Onze partners

Bij audibene krijgt u de voordelen van een dubbele servicekwaliteit door samenwerking met gecertificeerde audiciens. Eerst zal één van onze hoor experts tijdens een telefonisch consult uw hoorsituatie bespreken. Vervolgens zal door een van onze partneraudiciens een hoormeting gedaan worden en een hoortoestel aangemeten worden dat perfect past bij uw behoeften. Daarna probeert u het toestel uit in uw dagelijks leven. Wij werken alleen met de beste en meeste ervaren audiciens in de hoortoestelindustrie. Met dank aan hun expertise en voortdurende ondersteuning ligt onze klanttevredenheid heel hoog!

Mobiele audiciens

Naast onze samenwerking met partneraudiciens hebben we ook onze eigen mobiele audiciens. Deze audiciens rijden het land door en komen bij u thuis om de hoormeting te doen en het hoortoestel aan te passen. Het proces verloopt verder precies hetzelfde als bij een partneraudicien: tijdens het adviesgesprek zal uw hoor expert een afspraak voor u inplannen bij een mobiele audicien op een dag en tijd die voor u schikt. Dan komt de mobiele audicien op het afgesproken moment bij u thuis. Makkelijker wordt het niet – u hoeft niet eens uw huis uit!

Ook bij u in de buurt

Met de combinatie van partneraudiciens en mobiele audiciens zijn wij ook bij u in de buurt. Zowel de partner- als mobiele audiciens zijn specialisten in de hoortoestelindustrie en staan bekend om hun uitstekende klantenservice. Bovendien nemen de audiciens regelmatig deel aan trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste innovaties rondom hoortoestellen. Zo kunnen de audiciens u helpen aan een beter gehoor!