Hoe werkt audibene?

In 3 stappen een beter gehoor

We adviseren u persoonlijk bij elke stap van het vinden van uw perfecte hoortoestel. Onze hoor experts zullen u een hoortoestel adviseren dat bij uw levensstijl en budget past. Bij audibene is de weg naar een beter gehoor in 3 eenvoudige stappen ingedeeld:

1. Persoonlijk adviesgesprek

Uw eerste stap is een persoonlijk adviesgesprek met één van onze hoor experts. Vul het aanvraagformulier in voor een gesprek, of neem contact met ons op via 055 80 80 140. Dan staan onze hoor experts u graag te woord. Het adviesgesprek is geheel gratis, onafhankelijk en vrijblijvend. We zullen uw huidige hoorsituatie bespreken en u deskundig advies geven over de juiste oplossing voor u. Samen met u zullen we alle relevante informatie bespreken: hoortoestelmerken, modellen, prijzen en financieringsmogelijkheden.

2. Proefperiode zonder risico’s

Vervolgens gaat onze hoor expert op zoek naar een passende audicien voor u – dit kan een partneraudicien bij u in de buurt zijn, of een mobiele audicien die bij u aan huis komt. De afspraak wordt uiteraard gemaakt op een dag en tijd die u uitkomt. Tijdens de afspraak zal de audicien een hoortest afnemen en een hoortoestel aanmeten dat helemaal past bij uw behoeften. Na de aanpassing probeert u de hoortoestellen in uw dagelijks leven uit. Gebruik de hoortoestellen zoveel mogelijk en in zo divers mogelijke situaties – thuis met uw gezin of met vrienden, op het werk met collega’s of in het theater – en ervaar het verschil dat de toestellen in uw leven maken.

3. Weer gewoon goed horen

Tijdens de proefperiode ervaart u in welke mate de hoortoestellen uw gehoor daadwerkelijk verbeteren. Als u tevreden bent met de toestellen kunt u het aanschaffen. We beantwoorden graag alle vragen die u hebt over de toestellen en eventuele nazorg. Bovendien kunt u op deze pagina zien hoe u de hoortoestellen goed onderhoudt. Zo zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw verbeterde kwaliteit van leven.