Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt audibene.nl gebruik van cookies.

Deze melding niet meer tonen.

Oticon Hoortoestellen

Oticon levert individualiteit en een afstemming op persoonlijke wensen
Horen is een van de basisbehoeften van de mens. Horen maakt het mogelijk om te communiceren en zo krijgt ieder leven een unieke invulling. Net zo uniek is het gehoorverlies van elk mens. De innovatieve hoortoestellenfabrikant Oticon ontwikkelt al meer dan 100 jaar individueel aangepaste en kwalitatief hoogwaardige gehoorsystemen. Het bedrijf ontwikkelt en handelt conform het motto “People first”. De fabrikant uit Denemarken staat bekend om optisch onopvallende en technologisch zeer geavanceerde hoortoestellen.

Individualiteit en afstemming op persoonlijke wensen

Ieder mens is uniek en heeft individuele wensen en behoeften. Het doel van moderne hoortoestellen is om aan al deze uiteenlopende wensen en behoeften te voldoen. Door de grote verscheidenheid aan programma’s en andere ondersteunende systemen is het een uitdaging om alle facetten van hoortoestellen aan de individuele wensen en behoeften aan te kunnen passen. De innovatieve en flexibele hoortoestellen van de Deense fabrikant Oticon combineren deze individuele aanpassingsmogelijkheden met andere baanbrekende functionaliteiten.

moreless

Door de talrijke instelmogelijkheden is elk hoortoestel zo uniek als een vingerafdruk – er zal geen enkele hetzelfde zijn. Hoortoestellen van Oticon zijn geheel aan de persoonlijke voorkeuren aan te passen en herkennen bovendien automatisch gesprekken en laten deze daardoor beter naar voren komen. Hierdoor hoeft men zich overdag minder te concentreren bij gesprekken en blijft er ’s avonds nog genoeg energie over. Afgezien van de vele eigenschappen die de alledaagse communicatie makkelijker maken, is er ook nog de mogelijkheid om externe media heel eenvoudig via een streamer met de hoortoestellen te verbinden. Ondanks de vele verschillende en innovatieve technieken zijn de hoortoestellen van Oticon echter zeer klein en discreet in of achter het oor geplaatst. Oticon’s combinatie van individualiteit, kwaliteit en een discreet design inspireert mensen over de hele wereld al meer dan 100 jaar.

Ontdek Oticon Opn

 

De Oticon Opn hoortoestellen zijn 's werelds eerste hoortoestellen met internet verbindingsmogelijkheden. Het 360°-geluid zorgt ervoor dat de hersenen tot 30% meer spraak opvangen, waardoor de spraakverstaanbaarheid in lastigere hoorsituaties aanzienlijk wordt verbeterd. 


Klanten ervaringen

Customer Experience
Frans J. - Journalist

´Als journalist en wereldreiziger bevind ik mij iedere dag in nieuwe situaties en omgevingen. Ik merkte op een gegeven moment dat iets niet klopte. Het werd in toenemende mate moeilijker om mijzelf te concentreren op langere gesprekken. Dit verlies van mijn gehoor is in mijn werk ondenkbaar. Ook op reizen had ik moeite om van alle geluiden in de natuur te kunnen genieten. Na een zoektocht op het internet was het mij snel duidelijk, een gehoorapparaat was de oplossing voor mijn problemen. 


Een compleet draadloos systeem van Oticon

Hearing aid connection

De ConnectLine interface maakt een draadloze verbinding tussen de hoortoestellen en verschillende entertainment- en communicatiemedia mogelijk. Zo kan bijvoorbeeld door middel van de Streamer Pro een verbinding worden gecreëerd tussen de hoortoestellen en een mobiele telefoon.

Vraag onze hoortoestel-experts welk Oticon toestel het beste bij u past.