Signia Silk

De Signia Silk is een van de kleinste hoortoestellen ter wereld: de vorm van de behuizing van het kleine toestel is zo ontworpen dat het in bijna elk oor past dankzij zachte siliconen opzetstukjes – de zogenaamde click sleeves. In tegenstelling tot andere hoortoestellen heeft Signia Silk daarom geen speciale afdruk van de oorschelp nodig. En omdat er geen individuele afdruk nodig is, is er geen wachttijd voordat het toestel klaar is voor gebruik. In de meeste gevallen kan Signia Silk direct worden uitgeprobeerd. Dus iedereen die merkt dat zijn eigen gehoor slechter wordt of al merkbaar verminderd is, kan de Signia Silk onmiddellijk in zijn eigen omgeving testen na een gedetailleerde gehoortest bij een audicien-partner.

https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2023/07/CIC_pair-mocca.png

De functies en voordelen

  • Zeer compact en discreet design
  • Geen op maat gemaakte behuizing nodig
  • Click sleeves
  • Binaurale OneMic-directionaliteit
  • SPEECH-functie
  • Tinnitus Noiser
  • Direct streamen via bluetooth
  • easyTek app
  • TouchControl app

Click-sleeves

De Silk hoortoestellen zijn zo klein dat de click-sleeves er heel gemakkelijk overheen geschoven kunnen worden. De zachte siliconen sleeves zijn speciaal ontwikkeld voor Signia Silk. Ze zijn verkrijgbaar in zes verschillende versies, waardoor Signia Silk geschikt is voor veel typen gehoorgangen. Het siliconen hoesje wordt met één klik bevestigd en omsluit het hoortoestel zelf. Het kan geleverd worden met of zonder venting. Dankzij het zachte siliconen omhulsel zit het Signia Silk hoortoestel heel diep en dus onopvallend in de gehoorgang. Bovendien zorgt het aangename materiaal ervoor dat het toestel stevig en comfortabel zit en nauwelijks merkbaar is voor de drager.

Optimaal horen met Signia Silk

In het ultracompacte hoortoestel huizen een aantal slimme technologieën. Een voorbeeld daarvan is de binaurale OneMic-directionaliteit. Hiermee wordt luisteren een stuk eenvoudiger doordat deze revolutionaire techniek de natuurlijke richtinggevoeligheid versterkt. Bovendien filtert het storende geluiden die op de achtergrond te horen zijn weg. Ook heeft de Signia Silk een SPEECH-functie. Hiermee kunt u zich eenvoudig richten op wat uw gesprekspartner zegt. Tegelijkertijd worden het geluid van de omgeving en andere stemmen weggefilterd. Ook heeft de Signia Silk een Tinnitus Noiser die voorzien is van vijf statische ruistypen en vier ocean wave-signalen.

Streamen met de Signia app

Wanneer u gebruikmaakt van de app easyTek dan biedt de Signia Silk ook audio streaming. Verder heeft deze app nog een serie handige functies. Zo kunt u via een multifunctionele knop de telefoon opnemen of de televisie aan- en uitzetten. Verder kunt u tussen audiobronnen switchen. Met de app kunt u namelijk uw hoortoestel via bluetooth met allerlei andere apparaten verbinden. Verder kunt u met de easyTek app de status van uw hoortoestel aflezen op uw smartphone. Ook is uw smartphone met de easyTek app inzetbaar als afstandsbediening van uw Signia Silk. Om het horen in alle omstandigheden optimaal te maken is er de TouchControl app. U kunt hiermee onder andere het volume regelen. Ook kunt u de toonhoogtes aanpassen en switchen naar een ander luisterprogramma.

Ervaar de voordelen van de Signia Silk

Denkt u dat de Signia Silk het juiste hoortoestel voor u is? Neem dan contact op met één van de hoor experts van audibene. Deze kan u uitgebreid over de Signia Silk – of over andere hoortoestellen – informeren. Bovendien begeleidt hij of zij u stap voor stap door het proces. Dit houdt in een gratis advies, een kosteloze gehoortest en een vrijblijvende proefperiode. U betaalt dus uiteindelijk alleen voor uw nieuwe hoortoestel. Om van deze mooie service te profiteren, kunt u contact opnemen met onze hoor experts via het telefoonnummer +31 55 80 80 140.