Gelukkig koppel met een fiets in een park

Widex Moment - ontdek de mogelijkheden

Het natuurlijkste geluid dat u kunt krijgen

Gehoorapparaten helpen bij verschillende gehoorproblemen, van mild tot ernstig. Maar de nieuwe hoortoestellen zijn veel geavanceerder dan vroeger, omdat ze meer op kleine computers lijken. De gehoorapparatenmarkt is nu sterker dan ooit dankzij deze nieuwe generatie apparaten. De nieuwe Widex Moment is echter nog veel beter dan andere hoorapparaten . Het biedt niet alleen veel handige functies, maar het geluid is ook heel natuurlijk.  U kunt dus weer horen zoals vroeger. Dit betekent ook dat het horen van gesprekken, muziek, het geluid van de natuur en vogels heel puur klinken. Dat is toch iets bijzonders op de hoortoestellen markt.

Natuurlijk gehoor, maar onnatuurlijk klein

Vrouw in restaurant met Widex Moment achter het oor

Het dragen van gehoorapparaten betekent vaak dat mensen afscheid moeten nemen van het geluid dat ze gewend zijn. Geluiden en tonen klinken vaak blikkerig, vervormd en onaangenaam met een gehoortoestel.

Dit verandert nu met de PureSound-verwerking in de Widex Moment. In tegenstelling tot alle andere hoortoestellen voorkomt dit gehoorapparaat van Widex dat verschillende soorten geluid elkaar overlappen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ultrasnelle geluidsverwerking in de Widex Moment.  Geluiden klinken dus extreem natuurlijk. Dankzij deze technologie zorgt de Widex Moment ook voor een optimale waarneming van de eigen stem, die anders vaak te luid klinkt.

Slim horen in elke situatie

Sydney opera huis ronde randen

Ongeacht waar u bent, geluid klinkt zoals het hoort te zijn.

Hebt u moeite met goed horen als er veel lawaai is of als er veel mensen zijn? Geen probleem! De Widex Moment hoortoestellen kunnen helpen. Ze volgen de geluiden om u heen en maken de spraak helderder, zelfs als er veel lawaai is. Daarnaast worden storende geluiden zachter gemaakt, zodat u de gesprekken beter kunt volgen.

Niet alleen in lawaaierige omgevingen worden achtergrondgeluiden verminderd. Zo vermindert de Widex Moment bijvoorbeeld het zoemende geluid van een koelkast in een stille omgeving, evenals windgeluiden op de microfoon wanneer u buiten bent met gehoorapparaten. Maar het hoorsysteem kan ook onderscheid maken tussen geluiden: u kunt nog steeds het ruisen van de zee en het ritselen van bladeren horen. Met deze brede reeks functies garandeert de Widex Moment  u de optimale luisterervaring in elke situatie.

Wat zijn de voordelen van een Widex Moment?

1
Direct vanaf uw telefoon

Geen noodzaak meer van accessoires. Dit betekent hoogwaardige gesprekken, video's en muziek, waar je ook bent.

2
Oplaadbaar en discreet

Een van de kleinste hoortoestellen die op de markt beschikbaar zijn. Bovendien kunt u deze gehoorapparaten opladen, dus geen gedoe meer met batterijen.

3
Gemaakt om lang mee te gaan

Ontworpen om het risico op vochtschade te verminderen.

Multi dimensionaal: alles-in-één apparaat

Bij het meest geavanceerde hoorapparaat hoort natuurlijk ook een smartphone-app, die beschikbaar is voor alle Widex Moment-modellen. De naam van de app is de Widex Tonelink-app. Deze app is verkrijgbaar voor zowel Apple- als Android-smartphones. Afhankelijk van het model kunt u met deze app verschillende programma’s voor uw hoortoestel selecteren, comfort- en volumeregelingen aanpassen, het microfoon van het hoortoestel dempen en een specifieke luisterrichting kiezen.

Sommige modellen in de Moment-serie hebben een Bluetooth-verbinding. Met behulp van de gelijknamige Widex Moment app kunt u uw smartphone koppelen aan uw gehoorsysteem en bijvoorbeeld telefoongesprekken, muziek en films rechtstreeks naar uw oren streamen. Hierdoor wordt uw gehoorsysteem zelfs een draadloze koptelefoon voor u!

Als u de Widex Moment-modellen met Bluetooth draagt, is er nog een andere interessante functie voor u: de SoundSense Learn-functie. Deze app-functie is gebaseerd op kunstmatige intelligentie en optimaliseert geluidsvoorbeelden automatisch op basis van uw input.