Siemens hoortoestellen

Horen maakt het mogelijk om met andere mensen te kunnen communiceren. Het traditierijke en op kwaliteit gerichte Siemensconcern ontwikkelt al meer dan 130 jaar technologisch en kwalitatief hoogwaardige gehoorsystemen. In meer dan 100 landen wereldwijd helpt Siemens om mensen weer actief aan het leven te kunnen deelnemen. Als een van de grootste en meest innovatieve fabrikanten van hoortoestellen wordt Siemens vaak gezien als wegwijzer voor nieuwe ontwikkelingen en technologieën.

Siemens hoortoestellen: modellen voor elk soort gehoorverlies

De grote ervaring in technologie die Siemens heeft bij de productie van hoortoestellen, wordt ook weerspiegeld in de modelreeks van deze bekende onderneming. De Siemens Pure Micon is een krachtig hoortoestel, met vele functies en is voorzien van vele extra’s ondanks zijn discrete en slanke design. De Siemens Insio is een hoortoestel die zeer discreet in het oor zit zodat deze niet opvalt voor de buitenwereld. De Siemens Aquaris is het eerste complete water- en stofdichte hoortoestel dankzij zijn speciale Nano coating. Men hoeft nog minder aandacht aan het hoortoestel te geven, wat het gebruiksgemak extreem hoog maakt. Een dag op het strand, tuinieren in het weekend of lopen in de regen is met de Siemens Aquaris geen probleem meer. 

Uitstekende spraakverstaanbaarheid dankzij innovatieve oplossingen van Siemens

Wanneer men het vermogen verliest om te horen, dan verliest men ook het vermogen om te communiceren. Veel mensen zijn zich niet bewust dat gehoorverlies nog verder gaande gevolgen heeft. Door een vermindering van het gehoor wordt het beduidend moeilijker om zich op belangrijke geluiden en stemmen te concentreren. De geavanceerde hoortoestellen van Siemens nemen deze taak graag van u over. U kunt door middel van uw eigen instellingen individueel bepalen welke geluiden en stemmen u wilt horen.

moreless


Tegelijkertijd verzwakken deze hoortoestellen ongewenst omgevingsgeluid, zodat de maximale helderheid van het geluid wordt bereikt. Door de Siemens ontwikkelde BestSound™ technologie, zorgen de innovatieve hoortoestellen voor een perfecte balans tussen natuurlijke tonen en spraakverstaanbaarheid. Dankzij uitstekende ontwikkeling op het gebied van microfoontechnologie, bieden de hoortoestellen van Siemens een indrukwekkend driedimensionaal geluid. De beide gedragen hoortoestellen communiceren met elkaar en kunnen door middel van de geluidsmicrofoon de geluidsbronnen in de omgeving lokaliseren, en dan passend verhogen via de luidsprekers in het oor door hun richtmicrofoons. Al meer dan 130 jaar maakt Siemens het mogelijk om mensen met een gehoorverlies een betere levenskwaliteit te bieden.

Nieuwtjes van Siemens

Naar aanleiding van de EUHA in 2015, de grootste hoortoestellenbeurs van Europa, presenteerde de traditionele fabrikant Siemens onder andere de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot zijn intussen bewezen binax-chip-platform. Door de techniek van de speciale richtmicrofoons, is een uitwisseling van audiosignalen tussen beide hoortoestellen mogelijk en hierdoor wordt een natuurlijke hoorbeleving bereikt. De basis van dit binaurale horen wordt gevormd door e2e wireless 3.0, een ontwikkeling van de hoorsysteemtechnologie die in 2012 bekroond werd door de Duitse toekomstprijs. Deze Siemens binax hoortoestellen (bijvoorbeeld de Pure binax) kenmerken zich door de efficiënte ruisonderdrukking en windruisonderdrukking. Daarnaast werd met de binax chip van Siemens een oplossing ontwikkeld die de technische verfijning met een kleine bouwvorm combineert. Daarbij komt nog als extra voordeel dat er extreem weinig stroom wordt verbruikt. Ook in het basis segment is er veel veranderd. Met de "Orion 2", "Sirion2" en "Intuis2" presenteert Siemens comfortabele basis- en middenklasse hoortoestellen met smartphone compatibiliteit en een fijne resolutie met maximaal 16 kanalen.

moreless

Klanten ervaringen

´Als vrouw, moeder en grootmoeder is het zeer belangrijk voor mij dat ik mijn naasten probleemloos kan verstaan. Bij familiefeestjes of bij een wandeling door het nabijgelegen park is het erg hinderlijk dat ik mij elke keer goed moet concentreren om alles om mij heen goed te kunnen horen. Mijn nieuwe Siemens hoortoestellen nemen deze taak van mij over. De toestellen filteren op een natuurlijke manier wat wel en niet belangrijk is om te verstaan. Zo kan ik bijvoorbeeld mijn man tijdens een wandeling wel goed verstaan, maar worden de bouwgeluiden in een zijstraat weg gefilterd.´

Moderne verbindingsmogelijkheden met de beste geluidskwaliteit

Met het draadloze verbindingsapparaat easyTek laten de hoortoestellen Siemens Hearing Pure en Siemens Carat Binax zich probleemloos bedienen. Met deze hoortoestellen is het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met MP3-spelers, telefoons met bluetooth, tv’s en nog vele andere apparaten. 

moreless


De overdracht van geluid naar het hoortoestel vindt bij de nieuwe Carat Binax en Pure Binax hoortoestellen via bluetooth plaats. Volume, programma’s of het kiezen van een geluidsbron kan ook worden bediend via een app op bijvoorbeeld uw smartphone, tablet of andere iOS en Android-apparaten. De talrijke aansluitmogelijkheden van de Binax hoortoestellen zorgen voor een probleemloze individuele beleving voor het oor. 

{$audTemplate.img_trustbar_default_altText}