PH_Pic_Naida-L-zakenvrouw spraak in lawaai

Phonak Audéo V

Phonak Audéo V

De Phonak AutoSense OS-functie zorgt ervoor dat de hoortoestellen zich automatisch aanpassen aan de huidige luistersituatie. Zodra storende achtergrondgeluiden optreden, benadrukt StereoZoom alleen de stem van de persoon die de drager wil horen. Met Speech in 360° worden stemmen uit alle richtingen hoorbaar gemaakt, en het is niet meer nodig om naar de gesprekspartner te kijken om zijn stem te benadrukken. Een ander probleem van veel hoortoesteldragers is spreken bij winderig weer. De Phonak Audéo V biedt een praktische oplossing met Speech in Wind, wat het luistercomfort aanzienlijk verbetert in dergelijke situaties. Bovendien hebben alle versies van de Audéo V veel draadloze verbindingsmogelijkheden met externe audiobronnen.

De Audéo V is verkrijgbaar in vier prestatie- en prijsklassen: v30, v50, v70 en v90. Hoe hoger het nummer, hoe meer technologie er in het hoortoestel is ingebouwd.

https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2023/10/Phonak-Audeo-V-zonder-achtergrond.png

Phonak Audéo V in het kort

  • Natuurlijke geluidsversterking
  • Richtinghoren
  • Verlichting van tinnitus
  • Onderdrukking van windruis
  • Connectiviteitsopties
  • Selectieve focus op één stem
  • Automatische aanpassing aan de spreker
  • Tinnitus klachten worden verminderd
  • Maakt helder luisteren zonder windgeruis mogelijk
  • Koppel hoortoestellen met accessoires aan TV en dergelijke

Design en kenmerken

Wanneer u de Phonak Audéo V in uw handen houdt, zult u meteen merken dat de behuizing stevig is gebouwd. Ongeacht welk van de vier modellen u kiest, ze zijn licht van gewicht en zeer stabiel. De verschillende modellen zijn vernoemd naar de batterijen die ze gebruiken. Het kleinste model, met batterijmaat 10, is uitgerust met de VoiceStream-technologie voor het beluisteren met beide oren. Het volgende model is gemarkeerd als 312. De 312T-variant is identiek aan dit model, maar heeft een extra functie, namelijk een telefoonspoel (ook bekend als inductiespoel). Hiermee kunt u telefoneren via de hoorapparaten en luistersystemen in openbare ruimtes zoals kerken gebruiken.

Het grootste model van de Phonak Audéo V wordt gevoed door een batterij van maat 13. Ongeacht welke behuizingsgrootte u kiest, hebt u keuze uit tien verschillende kleuren.

Accessoires

Phonak biedt verschillende accessoires aan in hun assortiment die het gebruik van hoortoestellen comfortabeler maken. Met de Phonak EasyCall II kunt u de Audéo V verbinden met een Bluetooth-compatibele mobiele telefoon. Om het hoorsysteem te bedienen via uw eigen smartphone, kunt u de Phonak RemoteControl App gebruiken. Deze app is beschikbaar voor elk smartphone dat op iOS en Android draait. De Phonak DECT II is een zelfstandige draadloze telefoon waarbij de stem van de beller direct naar de gehoorapparaten wordt gestuurd. Voor situaties waarin helder verstaan van spraak bijzonder belangrijk is, is de combinatie van de Phonak ComPilot Air II met het RemoteMic Bundle aan te raden. De ComPilot fungeert als ontvanger en het RemoteMic Bundle als zendermicrofoon. Het is ook mogelijk om het geluid van de tv of stereo-installatie naar de Phonak Audéo V hoortoestellen over te brengen. De Phonak ComPilot II in combinatie met het TV Link II Bundle is hierbij de ideale oplossing.

Phonak Audéo V uitproberen?

Twee vrouwen die een zebra oversteken en praten

Neem daarvoor gerust contact op met audibene. Onze hoortoestel-experts vertellen u graag alles over de Phonak Audéo V. Ook kunt u bij hen terecht om vrijblijvend dit hoortoestel op proef te nemen. Zo kunt u zonder risico zelf ervaren of de Phonak Audéo V voor u de ideale oplossing is. Bovendien begeleiden onze hoortoestel-experts u gratis stap voor stap op weg naar uw ideale gehoorapparaat.