Phonak hoortoestellen

Sinds jaar en dag staat Phonak er om bekend dat het nieuwe maatstaven in de ontwikkeling van innovatieve hoortoestellen zet. De Zwitserse marktleider in gehoorsystemen kan op meer dan 60 jaar succesvolle historie terugkijken. Bij de door Phonak ontwikkelde hoortoestellen staat de klant met zijn individuele behoeften en wensen centraal.

Hoge verstaanbaarheid & groot comfort: Phonak Audéo Q

Het hoogwaardige hoortoestel Audéo Q van Phonak helpt u op discrete wijze in allerlei hoorsituaties goed te kunnen verstaan. Dit veelzijdige apparaat kan iedereen bijstaan in hun weg naar een beter gehoor en comfortabeler alledaagse leven. De Audéo Q is namelijk beschikbaar in drie uitvoeringen en is toe te passen op alle soorten gehoorproblemen; zowel lichte als zware. Het toestel is bereikbaar voor vele budgetten, doordat het in verschillende prijsklassen aangeschaft kan worden. Met name voor beginnende gebruikers van hoortoestellen is de Phonak Audéo Q zeer geschikt. 

Meer weten over de Phonak Audéo Q? Leer hier meer over dit kleine apparaat met grote prestaties. 

Ruimtelijke oriëntatie en een veelzijdig klankgeluid dankzij de modernste Zwitserse technologie

Een bezoek aan een restaurant, een dagje winkelen of een stad bezichtigen – in vele omgevingen vertrouwen we op ons gehoor om ons te kunnen oriënteren. Door een gehoorverlies kan het echter beduidend moeilijker worden om te herkennen waar een stem of geluid vandaan komt. Dankzij de Multi Microfoon Technologie van Phonak kunnen moderne hoortoestellen onderscheiden of een geluid van rechts of links, of van voren of achteren komt. De hoortoestellen versterken het binnenkomende geluid alleen aan de kant waar het vandaan komt en geven de drager zo een ruimtelijke oriëntering van hun omgeving (het zogenaamde richtingshoren).

Nieuwe manieren met het Venture Platform

In 2014 heeft Phonak zijn nieuwe Venture Platform gepubliceerd. Deze onderscheidt zich vooral door zijn producten met hogere rekensnelheid, waardoor de processnelheid twee keer zo snel is ten opzichte van zijn voorganger. Daarnaast wordt 30% minder stroom verbruikt bij het streamen van muziek of telefoongesprekken. Op basis van dit moderne platform kan AutoSense OS worden uitgevoerd, dit houdt in dat een luistersituatie automatisch wordt overgenomen door het hoortoestel. Ook zijn de richtmicrofoons aanzienlijk verbeterd, dankzij deze functie kan lawaai automatisch worden aangepast door het hoortoestel. Hierdoor wordt een optimale hoorbeleving gerealiseerd en wordt het gehoorverlies minder. 

moreless

Phonak hoortoestellen: Met nieuwsgierigheid naar technologische innovaties

Bij de ontwikkeling van hoortoestellen ligt de focus van Phonak altijd op mensen. De Zwitserse hoortoestelfabrikant werkt samen met audiciens die dagelijks hulp bieden aan mensen met gehoorverlies. De visie die Phonak drijft, is het idee van een wereld zonder beperkingen. Om dat te bereiken wordt steeds naar nieuwe, creatieve manieren gezocht om de grenzen in technologie te peilen en vervolgens te verleggen. Dankzij de moderne innovaties van Phonak wordt deze onderneming getekend als een innovatieve onderneming die de wereld van hoortoestellen telkens weer verbetert.

moreless

Nieuwtjes van Phonak

Naar aanleiding van de EUHA, de grootste hoortoestellenbeurs van Europa, presenteerde de Zwitserse fabrikant zijn nieuwe in-het-oor hoortoestelfamilie: Phonak Virto V. De voordelen van het Venture platform worden gecombineerd met een volledig nieuw en zeer klein model die mogelijk wordt gemaakt door een flexibele draadloze antenne. Het zichtbare oppervlak van het hoortoestel is maar liefst 25% kleiner dan zijn vorige hoortoestelgeneratie.

 

Ieder model kan individueel worden aangepast aan het oor die dankzij de 3D-printtechnologie perfect in de gehoorgang past. De Phonak Virto V is in zes modellen beschikbaar tot maximaal vier prestatieniveaus. Sommige modellen hebben een draadloze verbinding waardoor deze gemakkelijk kunnen worden aangesloten aan telefoons, televisies of stereosystemen. Daarnaast beschikken deze op maat gemaakte Phonak hoortoestellen voor de eerste keer over een geïntegreerde tinnitus maskeerder.

moreless

Klanten ervaringen

´Als voorzitter en lid van de raad van bestuur van meerdere internationale bedrijven zit ik vaak in vergaderingen. Collega’s, die aan dezelfde kant van de tafel zitten, begon ik steeds slechter te verstaan en liplezen lukte mij niet. Hetzelfde overkwam mij tijdens telefonische conferenties. De gevolgen waren duidelijk zichtbaar: concentratieproblemen, vermoeidheid en misverstanden. Op de lange termijn is dit onacceptabel voor een persoon in mijn positie.

moreless

Sinds ruim een jaar heb ik een hoortoestel. Sindsdien zijn mij kleine en subtiele veranderingen opgevallen. Vroeger trok ik me op een gezellige avond met vrienden of familie vaak terug, nu ben ik weer tot het einde van de avond van de partij.

Het Phonak hoortoestel dat ik op dit moment draag hoef ik zelf niet eens in te stellen of te veranderen. Het toestel herkent automatisch of ik buiten ben, in een vergadering of op een cocktailparty. Ik zie echter nog vaak mensen met een gehoorverlies die bang zijn voor hoortoestellen, op eenzelfde manier zoals men vroeger angst had om een bril te dragen. Ik laat hun graag mijn hoortoestellen zien: «Kijk hoe klein ze zijn», zeg ik dan. «Je ziet ze niet eens, zelfs niet met mijn korte haren».´

Verbindingsmogelijkheden bij Phonak

De ComPilot van Phonak is een slimme 3-in-1 oplossing die een draadloze verbinding maakt met verschillende entertainment- en communicatiemedia zoals televisie, MP3-speler en telefoon. Daarbij werkt de ComPilot als afstandsbediening en interface tussen deze media en de hoortoestellen. De signalen worden via Bluetooth draadloos doorgeven en garanderen zo een stabiele verbinding.

moreless


In samenspel met de ComPilot TVLink S wordt bijvoorbeeld het geluid van de televisie direct aan de hoortoestellen doorgegeven, waardoor er een bijzondere gehoorbeleving ontstaat. De door Phonak aangeboden connectiviteitsmogelijkheden kennen geen grenzen en completeren ieder hoortoestel van de Zwitserse fabrikant.

{$audTemplate.img_trustbar_default_altText}