Oud koppel die op zebrapad oversteekt met rode gebouw op de achtergrond

Widex Magnify - ontdek de mogelijkheden

Natuurlijk geluid en duidelijke spraakverstaanbaarheid

Widex Magnify is de innovatieve serie hoortoestellen in de economie- en basiscategorie – en een waar geluidswonder in zijn klasse. Dankzij de unieke technologieën van Widex worden inkomende geluidssignalen natuurlijk en helder gereproduceerd. Zo kunt u alle geluiden ervaren: van zachte fluisteringen en ritselende bladeren tot het krachtige geluid van een orkest.

Widex Magnify achter het oor en in het oor modellen

De hoortoestellen om plezier te ervaren bij het horen.

Ongeëvenaard geluid en aangepast aan uw oor

rood harig vrouw en grijze man als een gelukkig koppel

Vergroot uw geluk met de Magnify.

De beste geluidservaring begint met het aanpassen van het gehoorsysteem aan uw persoonlijke gehoorprofiel en uw gehoor. Widex Magnify houdt nauwkeurig rekening met uw individuele behoeften en vereisten, en ondersteunt daardoor helder, natuurlijk geluid en het prettige gevoel van uw eigen stem.

In luistersituaties met veel achtergrondlawaai worden vervelende achtergrondgeluiden betrouwbaar verminderd voor moeiteloos luisteren en begrijpen.

Widex accessoires

Widex Magnify accessoires

Net als bijna elk ander Widex hoortoestel is de Magnify ook geschikt voor verschillende accessoires. De Bluetooth-compatibele modellen van technologieniveaus 100 en 60 zijn onder andere compatibel met TV Play, waarmee u briljant televisiegeluid rechtstreeks in uw hoortoestellen kunt beluisteren. Ook is de 6-in-1 Sound Assist multi-microfoon beschikbaar voor deze modellen.

De met Bluetooth uitgeruste Magnify hoorapparaten maken rechtstreekse geluidsoverdracht mogelijk vanaf de iPhone en compatibele ASHA-ingeschakelde Android-smartphones. Er zijn ook verschillende opties voor draadloze communicatie met de Dex-accessoires. Dit omvat bijvoorbeeld bellen met beide oren met de PHONE-DEX 2 vaste telefoon.