PH_Pic_Naida-L-zakenvrouw spraak in lawaai

Phonak Roger

Phonak Roger

Phonak Roger is een digitale technologie die verschillende accessoireproducten omvat, zoals microfoons, ontvangers en een geluidssysteem. Roger is bedoeld om de barrières die ontstaan door gehoorverlies te overwinnen. Roger-producten zijn vooral geschikt in lawaaierige situaties en bij communicatie over een bepaalde afstand. Hierbij wordt de stem van de spreker – zonder koppeling via een kabel – rechtstreeks naar de luisteraar gestuurd.

Het gebruiksgemak van de Phonak Roger-apparaten wordt aangevuld met een helder geluid voor optimaal spraakverstaan. Verbind Roger met slechts één klik met één of meerdere ontvangers en geniet van extra comfort voor uw achter-het-oor (AHO) hoortoestellen!

https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2023/10/Phonak-Roger-zonder-achtergrond.png

Topfuncties en voordelen

  • Hoorapparaten koppelen met accessoires aan tv etc.
  • Accessoires zijn draadloos te gebruiken.
  • Mobiele microfoon ondersteunt spraakverstaanbaarheid.
  • Eenvoudig te bedienen met slechts één druk op de knop.

 

Speciale microfoondesigns

Phonak Roger biedt verschillende gehooroplossingen voor diverse situaties. De Roger Pen heeft een elegante penachtige vorm en biedt automatische functies en een uitstekende geluidskwaliteit voor spraakverstaan. U kunt het als enkele microfoon gebruiken of samen met een andere Roger Pen. Bovendien kunt u gelijktijdig de draadloze microfoon Phonak Roger Clip-On Mic gebruiken om verbinding te maken met Bluetoothapparaten, zoals tv’s of telefoons.

Roger in de klas of collegezaal

Roger Inspiro is ook een draadloze microfoon die met name geschikt is voor leraren op basisscholen en universiteiten. Met twee draagbare microfoons en een eenvoudige menustructuur is de Phonak Inspiro een waardevolle aanvulling voor mensen met gehoorverlies in onderwijsinstellingen. In combinatie met de duurzame handmicrofoon Phonak Roger DynaMic kan bijvoorbeeld een betere leservaring voor kinderen in de klas worden geboden. Een handige toevoeging hieraan is het Phonak Roger Dynamic Soundfield, een geluidssysteem voor klaslokalen dat vrij is van terugkoppeling en galm en kan worden aangepast aan verschillende klaslokaalformaten.

Professor die een les geeft in een conferentie ruimte met business studenten

Draadloze microfoon- en ontvangertechnologie

Alle producten uit de Phonak Roger-serie kunnen draadloos worden gekoppeld aan externe multimedia-apparaten. Zodra de Phonak Roger-microfoons zijn opgeladen, is het slechts een kwestie van inschakelen en u kunt ze direct gebruiken.

Om het geluid ook naar uw hoorapparaat te krijgen, heeft u een Roger-ontvanger nodig. Zo is er de geïntegreerde ontvanger die in het ontwerp van uw hoortoestel is ingebouwd en onderaan het in-het-oor (IHO) hoorsysteem wordt bevestigd. In het geval van waterbestendige hoortoestellen biedt dit ook bescherming tegen waterspetters.

Roger X is een kleine universele ontvanger die eenvoudig draadloos kan worden gekoppeld aan een van de Roger-microfoons en compatibel is met veel van de huidige gehoorapparaten op de markt.

De Phonak Roger MyLink is een universele ontvanger met een inductielus en kan worden gebruikt met alle hoortoestellen die zijn uitgerust met een telefoonspoel.

Aanvullende accessoires voor Phonak Roger

Phonak Roger blauw en paars ronde randen

Ook voor de Phonak Roger-serie zijn er handige accessoires beschikbaar om het gebruik van de hoortoestellen, microfoons en ontvangers nog comfortabeler te maken. De Phonak Roger Audio Hub biedt de mogelijkheid om tot twee externe audiotoestellen via de Roger Dynamic Soundfield Digimaster-luidspreker af te spelen. Het geluid kan dan worden overgebracht naar alle Roger-ontvangers in dezelfde ruimte. De Phonak Roger WallPilot is het meest geschikt voor klaslokalen. Eenmaal aan de muur naast de deur bevestigd, kunnen Roger-microfoons heel eenvoudig worden aangesloten op het netwerk in het klaslokaal. Phonak Easy Boom en iLapel zijn twee microfoons met verschillende richtingsgevoeligheden. Terwijl Easy Boom bijzonder krachtig is, overtuigt Phonak iLapel vooral door zijn eenvoudige bediening en flexibele gebruik.

Phonak Roger uitproberen?

Neem daarvoor gerust contact op met audibene. Onze hoortoestel-experts vertellen u graag alles over de Phonak Roger. Ook kunt u bij hen terecht om vrijblijvend dit hoortoestel op proef te nemen. Zo kunt u zonder risico zelf ervaren of de Phonak Roger voor u de ideale oplossing is. Bovendien begeleiden onze hoortoestel-experts u gratis stap voor stap op weg naar uw ideale hoortoestel.