Signia IX charger and silk met blauwe achtergrond

Oplaadbare en onzichtbare Signia Charge and Go IX

Signia heeft ‘s werelds eerste platform ontwikkeld dat in staat is om een echte dynamische gespreksruimte om u heen te creëren. Deze innovatieve technologie volgt in realtime de spraak van de mensen om u heen en vermindert tegelijkertijd de achtergrondgeluiden. Zo wordt uw spraakverstaanbaarheid verbeterd vanuit alle richtingen, zelfs met bewegende mensen.

Ontdek de volgende nieuwe modellen: Silk IX en Pure IX.

 

Tien jaar onderzoek en baanbrekende techologieën komen samen om unieke voordelen voor u te genereren

Signia Charge&Go IX Pure roze en witte achtergrond
Signia Charge&Go IX Pure

De Pure Charge&Go IX is zeer betrouwbaar. Hij is namelijk uitgerust met een hydrofoob en eleofoob beschermingssysteem. Tevens beschikt dit toestel over anti-capillair design en een IP 68 certificering.

Signia Charge&Go IX Silk met witte roze achtergrond
Signia Charge&Go IX Silk

Beter dan de oude Silk X, want deze is naast onzichtbaar ook oplaadbaar. Het is het enige hoortoestel dat spraak in lawaai kan verbeteren en zich focust op meerdere richtingen. Bovendien is óók de Silk IX gecertificeerd met IP 68 en daardoor water- en stofbestendig.

Opa en oma, vader en moeder en de kinderen voeren een gezellig gesprek aan de eettafel.

Groepsgesprekken in lawaai

Groepsgesprekken voeren in een lawaaiige omgeving kan lastig zijn en dit leidt vaak tot frustraties, isolaties en vermijdingen. Hierdoor missen veel slechthorenden waardevolle momenten. Veel slechthorenden geven dan ook aan dat ze verlangen naar verstaanbare groepsgesprekken in rumoerige omgevingen.

Met de Signia Integrated Xperience krijgt u weer volledig controle over uw gesprekken. De Signia IX is namelijk meer dan een toestel met twee geavanceerde chips. Het is een platform dat audiologische excellentie, technologische innovatie en een revolutionaire ervaring combineert, zodat u ten volle kunt genieten van uw gesprekken.

Vertrouwd Signia, maar oplaadbaar!

Man met achter het hoor Pure IX converserend met een vrouw ronde randen

Met wie u ook bent, waar u ook bent, alles is weer goed te verstaan.

De Signia IX is dus het eerste gehoorapparaat dat is uitgerust met RealTime Conversation Enhancement, waardoor 192.000 datapunten per seconde worden verwerkt. Als resultaat kan het toestel meerdere conversaties tegelijkertijd volgen, zelfs in lawaaiige situaties. Daarnaast houdt het gehoorapparaat bij waar uw gesprekspartners zich bevinden. Dus zelfs als u uw hoofd draait, niet naar de spreker kijkt of als zij bewegen, kunt u ze nog steeds duidelijk horen. Het mooie daarbij is dat de Signia IX zelf in de gaten houdt op welke gesprekspartners er gefocust moet worden. Bovendien kunt u nu met de Signia IX verschillende stemmen van elkaar onderscheiden.

 

  • Richtinghoren
  • Multi-conversationele observaties
  • Ongeëvenaarde hoorkwaliteit
  • ONZICHTBAAR
  • OPLAADBAAR

Kortom, u hoeft nooit meer iets te missen en zich buitengesloten te voelen.