Lachende vrouw in tuin die gezellig een gesprek aan het voeren is

Het beste gehoorapparaat in groepsgesprekken

Verstaanbaarheid, iets dat onmismaar is in ons dagelijks leven. Wanneer wij de mensen om ons heen kunnen verstaan kunnen wij niet alleen meedoen met interessante gesprekken, maar ook waardevolle relaties met anderen opbouwen. In dit artikel laten wij u zien hoe u weer actief kunt deelnemen aan gesprekken met behulp van de beste hoortoestellen voor spraakverstaan.

Welk toestel is het beste voor spraakverstaan?

Vier horizon apparaten op een rijtje met een grijs blauwe achtergrond

Welk Audibene HORIZON-hoortoestel u ook kiest, met elk apparaat kunt u spraak glashelder verstaan.

Gehoorverlies heeft meestal invloed op het spraakverstaan. Het wordt steeds lastiger om gesprekken te volgen, vooral in omgevingen met veel achtergrondgeluid. Getroffenen moeten vaker opvolgen of tekorten proberen te compenseren door de gesprekspartner te liplezen. Dit belast de hersenen echter extra en kan na verloop van tijd tot stress en uitputting leiden.

Moderne hoortoestellen zijn hiervoor de oplossing. Maar hoe vindt u het beste hoortoestel voor spraakverstaan? Omdat elk gehoorverlies net zo uniek is als de betrokken persoon, kan deze vraag niet in algemeen worden beantwoord. Advies van professionele audibene hoorexperts is daarom essentieel.

Met duizenden klanten consultaties per jaar weten de hoorexperts van audibene wat belangrijk is en welke hoortoestellen het beste aansluiten bij de behoeften en eisen van onze klanten. De hoortoestel modellen van audibene HORIZON zijn bijzonder veelzijdig en daardoor geschikt voor vrijwel elk gehoorverlies. Daarnaast behoren ze tot de beste gehoorapparaten voor spraakverstaan ​​en behoren ze tot de topklasse hoortoestellen.

Model Type Formaat Dual-chip technologie
audibene go achter-het-oor (AHO) klein (26 mm) ja
audibene cell achter-het-oor (AHO) klein (26 mm) ja
audibene lite in-het-oor (IHO) mini (19 mm) nee
audibene max in-het-oor (IHO) klein (18 mm) ja

Het bijzondere aan onze audibene HORIZON® hoortoestellen is de revolutionaire dual chip technologie. Deze technologie combineert twee krachtige chips compact, in een onopvallend mini-hoortoestel. Beide chips zijn perfect op elkaar afgestemd om een ​​optimale luisterervaring te bieden. De spraakchip zorgt voor het best mogelijke spraakverstaan. De omgevingschip verwerkt omgevingsgeluid op een natuurlijke manier.

Een ander speciaal aspect van onze beste gehoorapparaten voor spraakverstaan ​​zijn de verschillende modi, die uw luisterervaring verder verbeteren. De SPRAAK FOCUS, MUZIEK MODUS en PANORAMA EFFECT. Deze modi kunnen u extra comfort bieden in een grote verscheidenheid aan alledaagse situaties.

Lachende vrouw die in de tuin zit en aan het genieten is van een gesprek met vrienden

Geniet van optimaal spraakverstaan, zelfs in lawaaiige gesprekssituaties.

Zelfs als u al geniet van uitstekend spraakverstaan ​​met onze audibene HORIZON®-hoortoestellen, kan de SRPAAK FOCUS u extra ondersteuning bieden in bijzonder luide luisteromgevingen. Of het nu in een druk restaurant is of op een luid evenement: alle omgevingsgeluiden worden door de SPRAAK FOCUS aangenaam gedempt en de focus wordt op het gesprek gericht, zodat u geen woord van uw gesprekspartner mist.

Conclusie: Beter kunt u het niet krijgen met het beste hoortoestel voor spraakverstaan

twee afzonderlijke afbeeldingen van een mannelijke en een vrouwelijke audibene adviseur

Onze hoorexperts – zoals Peter Niessen (links) en Franciska Schimke (rechts) – adviseren u graag over onze audibene HORIZON hoortoestellen.

Met de beste hoortoestellen voor spraakverstaan bent u voorbereid op elke gesprekssituatie. Onze audibene HORIZON®-hoortoestellen zijn buitengewoon de beste omdat ze 1) geprogrameerd zijn met hoogwaardige hoortoesteltechnologie 2) een abnormal kleine format hebben 3) niet stilstaan en zijn uitgerust met de nieuwste technologie voor spraakverstaan