Liefde op het eerste geluid!

Hoortoestellen worden steeds geavanceerder. Een goed voorbeeld daarvan is de Signia Nx: één van de nieuwste modellen van Signia. De Nx van Signia heeft afhankelijk van het model een ontvanger voor in het oor of achter het oor. Hierdoor kunt u het hoortoestel op discrete wijze dragen. Verder zit het nieuwe apparaat van Signia boordevol hoogwaardige functies die het leven van iemand met een vermindert gehoor een stuk eenvoudiger maken. Zo kunt u uw eigen stem natuurlijker en beter hoorbaar laten klinken. Maar ook kunt u via het soundscape proces een gesprek volgen in een zeer luidruchtige omgeving. Dit hoortoestel is door zijn onderscheidende functies geschikt voor degenen die een professioneel en hoogwaardig apparaat zoeken. Is de nieuwe Signia Nx ook het juiste hoortoestel voor u? Lees verder en ontdek meer over de details.

Hoor het geluid van uw eigen stem

Een van de meest voorkomende problemen bij hoortoestellen is de vervorming van het eigen stemgeluid. Door Own Voice Processing ofwel OVP-technologie kan dit worden tegengegaan. De Nx van Signia heeft een speciale techniek om de vervorming van de eigen stem op te lossen: de zogenaamde Ultra HDe2e binaurale link. Deze richt zich uitsluitend op uw stem en zorgt voor een geluid dat uw eigen stemgeluid imiteert. Hierbij past de technologie zich aan aan de geluiden uit uw omgeving. Ook speelt het in op het geluidsniveau van uw spraak. Nog een voordeel is dat u de Ultra HDe2e binaurale link individueel, dus los van de andere functies, kunt instellen.

Dit betekent dat u in allerlei omstandigheden kan profiteren van een hogere kwaliteit van de audioprestaties. Behalve voor het geluid van uw eigen stem kunt u ook afzonderlijke instellingen maken voor een luide omgeving of voor muziek.

Geniet van een ongekende duidelijkheid

Signia_Motion13NX
Signia_Motion13NX

De Ultra HDe2e binaurale link is ook het middel om stemmen van andere te detecteren. U kunt het toestel zelfs op afzonderlijke personen instellen. Ideaal voor als u in een luid en druk restaurant een gesprek aan de dinertafel probeert te volgen. Of doe voor de volle honderd procent mee tijdens een vergadering op het werk. U hoeft met de Nx van Signia niets meer te missen.

De duidelijkheid van het geluid dat via dit hoortoestel binnenkomt, wordt ook versterkt door het krachtige signaal. Deze is capabel voor input van 113dB. Dat betekent dat u ook in luide omgevingen een breed dynamisch bereik heeft, waardoor de geluidskwaliteit verbetert. Zowel de mogelijkheid voor het duidelijk horen van het eigen stemgeluid als het volgen van gesprekken in een rumoerige omgeving is ontstaan door baanbrekende technologie van Signia. Hierdoor is de Nx in staat om na te bootsen hoe onze oren verschillende geluiden detecteren en filteren. Met het nieuwe model van Signia profiteert u dus van een hoge mate aan precisie.

Ingesteld voor streaming liefhebbers

Wanneer u graag zoveel mogelijk gebruikmaakt van de faciliteiten dat internet biedt, dan is de Nx van Signia een goede keuze. Deze bevat namelijk draadloze Bluetooth-componenten waarmee het toestel is geoptimaliseerd voor streaming. Bluetooth zorgt voor de binaurale capaciteit, ofwel dat het geluid tussen de linker- en rechterontvanger naadloos wordt overgebracht. Daarnaast kan deze techniek verbinding maken met digitale apparaten. Dankzij de 2,4 GhZ kunt u audiostreams in een hoge kwaliteit ontvangen. Daardoor is het mogelijk om bijvoorbeeld online televisie te kijken of naar de radio te luisteren. Ondanks deze techniek blijft de Nx van Signia toch compact. De laserantenne is namelijk klein, waardoor de behuizing ook klein en licht is.

Ontdek de myControl app

Signia_NX_Pure312NX
Signia_NX_Pure312NX

Om het gebruik van uw Nx van Signia te vereenvoudigen is er een handige app. Deze myControl app kan bijvoorbeeld ‘TeleLink’ leveren wanneer Bluetooth niet beschikbaar is. Dit is een dienst van Signia waarmee er dan toch een zeer hoge geluidskwaliteit kan worden bereikt. Ook kunt u met de myControl app uw hoortoestel tot in de details bedienen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het 360 graden draaien van de microfonen, het voorprogrammeren van instellingen, het geluidsvolume wijzigen en het beheren van streamingapparaten. Hierbij maakt het niet uit of uw smartphone iOS of Android als stuurprogramma heeft, want de myControl app werkt op beide exemplaren.

Gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit

Met de Nx van Signia heeft u een hoogwaardig hoortoestel dat gemakkelijk in het gebruik is. Hoewel dit model niet bij de voordeligste hoortoestellen hoort, is het daarom toch de moeite waard om het te overwegen. Dit is echter geheel afhankelijk van de indicatie van uw gehoorverlies en de wensen die u stelt aan uw hoortoestel.

Laat audibene u helpen met het juiste hoortoestel

Voor de juiste keuze kan audibene u goed adviseren. Behalve Signia vertegenwoordigen wij nog veel meer topmerken op het gebied van hoortoestellen. Om u aan het juiste exemplaar te helpen, kunnen onze hoortoestel-experts u prima bijstaan. Sterker nog: ze begeleiden u met elke stap die u nodig heeft voor het vinden van uw perfecte hoortoestel. Daarmee houdt de service van audibene nog niet op. U kunt ook vrijblijvend gratis uw gehoor laten testen bij één van onze partneraudiciens. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw nieuwe hoortoestel eerst uit te proberen voordat u hem daadwerkelijk aanschaft. Zo heeft u alle gelegenheid om te ontdekken of een hoogwaardig en duurder apparaat als de Nx van Signia het juiste hoortoestel is voor u!

Wilt u het verschil ervaren dat de Signia Nx u kan brengen?