Koppel aan het dansen met pastel achtergrond

Phonak Lyric

Phonak Lyric

Phonak Lyric biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele hoortoestellen voor een onbeperkt leven. Terwijl traditionele hoortoestellen geluid buiten het oor opvangen en verwerken, zit Lyric diep in de gehoorgang en maakt gebruik van de natuurlijke anatomie van het oor voor een volledige luisterervaring.

Verder stelt het ontwerp van Lyric, dat in het oor wordt gedragen, u in staat om uw dagelijkse leven ongestoord voort te zetten, inclusief slapen, oortelefoons gebruiken, sporten, een helm dragen en alles wat uw dag met zich meebrengt.

https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2023/10/Phonak-Lyric-geel-.png

Ervaar de voordelen van Lyric

  • Natuurlijk geluid
  • Comfortabel en makkelijk te gebruiken
  • Tinnitus verlichting zelfs tijdens het slapen
  • Mogelijk om het volume aan te passen
Hardlopend koppel vrouw met geel shirt Phonak

Vanwege de unieke voordelen van een onzichtbaar in-het-oor hoortoestel dat geen onderhoud of batterijwissels vereist, melden Lyric-pati├źnten een hoger zelfbeeld dan degenen die een traditioneel hoorapparaat dragen.

Volledig onzichtbaar

Lyric wordt door een audicien in de gehoorgang geplaatst. Eenmaal in het oor is Lyric 100% onzichtbaar. De kern van Lyric is ingesloten in zachte, biocompatibele schuimafdichtingen die zich vormen naar de gehoorgang en zorgen voor natuurlijke ventilatie en stabiele plaatsing.

De Phonak Lyric uitproberen?

Helaas bieden wij bij audibene geen Lyric aan, maar onze hoortoestel-experts vertellen u graag alles over de Phonak Lyric en andere gelijksoortige hoorapparaten die wij wel aanbieden. Ook kunt u bij hen terecht om vrijblijvend verschillende hoortoestellen op proef te nemen. Zo kunt u zonder risico zelf ervaren welke gehoorapparaat de ideale oplossing is voor u!