Het onderhouden van een hoortoestel vergt veel materialen. Reinigingsdoekjes, reinigingstabletten, filers, sleeves, batterijen, een droogbox, noem zo maar op: het is een grote stapel aan producten die u voorhanden moet hebben om uw hoortoestellen goed te kunnen onderhouden.

Om het u gemakkelijk te maken om al deze producten in huis te halen, hebben we bij audibene een aantal pakketten samengesteld, die u in een keer kan bestellen. Heeft u bijvoorbeeld net een achter-het-oor hoortoestel aangeschaft met een op maat gemaakt oorstukje? Dan is het Startpakket A: Maatwerk geschikt voor u. Als u in plaats daarvan een tijd geleden al een oplaadbaar achter-het-oor toestel hebt gekocht, is het Onderhoudspakket C: Chargeable juist heel gemakkelijk.

Op deze pagina:
  • Startpakketten
  • Onderhoudspakketten

U kunt deze pakketten eenvoudig via audibene bestellen door een mail te sturen naar administratie@audibene.nl met uw naam, het aantal toestellen dat u heeft en het pakket dat u graag zou bestellen. Dan helpt ons administratieve team u graag verder! Uiteraard kunt u ook altijd bellen naar +31 55 80 80 140.