Phonak Hoortoestellen

Sinds jaar en dag staat Phonak er om bekend dat het nieuwe maatstaven in de ontwikkeling van innovatieve hoortoestellen zet. De Zwitserse marktleider in gehoorsystemen kan op meer dan 60 jaar succesvolle historie terugkijken. Bij de door Phonak ontwikkelde hoortoestellen staat de klant met zijn individuele behoeften en wensen centraal.

Met nieuwsgierigheid naar technologische innovaties

Bij de ontwikkeling van hoortoestellen ligt de focus van Phonak altijd op mensen. De Zwitserse hoortoestelfabrikant werkt samen met audiciens die dagelijks hulp bieden aan mensen met gehoorverlies. De visie die Phonak drijft, is het idee van een wereld zonder beperkingen. Om dat te bereiken wordt steeds naar nieuwe, creatieve manieren gezocht om de grenzen in technologie te peilen en vervolgens te verleggen. Dankzij de moderne innovaties van Phonak wordt deze onderneming getekend als een innovatieve onderneming die de wereld van hoortoestellen telkens weer verbetert.

De gehele dag helder horen: Phonak Audéo Marvel

Phonak Marvel
Phonak Marvel

Het hoogwaardige hoortoestel Audéo Marvel van Phonak helpt u op discrete wijze in allerlei hoorsituaties goed te kunnen verstaan. De nieuwste en meest geavanceerde technologieën zitten verstopt in dit kleine, krachtige wondertoestel. De Audéo Marvel biedt door zijn oplaadbare lithium-ion-accutechnologie de vrijheid om de gehele dag zorgeloos helder te horen en uw favoriete audio te streamen. Daarnaast heeft Phonak verschillende apps ontwikkeld die men bijstaat bij het eenvoudig aanpassen en verbinden van het hoortoestel met andere apparaten.

Ruimtelijke oriëntatie en veelzijdig klankgeluid

Een bezoek aan een restaurant, een dagje winkelen of een stad bezichtigen – in vele omgevingen vertrouwen we op ons gehoor om ons te kunnen oriënteren. Door een gehoorverlies kan het echter beduidend moeilijker worden om te herkennen waar een stem of geluid vandaan komt. Dankzij de Multi Microfoon Technologie van Phonak kunnen moderne hoortoestellen onderscheiden of een geluid van rechts of links, of van voren of achteren komt. De hoortoestellen versterken het binnenkomende geluid alleen aan de kant waar het vandaan komt en geven de drager zo een ruimtelijke oriëntering van hun omgeving (het zogenaamde richtingshoren).

Doorlopende innovatie

Phonak blijft continu innoveren. Hun innovatie Venture Platform onderscheidt zich door zijn hogere rekensnelheid, waardoor de processnelheid twee keer zo snel is ten opzichte van zijn voorganger. Daarnaast wordt 30% minder stroom verbruikt bij het streamen van muziek of telefoongesprekken. Op basis van dit moderne platform kan AutoSense OS worden uitgevoerd, dit houdt in dat een luistersituatie automatisch wordt overgenomen door het hoortoestel. Ook zijn de richtmicrofoons aanzienlijk verbeterd, dankzij deze functie kan lawaai automatisch worden aangepast door het hoortoestel. Hierdoor wordt een optimale hoorbeleving gerealiseerd en wordt het gehoorverlies minder.

Behoefte aan advies? Wij helpen u graag!

Phonak Hoortoestellen

Phonak Solana
Phonak Solana
De Phonak Solana is gunstig geprijsd maar dit gaat niet ten koste van de prestatie. Het hoortoestel is in de varianten achter-het-oor en in-het-oor verkrijgbaar en dekt middelzware tot zware gehoorvermindering.
Read more
phonak-audeo-q
Phonak Audéo Q
Zoekt u een hoogwaardig hoortoestel dat aan de strengste eisen voldoet? Dan is de hoogwaardige Audéo Q van de Zwitserse fabrikant Phonak misschien de juiste keuze voor u. De Phonak Audéo Q is verkrijgbaar in drie verschillende maten en uitvoeringen.
Read more
Phonak Marvel
Phonak Audéo Marvel
Hoortoestellen zijn tegenwoordig zo verfijnd dat ook met een verminderd gehoor het leven volop geleefd kan worden. De Marvel van fabrikant Phonak is een dergelijk exemplaar dat optimaal is voorbereid op de moderne tijd.
Read more