Made for iPhone hoortoestellen

Verbind uw smartphone en hoortoestel

Als er één bedrijf in de wereld beroemd is om zijn hoogstaande technologie, dan is dat Apple. De iPhones en iPads van dit merk staan bol van de innovatieve functies. Bovendien staan de creaties van Apple bekend om hun mooie design. Het is dus niet verwonderlijk dat de iPhone één van de meest populaire smartphones van Nederland is. Maar hoe zit het voor degenen die minder goed kunnen horen en toch graag iPhones en iPads gebruiken? Voor hen zijn er allerlei hoortoestellen op de markt die compatibel zijn met iPhones en iPads. Lees daarom snel verder en ontdek meer over deze slimme apparaten.

De Made for iPhone en iPad technologie

Hoortoestellen die made for iPhone en iPad zijn, bieden een optimale geluidskwaliteit in combinatie met telefoons en tablets van Apple. Wanneer deze apparaten worden gekoppeld aan de juiste hoortoestellen, dan kunnen ze audio feeds rechtstreeks rechtstreeks naar de luidsprekers van het hoorapparaat zenden. Dit heeft als voordeel dat u veel duidelijker gesprekken kunt verstaan. Bovendien wordt het gebruik van uw telefoon eenvoudiger. Daarnaast zijn er nog meer positieve eigenschappen te melden over made for iPhone en iPad hoortoestellen.

U kunt bijvoorbeeld ook via uw iPhone of iPad een hoortoestel bedienen dat compatibel is met Apple-producten. Bovendien bestaan er iOS-apps waarmee u de batterijduur kunt controleren of waarmee u de instellingen voor het volume en de balans kunt wijzigen. Nog een interessante extra is Live Listen. Dit is een dienst die u kunt installeren op uw iPhone of tablet. Hierna is uw device inzetbaar als een extra microfoon. Dit is bijvoorbeeld een handige oplossing in een drukke omgeving. Gaat u bijvoorbeeld gezellig eten in een populair restaurant? Leg uw iPhone of tablet dan in de buurt van uw gesprekspartner. Vervolgens kunt u hem of haar beter verstaan. Live Listen zorgt namelijk dat de stem wordt versterkt en de achtergrondgeluiden worden weggefilterd.

Merken met Made for iPhone toestellen

Zoals u ziet, zijn er genoeg redenen om een hoortoestel te kopen dat geschikt is voor Apple-apparaten. Maar welke merken leveren dergelijke toestellen? En wat zijn hun unieke kenmerken? Ontdek in het volgende overzicht een korte samenvatting van de belangrijkste beschikbare opties:

ReSound ReSound is gespecialiseerd in slimme hoortoestellen. Het is bovendien één van de marktleiders op het gebied van auditieve apparaten die compatibel zijn met Apple-producten. Ook heeft ReSound de grootste keuze voor iPhone-gebruikers. Zo is er het LiNX Quattro-model dat geavanceerde opties heeft en sterke eigenschappen biedt om een gesprek in een rumoerige ruimte te kunnen volgen. Daarnaast heeft dit toestel een Smart 3D-app die op iOS draait. ReSound heeft ook nog andere modelreeksen die werken met de iOS-app. Dit zijn Sola, Cala en ENZO.

Audibel – Ook de nieuwste Audibel hoortoestellen zijn populair bij Apple-fans. Zo biedt de Hearing Control App een reeks opties om uw hoortoestel aan te passen. Ook is deze app inzetbaar bij een Apple Watch, iPad en iPod Touch. Maakt u veel gebruik van Apple-apparaten? Dan is Audibel een goede kandidaat.

Beltone Beltone biedt een eigen HearPlus-app voor iOS-apparaten. Bovendien werkt deze app ook met Samsung Galaxy-smartphones. De HearPlus-app is compatibel met de nieuwste Beltone hoortoestellen, zoals de Beltone Amaze. In dat geval kunt u de accuniveaus controleren, de geluidsinstellingen wijzigen en andere opties voor uw hoortoestel instellen.

Cochlear – De Baha-serie van Cochlear is een ander toonaangevend hoortoestel dat compatibel is met een iPhone. Via de Nucleus Smart-app kunt u via uw iPhone audio- en videobeelden streamen. Ook is het mogelijk om FaceTime-gesprekken te voeren. Verder kunt u via de app allerlei instellingen aanpassen, zoals volume en de gevoeligheid van de geluidsprocessor.

Danavox – De Spaanse fabrikant Danavox biedt Apple-gebruikers met een gehoorbeperking de hoortoestellen Aio, Gaia en Logar. Deze zijn allemaal gebruiksklaar voor iPhone en iPad.

Widex – De Widex Beyond is nog een geavanceerd made for iPhone hoortoestel. Dit bedrijf beweert de beste geluidskwaliteit te bieden, wanneer hun hoortoestellen worden gebruikt met een smartphone van Apple. De Widex Beyond is geoptimaliseerd voor het streamen van films en televisie. Ook biedt het hoortoestel verbinding met ringleidingsystemen en andere apparaten.

MicroTech – Het Kinect-hoortoestel van Micro Tech is ook een betrouwbare optie. Hiermee kunt u de app TruLink gebruiken. Deze biedt de mogelijkheid om allerlei instellingen van uw hoortoestel aan te passen. Bovendien is de app compatibel met Apple Watches en iPods.

NuEar – Nog een hoortoestel dat speciaal geschikt is voor Apple iPhones is de iSDS van NuEar. Zij gebruiken dezelfde app voor hun apparaten als MicroTech, namelijk TruLink.

EarLens – Een Earlens-hoortoestel is anders dan andere apparaten. De fabrikant gebruikt namelijk licht en een kleine lens om uw natuurlijke hoorsysteem te activeren. Ook dit hoortoestel is volledig bruikbaar met een iPhone.

Al deze geavanceerde made for iPhone en iPad hoortoestellen zijn beschikbaar via audibene. Vanzelfsprekend kunnen onze hoortoestel-experts u nog veel meer informatie over ons aanbod geven.

Waarom een Made for iPhone en iPad hoortoestel uitproberen?

Hoortoestellen die geschikt zijn voor Apple-producten brengen de mooiste staaltjes van technologie bij elkaar. Hierdoor kunt u profiteren van toepassingen die u op verschillende fronten eenvoudiger en beter laten horen. Kunt u bijvoorbeeld uw iPhone of iPad gebruiken als microfoon? Dan heeft u een hele handige hulp om in alle omstandigheden een gesprek goed te kunnen volgen.

Bovendien heeft u met iPhone niet de tussenkomst van een Bluetooth-apparaat nodig om audio te streamen. Dit is wel het geval met een Android smartphone. Met Apple streamt u echter het geluid rechtstreeks van uw iPhone naar het hoortoestel.

Hoewel de geavanceerde technologie van een iPhone hoortoestel heel verleidelijk is, moet u zich voor de aanschaf afvragen of u een echte Apple-gebruiker bent. Zo niet? Dan zijn er nog allerlei mooie opties op het gebied van Android-smartphones. Neem voor een persoonlijk en gratis advies contact op met één van de hoortoestel-experts van audibene. Zij begeleiden u stap voor stap naar uw ideale hoortoestel!

Ervaar zelf het voordeel van hoortoestellen
die compatibel zijn met uw iPhone en iPad.