Bernafon hoortoestellen

Ongekend muziekgenot met toptechnologie van Bernafon

Horen en verstaan zijn basisbehoeftes van ieder mens. Met de kracht van Zwitserse innovatie en met functionele en kwalitatief hoogwaardige producten zorgt Bernafon ervoor dat mensen met een afgenomen hoorvermogen weer onbeperkt kunnen communiceren. Het in Bern gevestigde bedrijf combineert een succesvolle ondernemingsgeschiedenis met plezier aan technologische innovatie.

Muziek, maar ook bepaalde spraakelementen, vooral bij kinderstemmen, zijn vaak pas in de hoge frequenties waarneembaar. De hoge frequenties zorgen voor de karakteristieke klankkleur en de unieke compositie van de klankmelodie. Bij gehoorverlies kan de natuurlijke vaardigheid om deze frequenties in de originele vorm waar te nemen verloren gaan. Door moderne, digitale hoortoestellen wordt gehoorverlies in het hogetonengebied gecompenseerd. Wat in eerste instantie helpt voor spraakverstaanbaarheid verbetert echter ook het horen van muziek.

Ongekend muziekgenot met toptechnologie van Bernafon

Maar wat voor invloed hebben hoortoestellen op de waarneming en de klank van muziek? Met de unieke ChannelFree™-technologie heeft het traditionele Zwitserse merk Bernafon in de gehoorwereld opzien gebaard. Want de innovatieve technologie om akoestische signalen te verwerken is bijzonder geschikt voor de verwerking van muziek. ChannelFree™ gebruikt het binnenkomende geluidssignaal als één geheel zonder het in verschillende kanalen op te splitsen. Vooral hoge tonen, die voor de harmonieuze waarneming van muziek noodzakelijk zijn, kunnen op deze manier authentiek en zonder verlies van klank worden weergegeven. Het resultaat is een heel natuurlijk en vol geluid.

Nieuwtjes van Bernafon

Met de hoortoestellen van Bernafon zit er meer in dan men op het eerste gezicht denkt. Uitgerust met de Audio Efficiency™-technologie beschikken ze over talrijke functies die als één geheel werken. Daarmee beleeft de drager van hoortoestellen ieder detail in zijn omgeving. Functies die de spraakverstaanbaarheid verbeteren, die voor meer hoorcomfort in luide omgevingen zorgen en die fluittonen onderdrukken nog voor ze hoorbaar worden.

Nieuw is de “BeFlex” technologie, die is ontworpen om voor de klant het aanpasproces te vergemakkelijken. Het voordeel: op één hoortoestel kunnen door audiciens zowel basisklasse, middenklasse én high end segment hoortoestellen worden geprogrammeerd. De klant kan zelf door middel van de afstandsbediening uitvinden wat de verschillen zijn tussen de klassen en hierdoor komt hij/zij er gemakkelijker achter komt wat het juiste hoortoestel voor hem/haar is. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar verkort ook de weg naar een leven zonder gehoorverlies.

Vraag onze hoortoestel-experts welk
Bernafon toestel het beste bij u past.