Onze merken

Bij audibene hebben we ervoor gekozen om alleen de topmerken hoortoestellen aan te bieden. Dit doen we omdat deze merken gespecialiseerd zijn in spraakherkenningsfuncties op de hoorapparaten en we gemerkt hebben dat veel mensen met gehoorverlies hier het meeste moeite mee hebben. Zodoende kunnen de toestellen van Signia, Widex en audibene IX onze klanten het beste helpen.

Onze merken:
  • audibene IX
  • Signia
  • Widex

De gehoorapparaten van de audibene IX

De audibene IX toestellen zijn nieuw op de markt. Deze toestellen zijn speciaal ontwikkeld met exclusieve spraakherkenningsfuncties en verschillende andere opties om de hoortoestellen geheel aan te passen aan uw hoorsituatie. De audibene IX heeft veel verschillende modellen, van CIC-toestellen tot RIC- en andere AHO modellen. Op deze manier heeft de IX een gehoorapparaat dat bij u past, ongeacht de mate van uw gehoorverlies en uw persoonlijke wensen. Klik op een IX toestel om meer informatie te krijgen.

De gehoorapparaten van Signia

De grote ervaring in technologie die Signia heeft bij de productie van hoorapparaten wordt ook weerspiegeld in de modelreeks van deze bekende fabrikant. De gehoorapparaten van Signia hebben vele functies ondanks hun moderne, onopvallende en slanke design. Bovendien zijn alle toestellen van Signia speciaal ontwikkeld om spraak goed te herkennen en te onderscheiden van achtergrondgeluid. Daarmee zijn de toestellen uitstekend geschikt voor mensen die het lastig vinden om groepsgesprekken te voeren of in een rumoerige omgeving met mensen te praten.

De gehoorapparaten van Widex

De Deense hoortoestellenfabrikant Widex is erin gespecialiseerd om natuurlijk horen te herstellen, iets waar mensen met gehoorverlies vaak erg naar verlangen. Widex ontwikkelt innovatieve en hoogwaardige hoorapparaten met functies die andere merken vaak niet hebben. Zo zijn twee Widex gehoorapparaten in staat om te communiceren en het geluid op elkaar af te stellen en de drager zo een richtingsgevoel te geven. Bovendien hebben ook Widex hoortoestellen de techniek om spraak te herkennen en storend achtergrondgeluid weg te filteren.

Een gehoorapparaat uittesten

twee HORIZON hoortoestellen liggen op een marmeren schaaltje

Een gehoorapparaat aanschaffen is natuurlijk niet een makkelijke koop: er zijn oneindig veel merken en modellen op de markt en het ene toestel is beter geschikt voor uw hoorsituatie dan de ander. Daarom bieden we u bij audibene een proefperiode van 30 dagen, waarin u een hoortoestel dat bij u past kan uitproberen in uw dagelijks leven. Wij werken alleen met de meest gespecialiseerde en ervaren audiciens.

Wilt u gratis een gehoorapparaat uitproberen? Klik hieronder!