Hoe werkt audibene?

In 3 stappen naar een beter gehoor

We adviseren u persoonlijk bij elke stap van het vinden van uw perfecte hoortoestel. Onze hoortoestel-experts zullen u een hoortoestel adviseren die bij uw levensstijl en budget past. Bij audibene is de weg naar een beter gehoor in slechts 3 eenvoudige stappen ingedeeld:

1. Persoonlijk hoortoestelconsult

Uw eerste stap is een persoonlijk consultatiegesprek met één van onze hoortoestel-experts. Vul het aanvraagformulier voor een consultatiegesprek in, of neem contact met ons op via 055 80 80 140 en onze hoortoestel-experts staan u graag te woord. Het consultatiegesprek is geheel kosteloos, neutraal en vrijblijvend. We zullen uw huidige hoorsituatie bespreken en u van een deskundig advies over de juiste oplossing voor uw hoorsituatie voorzien. Samen met u zullen we alle relevante informatie bespreken – hoortoestelmerken, modellen, prijzen, financieringsmogelijkheden, verzekeringen, etc.

2. Proefperiode zonder risico’s

Onze hoortoestel-expert gaat vervolgens op zoek naar de dichtstbijzijnde partner-audicien in uw buurt en zal uw afspraak voor een hoortest inplannen op een tijd en dag dat u schikt. Tijdens uw afspraken zal onze partner-audicien uw hoorsituatie evalueren, een specifiek model hoortoestellen adviseren en deze aan uw individuele behoefte aanpassen. Na uw hoortoestel-aanpassing, neemt u uw nieuwe hoortoestellen mee naar huis om deze in uw alledaagse leven te ervaren. Gebruik uw hoortoestellen zoveel mogelijk uren per dag en in zo divers mogelijke situaties – thuis met uw gezin of vrienden, op het werk met collega’s of in het park met kleinkinderen of vrienden – en ervaar het verschil dat hoortoestellen in uw dagelijks leven maken.

3. Weer gewoon goed horen

Tijdens de proefperiode heeft u de mogelijkheid om te ervaren in welke mate uw gehoor verbeterd is sinds u begonnen bent met het dragen van hoortoestellen. Als u tevreden bent met uw nieuwe hoortoestellen dan kunt u deze mee naar huis nemen. We beantwoorden graag elke vraag die u heeft over vervolgverzorging, financieringsmogelijkheden of verzekeringen, zodat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw verhoogde kwaliteit van leven.

De voordelen van audibene

  • Gratis advies met een van onze hoortoestellen-experts
  • Neutraal en deskundig advies over gehoorverlies en hoortoestellen
  • Risicovrije proefperiode met de beste hoortoestellen
  • 100+ Partner-audiciens in Nederland
  • 92% succespercentage in gehoorverbetering
  • Financierings- en verzekeringsopties beschikbaar

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend consultatiegesprek met een van onze hoortoestel-experts? Meldt u dan nu aan via de onderstaande link en we zullen spoedig contact met u opnemen.

Heeft u vragen over de verschillende prijsklassen?
Onze experts adviseren u graag!