Wij zijn audibene

Bij audibene zetten we ons in om hoorzorg zo gemakkelijk, comfortabel en betaalbaar mogelijk te maken. Omdat we geloven dat iedereen in de wereld goed moet kunnen horen om goed te kunnen leven.

Alle audibene voordelen op een rij:

audibene begeleidt u op uw weg naar het beste gehoor. Dit begint met het eerste consult door onze hoor experts aan de telefoon en eindigt met uw perfecte gehoorapparaat. Het geheim van ons succes is onze unieke benadering van advies. Onze hoor experts werken nauw samen met zowel onze eigen mobiele audiciens als onze zorgvuldig geselecteerde partneraudiciens in heel Nederland, direct bij u in de buurt.

  • 100% gratis en vrijblijvende service
  • Onafhankelijk advies
  • De beste gehoorapparaten voor uw hoorsituatie
  • Professionele ondersteuning, in een winkel of bij u thuis

Hoe werkt audibene?

man zit aan een bureau met zijn ene hand op het toestenbord van zijn laptop en in zijn andere hand een smartphone
Stap 1: Online informatie

Controleer in slechts 2 minuten of u in aanmerking komt voor een gratis proefperiode. Vul daarvoor onze online check in.

twee afzonderlijke afbeeldingen van een mannelijke en een vrouwelijke audibene adviseur
Stap 2: Deskundig advies

Nadat u zich online hebt aangemeld, krijgt u een eerste telefonisch adviesgesprek met een van onze hoor expert. Hij of zij zal gratis en vrijblijvend uw hoorsituatie met u bespreken. Vervolgens maken we een afspraak met een collega-audicien bij u in de buurt om uw gehoorapparaten gratis uit te proberen.

twee vrouwen zitten op de bank en lachen met elkaar
Stap 3: Uitproberen in uw dagelijks leven

In de volgende stap ontmoet onze partner- of mobiele audicien u op locatie of bij u thuis met het juiste model hoorapparaat. De audicien zal de toestellen professioneel bij u aanpassen. U test ze in uw dagelijkse leven. Daarna bespreekt u uw nieuwe gehoor met de audicien, die u gedurende de hele proefperiode bijstaat.

Het resultaat:

Nadat u de hoortoestellen in het dagelijks leven hebt uitgeprobeerd, beoordeelt u de mate waarin ze uw gehoor verbeteren. Pas als u echt tevreden bent met uw gehoorapparaten, brengen we de aankoopprijs van de toestellen in rekening. Inmiddels geniet u al volop van uw nieuwe gehoor!

Aanmeting: in de winkel of bij u thuis

Partneraudicien

audibene heeft samenwerkingen met tientallen audicienswinkels in heel Nederland. We zitten dus ook bij u in de buurt!

Mobiele audicien

Heeft u geen tijd om een audicien te bezoeken of blijft u gewoon liever thuis? Ook dan kunt u gemakkelijk een gehoorapparaat aangemeten krijgen door een van onze mobiele audiciens.

Het audibene partnerprincipe

Closeup van twee handen die schudden

Met onze hoor experts en partneraudiciens spelen we in op de individuele wensen en behoeften van onze klanten en bieden we de nieuwste hoortoesteltechnologieën aan om uit te kiezen tijdens gratis proefdragen. We geven onze kennis ook graag door. Laat u overtuigen door het audibene principe.

Werken bij audibene

Bij audibene Nederland zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk hieronder welke vacatures er momenteel openstaan en wie weet hoor jij binnenkort bij de audibene familie!