Phonak achtergrond met drie mensen in een business meeting

Phonak Marvel

Phonak Marvel

Hoortoestellen zijn tegenwoordig zo verfijnd dat ook met een verminderd gehoor het leven volop geleefd kan worden. De Marvel van fabrikant Phonak is een dergelijk exemplaar dat optimaal is voorbereid op de moderne tijd. Met de nieuwste technologie en de capaciteit om rechtstreeks verbinding te maken met allerlei soorten audio-apparatuur hoeft u niets te missen. Daarbij heeft de Phonak Audéo Marvel een stijlvol design en kunt u rekenen op een flinke dosis vakmanschap. Phonak is namelijk een Zwitsers bedrijf dat al ruim 60 jaar zijn sporen heeft verdiend op het gebied van gehoorsystemen. Lees daarom snel verder en ontdek de belangrijkste eigenschappen van de Phonak Audéo Marvel!

https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2021/02/Product-image-6-e1618318417462.png

Voordelen in het kort:

  • Lithium-ion-accutechnologie
  • Mini Charger Case
  • Binaural VoiceStream Technologie™
  • Hoogste kwaliteit geluidsstreaming
  • Bluetoothfunctionaliteit
  • Phonak Remote App

Oplaadbare Accu

Wanneer u een actief leven leidt, dan hoort daar een helder en goed gehoor bij. Om uw hoortoestel altijd paraat te hebben, is een goede batterij of accu een belangrijke voorwaarde. De Phonak Marvel beschikt over de oplaadbare lithium-ion-accutechnologie. Hiermee kunt u de hele dag van een goed gehoor genieten, ook als u gebruik maakt van streaming. Met de Mini Charger Case laadt u overigens de accu weer eenvoudig op met een USB-C-oplaadaansluiting.

Nieuwste Technologieën

Phonak grijs achter het oor apparaat

Helder horen wordt bij de Phonak Audéo Marvel onder andere mogelijk gemaakt door de Binaural VoiceStream Technologie™. De gedachte achter deze techniek is dat twee beter horen dan één. Door de twee hoortoestellen te verbinden, krijgt u een zo natuurlijk mogelijk geluid.

Hierdoor kunt u ook in een luidruchtige omgeving een gesprek volgen of ontspannen telefoneren. Verder bezit de Phonak Audéo Marvel over de hoogste kwaliteit geluidsstreaming. Volgens de fabrikant is de Marvel bovendien het eerste hoorapparaat ter wereld dat in staat is om gestreamde signalen te classificeren.

Stream audio met bluetooth

Phonak hoortoestel oplader groen grijs

De Phonak Audéo Marvel kunt u rechtstreeks verbinden met een telefoon die een bluetooth-functionaliteit heeft. Smartphones met een Android systeem of iPhones beschikken hier bijvoorbeeld over. Met bluetooth kunt u via uw hoortoestel handsfree telefoongesprekken voeren. Ook is het mogelijk om audio te streamen, zoals video’s, muziek en e-books. De Phonak Audéo Marvel biedt u daarbij een hoogwaardig stereogeluid.

Phonak App

Phonak achter het oor apparaat geel grijs

Zoals het bij moderne hoortoestellen hoort, beschikt de Phonak Audéo Marvel ook over een app. Via deze Phonak Remote App kunt u uw smartphone gebruiken als afstandsbediening voor uw Phonak-hoortoestel. Ook is er een Phonak Guide app die u helpt om te wennen aan het gehoorapparaat.

Phonak Marvel uitproberen?

Wanneer u interesse heeft, dan is het een goed idee om deze eerst uit te proberen. Zo kunt u ontdekken of dit hoortoestel daadwerkelijk de juiste voor u is. Via audibene is het mogelijk om na een proefperiode te beslissen of u de hoortoestellen daadwerkelijk wil kopen. Bovendien begeleiden onze hoortoestelexperts u gratis stap voor stap op weg naar uw ideale gehoorapparaat.