Bernafon hoortoestellen

Sommige geluiden zijn alleen waarneembaar in de hoge frequenties, zoals muziek en kinderstemmen. . Bij gehoorverlies kan de natuurlijke vaardigheid om deze frequenties in de originele vorm waar te nemen verloren gaan. Moderne digitale hoortoestellen kunnen dit gehoorverlies in het hoge frequentiebereik compenseren. Wat niet alleen helpt bij het verstaan van spraak, maar ook het luisteren naar muziek verbetert.

Bernafon hoortoestellen verschillende modellen

Al 75 jaar ontwikkelt het bedrijf Bernafon, opgericht in Zwitserland, innovatieve technologieën die mensen helpen beter te horen en communiceren. Bernafon is nu vertegenwoordigd in 70 landen over de hele wereld. 15.000 medewerkers zorgen ervoor dat klanten wereldwijd deskundig advies krijgen en de best mogelijke service ontvangen. Met een breed scala aan hoortoestellen en accessoires biedt Bernafon geschikte hooroplossingen voor uiteenlopende behoeften. De functies van de huidige Bernafon-hoortoestellen omvatten veelzijdige Bluetooth-connectiviteit, handige smartphone-apps en krachtige lithium-ion-batterijen. De gehoorapparaten kunnen ook worden ingesteld door de audicien via een app-verbinding via internet, zonder dat deze dus hoeft langs te komen!

BeFlex technologie

Koppel die op een tablad zit en thee te drinken 1

De “BeFlex” technologie is ontwikkeld om het aanpassingsproces voor de klant te vereenvoudigen. Het voordeel hiervan is dat audiciens zowel basisklasse, middenklasse als high-end hoortoestellen op één enkel hoorapparaat kunnen programmeren. Met behulp van de afstandsbediening kan de klant zelf ontdekken wat de verschillen zijn tussen deze klassen, waardoor het gemakkelijker wordt om het juiste gehoorapparaat te kiezen. Dit bespaart niet alleen tijd en inspanning, maar verkort ook de weg naar een leven zonder gehoorverlies.

ChannelFree™ Technologie

Man en vrouw op bank die televisie aan het kijken zijn 1

Maar wat is de invloed van hoortoestellen op de manier waarop we muziek waarnemen en ervaren? Het gerenommeerde Zwitserse merk Bernafon heeft de gehoorwereld verbaasd met hun unieke ChannelFree™-technologie. Deze innovatieve technologie voor de verwerking van akoestische signalen is speciaal geschikt voor de weergave van muziek. ChannelFree™ behandelt het inkomende geluid als één geheel en verdeelt het niet in verschillende kanalen. Hierdoor kunnen met name de hoge tonen, die cruciaal zijn voor het luisteren naar muziek, op een authentieke en volledige manier worden weergegeven, zonder verlies van klankkwaliteit. Het resultaat is een uiterst natuurlijk en rijk geluid.

Audio Efficiency™-Technologie

Oudere vrouw die aan het mediteren is in haar woonkamer 1

De gehoorapparaten van Bernafon bieden meer dan op het eerste gezicht lijkt. Dankzij de geavanceerde Audio Efficiency™-technologie beschikken ze over talrijke functies die naadloos samenwerken. Hierdoor kan de drager van de hoorapparaten elk detail in zijn omgeving ervaren. Deze functies verbeteren de verstaanbaarheid van spraak, bieden meer luistercomfort in lawaaierige omgevingen en onderdrukken fluittonen nog voordat ze hoorbaar worden.

Bernafon Alpha hoortoestellen

Bernafoon Alpha blauw model

Met de huidige Alpha-productreeks stelt Bernafon nieuwe technologische normen. De Alpha-hoortoestellen bevatten veel nieuwe functies en een ultrasnelle digitale chip. Dit garandeert een levensecht gehoor. Zoals altijd wordt er ook veel nadruk gelegd op een goed design. Een ander voordeel is de veelzijdige accessoires van de Alpha-productfamilie en de Alpha-hoortoestellen zijn compatibel met de iPhone. Hierdoor kunnen de gehoorapparaten handig worden gebruikt om te bellen, te streamen en de iOS-interface te bedienen op de iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch, zonder dat u hoeft te vertrouwen op tussenliggende apparaten.

Helaas bieden wij geen Bernafon hoortoestellen aan, maar gelukkig hebben wij wel andere geweldige gehoorapparaten die u veel plezier kunnen bieden. Te denken valt aan de Widex die niet alleen focust op spraakverstaanbaarheid, maar ook op het creëren van een zo’n natuurlijk mogelijk geluid. Deze hoortoestellen zijn ook zeker een aanrader voor muziek liefhebbers. Verder bieden wij Signia hoorapparaten aan. Deze hoortoestellen staan bekend om hun uitmuntende prestatie in groepsgesprekken, vooral de nieuwe modellen Signia Charge&Gozijn een favoriet. Tot slot, hebben wij de Horizon: de enige echt audibene hoortoestellen. Deze super kleine gehoorapparaten zijn simpel in gebruik, verbeteren uw spraakverstaanbaarheid aanzienlijk en hebben ook nog eens speciale functies die via de app zijn te bedienen. In andere worden, onzichtbare toestellen met zichtbare prestaties.

Laat ons u adviseren over de verschillende hoortoestellen en probeer de gratis 30 dagen proefperiode. Samen vinden we het juiste hoortoestel voor u.