Oud koppel naast een meer luisterend naar gitaar muziek

Widex Moment Sheer - ontdek de mogelijkheden

Natuurlijk geluid geperfectioneerd

Widex snapt dat de eerste kennismaking met een hoortoestel heel belangrijk is voor uw reis naar beter horen. Een slechte ervaring kan ervoor zorgen dat u zich afvraagt of een hoortoestel wel de juiste keuze was, maar een goede ervaring kan u juist weer in contact brengen met uw leven zoals u dat in jaren niet hebt ervaren. Zij geloven dat ze u geluid kunnen bieden dat zo natuurlijk klinkt dat u er meteen van onder de indruk zult zijn. Hoe doen ze dat? Nou, met Widex PureSound.

Mooi van binnen en buiten

Twee zwarte widex op grijze achtergrond ronde randen

Waarom zou u moeten kiezen tussen geluid en ontwerp?

Alle belangrijke producten van Widex, zoals de Momenthoortoestellen, hun opladers, doosjes, evenals de Widex TV Play en Widex Sound Assist, zijn voorzien van een verfijnd ontwerp. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de geluidskwaliteit, maar ook het uiterlijk van alle producten van topklasse is.

Volledig controle met de app

Widex app home pagina

Widex staat gelijk aan klasse en gemak

Met de Widex Moment Sheer hoorapparaten heeft u de mogelijkheid om uw hoortoestel volledig te bedienen met behulp van de Widex Moment-app op uw Apple- of Android-smartphone. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw gehoor nauwkeurig af te stemmen, zodat u precies het geluid krijgt dat u verkiest – precies op de momenten die voor u belangrijk zijn. Intensieve testen hebben bevestigd dat de app eenvoudig en intuïtief is en een ‘donkere modus’ zorgt voor discreet gebruik.

Vrouw die viool speelt tijdens diner vierkant

Dus wat maakt de Moment Sheer zo uniek?

Normaalgesproken bereikt het geluid dat in een hoorapparaat wordt verwerkt het trommelvlies later dan het geluid dat rechtstreeks wordt gehoord. En wanneer deze twee niet goed samenkomen, krijgt u een kunstmatig geluid. Maar met Widex Moment Sheer en PureSound, kunt u elk moment horen zoals u dat vroeger deed. Widex gelooft dat uw leven bepaalt hoe u hoort, niet uw hoortoestel dat bepaalt hoe uw leven wordt geleid. Dat is waarom ze bij Widex Moment Sheer meer parameters hebben toegevoegd aan hun met AI aangedreven Widex MySound-technologie, waardoor u meer controle heeft over hoe u wilt horen in welke situatie u zich ook bevindt. Verder heeft Widex een nieuwe reeks geluiden geïntroduceerd in Widex SoundRelax, elk ontworpen om de focus te versterken en de geest te ontspannen. Tot slot, omdat SoundRelax samenwerkt met PureSounds, krijgt u altijd de beste geluidskwaliteit, ongeacht uw gehoorverlies.

Het focust echt op de het produceren van geluid zoals het daadwerkelijk klinkt.