audibene-partner een man in zakelijke pak

Audibene partner-audicien worden!

Bij audibene streven wij ernaar om de persoonlijke wensen en behoeften van onze klanten waar te maken. Dit betekent niet alleen de nieuwste en innovatiefste hoortoestellen, maar ook een vrijblijvende en gratis proefperiode van 30 dagen om eerst zelf te testen welk gehoorapparaat het beste bij hen past. Om dit waar te maken werken wij samen met verschillende partner-audiciens over heel Nederland. Word nu onderdeel van dit partnernetwerk en geniet van de volgende voordelen!

  • Maak gebruik van het bereik van het internet.
  • Behoud uw zelfstandigheid en loop vooruit op de concurrentie.
  • Maak deel uit van het grootste online audiciensnetwerk van Nederland.

 

https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2022/12/speech-focus-FR_NL.png

Uw klanten zitten online. U ook?

Business man met zijn handen achter zijn hoofd aan het relaxen

De hoortoestelindustrie is voortdurend in ontwikkeling. Twee factoren die hieraan bijdragen zijn: 1. grote ketens die agressieve marketing strategieën gebruiken en 2. steeds meer mensen vinden informatie over hoortoestellen op het internet.

Om uw winkel van succes te blijven verzekeren en om de toenemende concurrentie tussen de grote ketens van Nederland bij te kunnen houden, is het cruciaal voor  zelfstandige audiciens om ook gebruik te maken van de mogelijkheden en de potentie van het internet. Vaak hebben zelfstandigen audiciens echter niet genoeg middelen en kennis om dit alleen te kunnen doen. De oplossing: wij doen het voor u!

De voordelen van een partnership

Man en vrouw die hand schudden voor een partnership

Ons team van marketing experts is gespecialiseerd in klanten die specifiek op zoek zijn naar hoortoestellen op het internet. Dit zijn meestal jongere klanten die als eerste reageren en liever anoniem onderzoek doen op het internet voordat ze naar uw winkel gaan. Bovendien verkopen we bij audibene uitsluitend hoortoestellen uit de vrije markt. 

Zodra een geïnteresseerde ons klantformulier heeft ingevuld, nemen we telefonisch contact op, geven we uitgebreid advies en zorgen we ervoor dat ze goed geïnformeerd naar uw winkel komen voor de eerste afspraak. Samen zorgen we voor de klant en helpen we hem beter te horen met het hoortoestel dat bij hem of haar past.

audibene klanten…

  • zijn 10 jaar jonger dan gemiddeld op de markt.
  • zijn gemotiveerd om hun gehoorproblemen op te lossen.
  • zijn goed geïnformeerd en klaar voor de eerste afspraak in uw winkel.
  • kiezen vaker voor private hoortoestellen.

uw meerwaarde:

  • U krijgt extra klanten bij uw bestaande bedrijf
  • U verkoopt meer toestellen met efficiënter gebruik van uw capaciteit.
  • Partner zijn is zonder risico voor u.

“Als u ervoor kiest om met audibene te werken, kunt u er zeker van zijn dat uw winkel binnenkort zal bruisen met nieuwe klanten van hoge kwaliteit.”

Ruud Brocken, Partner Management Nederland

Sluit u vandaag aan bij het grootste online audiciensnetwerk van Nederland

Business vrouw in kantoor die door het raam naar buiten staart

“Ons partner netwerk bestaat al uit tientallen zelfstandige audicienswinkels in Nederland. Grijp uw kans om partner te worden in uw regio. We kijken ernaar uit om onze samenwerking en zijn voordelen in persoon met u te bespreken.” 

Ruud Brocken
Partner Management Nederland

E-mailadres: ruud.brocken@audibene.nl

Telefoonnummer: 06 491 05 397