Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt audibene.nl gebruik van cookies.

Deze melding niet meer tonen.

Phonak Hoortoestellen

Sinds jaar en dag staat Phonak er om bekend dat het nieuwe maatstaven in de ontwikkeling van innovatieve hoortoestellen zet. De Zwitserse marktleider in gehoorsystemen kan op meer dan 60 jaar succesvolle historie terugkijken. Bij de door Phonak ontwikkelde hoortoestellen staat de klant met zijn individuele behoeften en wensen centraal.

Met nieuwsgierigheid naar technologische innovaties

Bij de ontwikkeling van hoortoestellen ligt de focus van Phonak altijd op mensen. De Zwitserse hoortoestelfabrikant werkt samen met audiciens die dagelijks hulp bieden aan mensen met gehoorverlies. De visie die Phonak drijft, is het idee van een wereld zonder beperkingen. Om dat te bereiken wordt steeds naar nieuwe, creatieve manieren gezocht om de grenzen in technologie te peilen en vervolgens te verleggen. Dankzij de moderne innovaties van Phonak wordt deze onderneming getekend als een innovatieve onderneming die de wereld van hoortoestellen telkens weer verbetert.

moreless


De gehele dag helder horen: Phonak Audéo Marvel

Het hoogwaardige hoortoestel Audéo Marvel van Phonak helpt u op discrete wijze in allerlei hoorsituaties goed te kunnen verstaan. De nieuwste en meest geavanceerde technologieën zitten verstopt in dit kleine, krachtige wondertoestel. De Audéo Marvel biedt door zijn oplaadbare lithium-ion-accutechnologie de vrijheid om de gehele dag zorgeloos helder te horen en uw favoriete audio te streamen. Daarnaast heeft Phonak verschillende apps ontwikkeld die men bijstaat bij het eenvoudig aanpassen en verbinden van het hoortoestel met andere apparaten.


Ruimtelijke oriëntatie en veelzijdig klankgeluid

Een bezoek aan een restaurant, een dagje winkelen of een stad bezichtigen – in vele omgevingen vertrouwen we op ons gehoor om ons te kunnen oriënteren. Door een gehoorverlies kan het echter beduidend moeilijker worden om te herkennen waar een stem of geluid vandaan komt. Dankzij de Multi Microfoon Technologie van Phonak kunnen moderne hoortoestellen onderscheiden of een geluid van rechts of links, of van voren of achteren komt. De hoortoestellen versterken het binnenkomende geluid alleen aan de kant waar het vandaan komt en geven de drager zo een ruimtelijke oriëntering van hun omgeving (het zogenaamde richtingshoren).


Doorlopende innovatie

Phonak blijft continu innoveren. Hun innovatie Venture Platform onderscheidt zich door zijn hogere rekensnelheid, waardoor de processnelheid twee keer zo snel is ten opzichte van zijn voorganger. Daarnaast wordt 30% minder stroom verbruikt bij het streamen van muziek of telefoongesprekken. Op basis van dit moderne platform kan AutoSense OS worden uitgevoerd, dit houdt in dat een luistersituatie automatisch wordt overgenomen door het hoortoestel. Ook zijn de richtmicrofoons aanzienlijk verbeterd, dankzij deze functie kan lawaai automatisch worden aangepast door het hoortoestel. Hierdoor wordt een optimale hoorbeleving gerealiseerd en wordt het gehoorverlies minder. 

moreless

Klanten ervaringen

´Als voorzitter en lid van de raad van bestuur van meerdere internationale bedrijven zit ik vaak in vergaderingen. Collega’s, die aan dezelfde kant van de tafel zitten, begon ik steeds slechter te verstaan en liplezen lukte mij niet. Hetzelfde overkwam mij tijdens telefonische conferenties. De gevolgen waren duidelijk zichtbaar: concentratieproblemen, vermoeidheid en misverstanden. Op de lange termijn is dit onacceptabel voor een persoon in mijn positie.

moreless

Sinds ruim een jaar heb ik een hoortoestel. Sindsdien zijn mij kleine en subtiele veranderingen opgevallen. Vroeger trok ik me op een gezellige avond met vrienden of familie vaak terug, nu ben ik weer tot het einde van de avond van de partij.

Het Phonak hoortoestel dat ik op dit moment draag hoef ik zelf niet eens in te stellen of te veranderen. Het toestel herkent automatisch of ik buiten ben, in een vergadering of op een cocktailparty. Ik zie echter nog vaak mensen met een gehoorverlies die bang zijn voor hoortoestellen, op eenzelfde manier zoals men vroeger angst had om een bril te dragen. Ik laat hun graag mijn hoortoestellen zien: «Kijk hoe klein ze zijn», zeg ik dan. «Je ziet ze niet eens, zelfs niet met mijn korte haren».´

Phonak klantenervaringen

                      Anton S. - voorzitter