Signia Styletto

Hoortoestellen zijn er in de eerste instantie om beter te horen, maar ook design wordt steeds belangrijker. Meer en meer zien de nieuwste modellen eruit als trendy accessoires. Zo ook de slanke en ranke Signia Styletto. Als finishing touch is dit model verkrijgbaar in een serie stijlvolle kleurvariaties: Donker Graniet met Zilver, Kosmisch Blauw met Rosé Goud en Sneeuwwit met Rosé Goud. Daarnaast is dit hoortoestel voorzien van de allerlaatste technologische snufjes. Het is dus niet voor niets dat de fabrikant dit hoortoestel ‘hightech hearwear’ noemt. We laten u daarom graag kennismaken met de Signia Styletto!

https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2023/05/signia-styletto-ax-1.png

De functies en voordelen

  • Vernieuwend design en stijlvolle kleuren
  • Oplaadbare batterij en draagbare oplader
  • Natuurlijk stemgeluid door Own Voice Processing
  • Versta gesprekken goed door de Speech Quality-technologie
  • Luister optimaal naar livemuziek via de Styletto Sound Clarity
  • Verlichting van tinnitusklachten door Notch Therapy
  • Regel uw instellingen met de touchControll App™

Geniet van uw vrijheid dankzij een krachtige oplader

Signia Styletto Hörgeräte Schwarz Ladegerät Tasche

De Signia Styletto past goed bij actieve mensen die graag onafhankelijk in het leven staan. Bij het hoortoestel hoort namelijk een volledig oplaadbare batterij. Hiermee kunt u de hele dag op pad, omdat de batterij genoeg energie biedt voor 16 uur draagtijd. Bovendien hoort er bij de Signia Styletto een draagbare oplader waarmee u zonder stopcontact de batterijen weer kunt opladen. Wanneer de oplader volledig is opgeladen heeft hij genoeg power voor drie oplaadsessies.

Hoogwaardige geluidskwaliteit

Signia Styletto Weiß Ladegerät Tasche

De Signia Styletto is niet alleen een lust voor het oog, maar ook fijn voor het gehoor. Zo kunt u rekenen op een sublieme geluidskwaliteit en een natuurgetrouwe stemmen. Door de Own Voice Processing klinkt ook uw eigen stem natuurlijk. Op drukkere plaatsen kunt u dankzij de Speech Quality technologie ook een goed verstaanbaar gesprek voeren. Houdt u van livemuziek? Daar kunt u met de Signia Styletto ook van blijven genieten door de Styletto Sound Clarity. Tenslotte heeft dit mooie designtoestel een ingebouwde Notch Therapy om tonale tinnitus te behandelen.

De Signia app

Voor extra gebruiksgemak in het dagelijkse leven zijn er verschillende apps beschikbaar voor de Signia Styletto. Met de touchControll App™ bijvoorbeeld heeft u de controle over uw hoortoestel eenvoudig binnen handbereik. Met deze app kunt u namelijk het volume, de programma’s en de instellingen gewoon met uw smartphone regelen. Ook is dit mogelijk via een zogenaamde miniPocket™. Deze kleine afstandsbediening maakt het daarmee mogelijk om zonder smartphone de touchControll App™ te bedienen.

Uitproberen met audibene

Heeft u interesse in dit verfijnde hoortoestel met zijn minimale design? Neem dan contact op met een van de hoortoestelexperts van audibene. Zij begeleiden u stap voor stap naar een Signia Styletto die helemaal aangepast is aan uw hoorsituatie. U krijgt daarbij de gelegenheid om het hoortoestel op uw gemak uit te proberen. Neem dus gerust contact op en ontdek de voordelen van de Signia Styletto!