Phonak Naida L gelukkig koppelijk die tv aan het kijken is

Phonak hoortoestellen

Sinds jaar en dag staat Phonak er om bekend dat het nieuwe maatstaven in de ontwikkeling van innovatieve hoortoestellen zet. De Zwitserse marktleider in gehoorsystemen kan op meer dan 70 jaar succesvolle historie terugkijken. Bij de door Phonak ontwikkelde hoortoestellen staat de klant met zijn individuele behoeften en wensen centraal.

Bij de ontwikkeling van gehoorapparaten ligt de focus van Phonak altijd op mensen. De Zwitserse hoortoestelfabrikant werkt samen met audiciens die dagelijks hulp bieden aan mensen met gehoorverlies. De visie die Phonak drijft, is het idee van een wereld zonder beperkingen. Om dat te bereiken wordt steeds naar nieuwe, creatieve manieren gezocht om de grenzen in technologie te peilen en vervolgens te verleggen. Dankzij de moderne innovaties van Phonak wordt deze onderneming getekend als een innovatieve onderneming die de wereld van hoorapparaten telkens weer verbetert.

Doorlopende innovatie

Twee vrouwen die leuk hebben geshopped met Phonak

Phonak blijft continu innoveren. Hun innovatie Venture Platform onderscheidt zich door zijn hogere rekensnelheid, waardoor de processnelheid twee keer zo snel is ten opzichte van zijn voorganger. Daarnaast wordt 30% minder stroom verbruikt bij het streamen van muziek of telefoongesprekken. Op basis van dit moderne platform kan AutoSense OS worden uitgevoerd, dit houdt in dat een luistersituatie automatisch wordt overgenomen door het hoortoestel. Ook zijn de richtmicrofoons aanzienlijk verbeterd, dankzij deze functie kan lawaai automatisch worden aangepast door het hoortoestel. Hierdoor wordt een optimale hoorbeleving gerealiseerd en wordt het gehoorverlies minder.

Ruimtelijke oriëntatie en veelzijdig klankgeluid

Phonak levensstijl met bril en tas op een houten tafel

Een bezoek aan een restaurant, een dagje winkelen of een stad bezichtigen – in vele omgevingen vertrouwen we op ons gehoor om ons te kunnen oriënteren. Door een gehoorverlies kan het echter beduidend moeilijker worden om te herkennen waar een stem of geluid vandaan komt. Dankzij de Multi Microfoon Technologie van Phonak kunnen moderne hoortoestellen onderscheiden of een geluid van rechts of links, of van voren of achteren komt. De hoortoestellen versterken het binnenkomende geluid alleen aan de kant waar het vandaan komt en geven de drager zo een ruimtelijke oriëntering van hun omgeving (het zogenaamde richtinghoren).

Hele dag helder horen

Vrouw met phonak gehoorapparaten op phonak app op de smartphone

Het hoogwaardige hoortoestel Audéo Marvel van Phonak helpt u op discrete wijze in allerlei hoorsituaties goed te kunnen verstaan. De nieuwste en meest geavanceerde technologieën zitten verstopt in dit kleine, krachtige wondertoestel. De Audéo Marvel biedt door zijn oplaadbare lithium-ion-accutechnologie de vrijheid om de gehele dag zorgeloos helder te horen en uw favoriete audio te streamen. Daarnaast heeft Phonak verschillende apps ontwikkeld die men bijstaat bij het eenvoudig aanpassen en verbinden van het gehoorapparaat met andere apparaten.

Phonak Lyric

Phonak Lyric geel

Lyric is een 100% onzichtbare hoortoestel dat 24 uur per dag, zeven dagen per week, maandenlang gedragen kan worden.

  • Gedragen in de gehoorgang, waardoor het apparaat 100% onzichtbaar is.
  • Uit het zicht, uit het hoofd – je kunt Lyric dag en nacht dragen, maandenlang, zonder het uit te nemen.
  • 24/7 gehoor – voor dagelijkse activiteiten zoals sporten, slapen, of zelfs douchen zodat je je dagelijkse routine kunt voortzetten en van het leven kunt genieten.
  • Zelfvervanging – deze nieuwe optionele procedure stelt je in staat om Lyric-apparaten zelfstandig te vervangen, wat je geruststelling verhoogt.
  • Helder, natuurlijk geluid – Lyric maakt gebruik van de natuurlijke anatomie van je oor om geluid te lokaliseren en biedt een volledige, natuurlijke luisterervaring.

 

En nog beter: tinnitus verlichting zelfs tijdens het slapen

Lyric versterkt het geluid voor mensen met lichte tot matig ernstige gehoorverlies en kan 24/7 verlichting bieden bij tinnitus, zelfs tijdens het slapen. En omdat je Lyric tijdens het slapen kunt dragen, hoef je ze bij het ontwaken niet in te doen of aan te zetten, zoals bij traditionele hoortoestellen.

Andere Phonak hoortoestellen

Belangrijk om te weten

Hoewel wij niet alle Phonak modellen aanbieden, hebben wij audibene naast de Phonak hoortoestellen ook andere geweldige gehoorapparaten die u veel plezier kunnen bieden. Te denken valt aan de Widex die niet alleen focust op spraakverstaanbaarheid, maar ook op het creëren van een zo’n natuurlijk mogelijk geluid. Deze hoortoestellen zijn ook zeker een aanrader voor muziek liefhebbers. Verder bieden wij Signia hoorapparaten aan. Deze gehoorapparaten staan bekend om hun uitmuntende prestatie in groepsgesprekken, vooral de nieuwe modellen Signia Charge&Go zijn een favoriet. Tot slot, hebben wij de Horizon: de enige echt audibene hoortoestellen. Deze super kleine gehoorapparaten zijn simpel in gebruik, verbeteren uw spraakverstaanbaarheid aanzienlijk en hebben ook nog eens speciale functies die via de app zijn te bedienen. In andere worden, onzichtbare toestellen met zichtbare prestaties.

Laat ons u adviseren over de verschillende hoortoestellen en probeer de gratis 30 dagen proefperiode. Samen vinden we het juiste hoorapparaat voor u.

Goed horen is altijd mogelijk bij audibene