liefdevol echtpaar dat ontspant in elkaars armen op een bank in hun woonkamer thuis

Widex gehoorapparaten - alles wat u moet weten

Het Deense bedrijf Widex staat al meer dan 60 jaar bekend als een vooraanstaande fabrikant in de hoortoestellenindustrie, waarbij ze voortdurend innovatieve hoortoestellen op de markt brengen. Met de hoorapparaten van Widex kunt u zelfs in uitdagende luistersituaties uw dagelijks leven gemakkelijk aan. Op deze pagina krijgt u alle informatie over de gehoorapparaten van Widex, de verschillende modellen en de beschikbare accessoires.

Wie is Widex?

Widex gebouw in Denemarken ronde randen

Het Widex team in Denemarken.

Sinds 1956 ontwikkelt het Denemarken gevestigde bedrijf innovatieve en superieure hoorsystemen om mensen met gehoorverlies een geheel nieuwe levensstijl te bieden. Opgericht door de families Westermann en Tøpholm heeft het bedrijf zich gevestigd als een van de tien grootste hoortoestellen fabrikanten op de markt. Het herstellen van natuurlijk gehoor is het hoogste doel van de Deense hoortoestellen fabrikant Widex. Het bedrijf is ervan overtuigd dat elk gehoorverlies net zo uniek is als een vingerafdruk. Om deze reden ontwikkelt Widex gehoorapparaten die iedereen onbeperkte toegang geeft tot de wereld van geluiden.

Widex hoortoestellen: een overzicht van de producten

Widex vrouw met zwart haar die heel blij is ronde randen met beige grijze achtergrond

Voor elk wat wils, geluk met Widex.

Om ervoor te zorgen dat het gehoorapparaat comfortabel in uw oor zit en aansluit bij uw persoonlijke levensstijl, heeft Widex een ruime keuze aan ontwerpen. Of u nu kiest voor een gehoorapparaat dat achter het oor wordt gedragen (AHO) met een externe component of een in-het-oor toestel (IHO) die volledig in de gehoorgang past, is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Daarnaast biedt Widex gehoorapparaten met verschillende technologie niveaus, zodat aan allerlei behoeften en voorkeuren kan worden voldaan.

Widex verschillende modellen ronde randen

Verschillende mogelijkheden.

Bijvoorbeeld, de Widex hoortoestellen van de Moment Sheer en Magnify productreeksen zijn verkrijgbaar in verschillende technologie niveaus en ontwerpen. De Moment Sheer gehoortoestellen van Widex zijn onderverdeeld in technologie niveaus 110, 220, 330 en 440. Hoe hoger het nummer, hoe meer technische functies zijn geïntegreerd in de Widex hoortoestellen.

De Widex Magnify is beschikbaar in drie technologie niveaus (40, 60, 100).

En nu brengt Widex de nieuwste SmartRIC. Dit toestel bevat de nieuwste technologie wat zorgt voor o.a. vermindering in windruis en een verbeterde spraakverstaanbaarheid.

De voordelen van Widex gehoorapparaten

Groep vrieden die gezellig aan het eten zijn ronde randen

Natuurlijk geluid: dankzij de “PureSound-technologie” is de geluidsverwerking van Widex hoortoestellen uitzonderlijk snel in vergelijking met traditionele modellen. Het resultaat is een natuurlijke en heldere luisterervaring zonder vervorming van het geluid door vertragingen.

Optimaal luisteren in elke luistersituatie: alledaagse luistersituaties worden automatisch toegewezen aan een luisterwereldcategorie, de zogenaamde geluidsklassen. Het hoorapparaat past zich aan op de luistersituatie op basis van de respectieve geluidsklasse en kan automatisch onderscheid maken tussen gesprekssituaties en situaties zonder spraak. Hierdoor kunt u in veel luistersituaties optimaal begrip van taal ervaren.

Wat nog meer?

Vrouw die piano speelt met franse schilderij op de achtergrond

Met Widex klinkt het echt als muziek in de oren

Hoogste geluidsdynamiek: geniet van muziek met volle dynamiek en diepte van geluid. Met Widex hoortoestellen kunt u naar uw favoriete nummers luisteren, van zacht tot zeer luid, trouw aan het origineel – volledig onvervormd en zonder vervorming.

Uitgebreide ruisonderdrukking: het Widex gehoorapparaat controleert in realtime welke soorten geluid aanwezig zijn in de huidige luisteromgeving en identificeert de spraak. Het achtergrondgeluid wordt verminderd, terwijl de spraak goed hoorbaar blijft.

Bellen en audio streamen met Bluetooth: bluetooth-modellen van de Moment Sheeran en Magnify 100/60-serie kunnen audiogeluiden van de iPhone of compatibele ASHA-ingeschakelde Android-smartphones rechtstreeks naar de hoortoestellen verzenden. Handsfree bellen is mogelijk met de “SoundAssist” hoortoestelaccessoire.

*Het streamen van audiobestanden vereist een smartphone met de ASHA-standaard (Audio Streaming for Hearing Aids).

Accessoires voor de Widex gehoorapparaten

Om uw leven met hoortoestellen nog comfortabeler te maken, biedt Widex ook een breed assortiment aan accessoires en enkele apps aan. TV kijken, naar muziek luisteren en telefoneren zijn mogelijk met accessoires voor Widex hoortoestelmodellen. De apps van Widex maken het gemakkelijker om het gehoortoestel te bedienen. We hebben de hoortoestel accessoires en handige apps van Widex op een rijtje gezet.

Widex accessoires ronde randen

TV Play, geluidsversterker, opladers

De hoortoestellen accessoires van Widex helpen niet alleen in het dagelijks leven, maar zijn ook visueel aantrekkelijk dankzij een modern ontwerp. Het assortiment bestaat uit oplaadstations, droogboxen, microfoons en nog veel meer.

Wat heeft Widex te bieden?

Oplaadstations:

de oplaadstations voor Widex hoortoestellen hebben een aantrekkelijk en compact ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in de standaardversie en als Charge N Clean, waarmee u uw Widex gehoortoestellen tegelijkertijd kunt opladen, drogen en desinfecteren.

Droogstations:

het PerfectDry Lux droogstation droogt alle modellen van Widex gehoorapparaten binnen 45 minuten. De droogbox gebruikt UV-licht om uw hoortoestellen hygiënisch te reinigen.

Sound Assist:

de geluidsversterker heeft een compact en modern ontwerp en vergemakkelijkt het verstaan van spraak zelfs in complexe gesprekssituaties zoals restaurantbezoeken. Het kan worden gebruikt als een partner- of tafelmicrofoon. Bellen in handsfree modus of het verzenden van audiosignalen van andere Bluetooth-apparaten is ook mogelijk met Sound Assist. De microfoon past in elke jaszak en kan overal mee naartoe worden genomen.

De COM-DEX als smartphone-accessoire:

de COM-DEX stuurt uw telefoongesprekken van uw mobiele telefoon tegelijkertijd naar beide hoortoestellen. Met de geïntegreerde microfoon kunt u  handsfree bellen en uw gesprekspartner duidelijk horen zonder de mobiele telefoon aan uw oor te hoeven houden. De COM-DEX wordt om de nek gedragen en is verkrijgbaar in twee kleurvarianten.

De RC-DEX afstandsbediening voor eenvoudige bediening:

als uw het gebruik van uw Widex gehoortoestellen wilt vereenvoudigen, dan is de RC-DEX voor draadloze afstandsbediening het perfecte accessoire. Deze afstandsbediening is compact en gebruiksvriendelijk. Hiermee kunt u het volume regelen en programma’s wijzigen, zelfs tijdens het tv-kijken met TV Play.

Het TV-DEX draadloze accessoire voor geluidsweergave:

het TV-DEX accessoire bestaat uit een basisstation en de TV-controller. Met de TV-DEX kunt u het geluid van uw tv zonder vervorming en galm-effecten naar de Widex gehoorapparaten overbrengen. U profiteert van uitstekende geluidskwaliteit. Zo wordt elke filmavond een luistergenot.

Het TV Play streamingstation in een elegant ontwerp:

als u op zoek bent naar een minimalistisch en elegant accessoire voor de woonkamer, dan is de TV Play het juiste accessoire voor u. Het kan voor de tv worden geplaatst of discreet achter de tv worden geplaatst en stuurt de audiobestanden rechtstreeks naar uw hoortoestellen.

De Widex apps

Widex vrouw die in een spiegel kijkt ronde randen

Veel moderne hoortoestellen kunnen tegenwoordig worden bediend met behulp van hoortoestel-apps. Zo zijn er speciale apps beschikbaar voor de hoortoestelmodellen Magnify en Moment Sheer van Widex, die uitblinken met een intuïtieve gebruikersinterface.

Dit is wat de apps van Widex Moment Sheer en Widex Magnify te bieden hebben: 

  • Geluid wordt gepersonaliseerd: dit is mogelijk door verschillende programma’s en de toonregelaar
  • Afstand besturing: of luisteren naar programma’s, volume en directional microfoons
  • Audio streaming:  met de smartphone heeft u nu direct toegang tot uw Widex gehoorapparaten

Vraag onze hoorexperts en audiciens welke apps en hoortoestellen geschikt voor elkaar zijn. We helpen u graag!

Deskundig advies over Widex hoortoestellen

Hoorexperts Peter Nießen (links) en Franziska Schimke (rechts)

Onze audiciens - zoals Peter (links) en Franciska (rechts) - helpen dagelijks talloze klanten om hun gehoorplezier te bereiken met behulp van onze hoortoestellen.

Het assortiment van Widex hoortoestellen en accessoires is erg uitgebreid. Daarom is het belangrijk dat u professioneel advies krijgt over de individuele modellen van Widex gehoortoestellen. Onze hoorexperts bij audibene zijn uw telefonische contactpersonen, van het eerste consult tot de aankoop van de hoortoestellen. Onze partner-audiciens en mobiele audiciens in uw regio zijn verantwoordelijk voor het advies ter plaatse. Zij bepalen de ernst van uw gehoorverlies en u kunt verschillende hoortoestellen uitproberen, waaronder gehoorapparaten van Widex. Tijdens de gratis proefperiode van 30 dagen heeft u de mogelijkheid om een geschikt hoortoestel te testen.

Conclusie: Widex gehoorapparaten

Widex gehoorapparaat met oplader naast een bruine tas met ronde randen

Elk Widex hoortoestel is verkrijgbaar in verschillende technologieniveaus, zodat elke persoon met gehoorverlies en hun individuele eisen een geschikt hoortoestel kan vinden. Niet alleen overtuigen Widex gehoorapparaten met hun innovatieve en technische functies, maar ook visueel maken de hoortoestellen veel verschil dankzij de moderne en soms zelfs bekroonde accessoires. Laat ons u adviseren over de individuele hoortoestelmodellen van Widex en test uw favoriete hoortoestel volledig gratis en zonder verplichtingen in het dagelijks leven.