Oticon hoortoestel op een nachtkastje

Oticon hoortoestellen

Met de “People First” aanpak heeft Oticon zich gevestigd als een van de toonaangevende fabrikanten op de markt voor hoortoestellen. De Deense fabrikant Oticon is al 115 jaar klantgericht bezig met de ontwikkeling van hoortoestellen om de situatie van slechthorende personen aanzienlijk te verbeteren. Oticon-hoortoestellen zijn het resultaat van baanbrekend werk in wetenschappelijk onderzoek. Op deze pagina leest u alles, van Oticon-modellen tot nuttige accessoires.

Het succes van Oticon

Oticon kantoor in Denemarken 1

Het kantoor in Denemarken.

Het succesverhaal van Oticon begon meer dan 100 jaar geleden, toen Hans Demant een gehoorapparaat kocht voor zijn slechthorende vrouw en vervolgens het bedrijf oprichtte. Zijn wens is een missie geworden en blijft het bedrijf tot op de dag van vandaag inspireren. Oticon’s gehoorapparaten zijn bedoeld om mensen met gehoorverlies te helpen en hun dagelijks leven zodanig te verbeteren dat hun gehoorproblemen geen beperking meer vormen.

Oticon hoortoestellen - modellen

Oticon staat bekend om innovatieve hoortechnologie en biedt zowel achter-het-oor (AHO) als in-het-oor (IHO) hoortoesteloplossingen aan. Oticon-hoortoestellen dekken het volledige scala van gehoorverlies, van licht tot ernstig. De volgende modellen zijn beschikbaar voor proberen bij onze partner-audiciens.

Oticon biedt passende hoortoestellen voor verschillende behoeften en vormen van gehoorverlies. Zo is de Oticon Real bijvoorbeeld een onopvallend hoorapparaat achter het oor (AHO) dat uitblinkt in gebruiksgemak. Ook de Oticon More is een achter-het-oor model dat geluiden verwerkt met intelligente functies voor helderheid en contrast. Beide HdO gehoorapparaten van Oticon zijn verkrijgbaar met zowel batterijen als oplaadbare accu’s bij uw audicien.

Als maximale discretie echter belangrijk voor u is, kan de Oticon Own een goede keuze zijn. Het wordt in de gehoorgang geplaatst en verdwijnt bijna onzichtbaar in het oor. Een doorzichtige draad vergemakkelijkt het inbrengen en verwijderen. Alle Oticon hoorapparaten zijn bestand tegen vocht en stof

Audicien met oude man die een hoortoestel probeert

De voordelen van Oticon-hoortoestellen in één opslag

BrainHearing-technologie:

: Goed horen begint in de hersenen. Met de unieke BrainHearing-technologie helpen de gehoortoestellen van Oticon de hersenen om de hele geluidsomgeving te verwerken. BrainHearing stuurt meer spraakdetails naar de hersenen, verbetert het spraakverstaan en kan het geheugen bevorderen. Dit kan een positieve invloed hebben op de alledaagse luistervermoeidheid.

Verbetert spraakverstaan:

Storende geluiden en echo’s worden automatisch gedetecteerd en gefilterd, terwijl de spraak in luide omgevingen prettig wordt benadrukt voor betere spraakverstaanbaarheid.

Draadloze verbinding:

Via een smartphone of afstandsbediening kunt u telefoongesprekken, muziek of televisie rechtstreeks naar uw oren streamen via het hoortoestel met Bluetooth, voor geluid in HD-kwaliteit.

Handige app-bediening:

Om uw hoortoestellen eenvoudig te bedienen, biedt Oticon twee verschillende apps. Hiermee verandert uw smartphone in een afstandsbediening. U kunt programma’s selecteren en het volume regelen.

Uniek en individueel ontwerp:

Oticon biedt discrete en soms zelfs op maat gemaakte hooroplossingen. Ze omvatten alle bouwvormen en soorten hoortoestellen. Deze zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren, zodat u uw gehoortoestel kunt afstemmen op uw haarkleur en huidskleur.

Water- en stofbestendig:

Oticon gehoorapparaten zijn zeer bestand tegen vocht en stof.

Accessoires en apps voor Oticon-hoortoestellen

De handige accessoires voor Oticon-hoortoestellen tillen het al eenvoudige dagelijkse gebruik van hoortoestellen naar een hoger niveau van comfort. Het assortiment omvat uitbreidingen voor optimaal luisteren op het werk, tijdens sociale interacties met vrienden of familie, op reis of thuis.

Accessoires van Option

Oticon gehoorapparaten gaan verder dan eenvoudige oplossingen voor gehoorverlies en blijken waardevolle metgezellen te zijn in verschillende alledaagse situaties. Verder kunnen ze worden aangevuld met verschillende hoortoestel accessoires zoals een oplader, een tv-adapter of afstandsbedieningen.

Alles op een rijtje

De oplader voor eenvoudig opladen:

Oticon biedt gebruiksvriendelijke opladers voor onderweg en stationaire oplaadstations. De zogenaamde Oticon SmartCharger levert niet alleen voldoende stroom voor dagelijks gebruik, maar verwijdert ook automatisch vocht uit de hoortoestellen. Laat ons u adviseren over welke hoortoestellen compatibel zijn met de Oticon-opladers.

De TV-adapter 2.0 voor uw tv-avond:

Met de TV-adapter 2.0 wordt de familieavond voor de tv weer een genot! Terwijl u met deze adapter het gewenste volume voor tv kunt instellen, kunnen andere gezinsleden hun voorkeursvolume behouden.

Het ConnectLine-microfoon voor beter spraakverstaanbaarheid:

De ConnectLine-microfoon is een discreet draadloos accessoire waarmee u moeiteloos de stem van uw gesprekspartner kunt horen in lawaaierige omgevingen zoals concerten of grote evenementen. Geef de microfoon aan uw gesprekspartner en beluister zijn stem direct via uw gehoorapparaten met behulp van dit onopvallende accessoire.

Afstandsbediening voor onopvallende bediening van de hoortoestellen:

Wilt u uw gehoortoestel in het dagelijks leven onopvallend en intuïtief bedienen? Dan zou de Remote Control 3.0 het perfecte accessoire voor u kunnen zijn. U kunt uw hoortoestel op een afstand tot 1,8 meter bedienen en discreet het volume, programma’s en dempen regelen.

De Streamer Pro voor handsfree bellen

Verander uw Oticon-hoortoestellen met de Streamer Pro in moderne in-ear koptelefoons. Dit accessoire vangt het audiosignaal op van uw telefoon, tv of microfoon en stuurt het rechtstreeks naar uw oren via de gehoorapparaten.

Oticon apps

Oticon met aardbeiden en koffie op achtergrond

Oticon Companion: Oticon hoorapparaten zijn bijzonder kleine luisteroplossingen. Als u ze niet regelmatig in de behuizing bewaart, kunnen ze in de drukte van het dagelijks leven wel eens zoekraken. Met de handige Oticon Companion-app op uw smartphone kunt u uw hoortoestellen met een druk op de knop eenvoudig lokaliseren. Bovendien kunt u het volume van uw hoorsystemen onafhankelijk van elkaar aanpassen, schakelen tussen luisterprogramma’s en de accu- of batterijstatus controleren. Zo behoudt u onopvallende en eenvoudige controle over uw Oticon gehoorapparaten  in elke luistersituatie.

Oticon ON-app: De Oticon ON-app helpt u ook om uw hoortoestel discreet en eenvoudig te bedienen. Uw smartphone fungeert als afstandsbediening en kan het gehoorapparaat verbinden met andere Bluetooth-compatibele apparaten. Deze hoortoestel-app biedt ook een functie voor het lokaliseren van hoortoestellen.

Conclusie

Oticon groepsgesprek buiten

Oticon staat voor wetenschappelijk en toonaangevend onderzoek op het gebied van gehoorverlies. Het bedrijf zet voortdurend nieuwe normen voor technologische vooruitgang met zijn Oticon hoorapparaten om het leven van mensen met gehoorverlies te verbeteren. Bij de ontwikkeling van nieuwe modellen staat de drager van het gehoorapparaat altijd centraal.Met name de BrainHearing-technologie helpt u om geluiden beter te begrijpen en tegen cognitieve achteruitgang als gevolg van gehoorverlies te werken.

Belangrijk om te weten

Naast de Oticon hebben wij bij audibene ook andere geweldige gehoorapparaten die u veel plezier kunnen bieden. Te denken valt aan de Widex die niet alleen focust op spraakverstaanbaarheid, maar ook op het creëren van een zo’n natuurlijk mogelijk geluid. Deze hoortoestellen zijn ook zeker een aanrader voor muziek liefhebbers. Verder bieden wij Signia gehoorapparaten aan. Deze hoortoestellen staan bekend om hun uitmuntende prestatie in groepsgesprekken, vooral de nieuwe modellen Signia Charge&Go zijn een favoriet. Tot slot, hebben wij de Horizon: de enige echt audibene hoortoestellen. Deze super kleine gehoorapparaten zijn simpel in gebruik, verbeteren uw spraakverstaanbaarheid aanzienlijk en hebben ook nog eens speciale functies die via de app zijn te bedienen. In andere worden, onzichtbare toestellen met zichtbare prestaties.

Laat ons u adviseren over de verschillende hoortoestellen en probeer de gratis 30 dagen proefperiode. Samen vinden we het juiste hoortoestel voor u.

Goed horen is altijd mogelijk bij audibene