakverstaanbaarheid in iedere situatie.

Klanten ervaring

"Als vrouw, moeder en grootmoeder is het zeer belangrijk voor mij dat ik mijn naasten probleemloos kan verstaan. Bij familiefeestjes of bij een wandeling door het nabijgelegen park is het erg hinderlijk dat ik mij elke keer goed moet concentreren om alles om mij heen goed te kunnen horen. Mijn nieuwe Signia hoortoestellen nemen deze taak van mij over. De toestellen filteren op een natuurlijke manier wat wel en niet belangrijk is om te verstaan. Zo kan ik bijvoorbeeld mijn man tijdens een wandeling wel goed verstaan, maar worden de bouwgeluiden in een zijstraat weg gefilterd."

Margriet - moeder en oma