Beltone hoortoestellen

Beltone logo
Beltone logo

Beltone is een Amerikaanse hoortoestelfabrikant, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van geavanceerde hoorsystemen. Beltone is in 1940 in Chicago opgericht en reeds in meer dan 40 landen verkrijgbaar, zo ook in Nederland. Met het overnemen van de Nederlandse hoortoestelfabrikant Philips in 1999, heeft Beltone marktaandeel gewonnen. Sinds het jaar 2000 is Beltone net zoals Interton en ReSound ondergebracht bij de GN groep.

Een goed gehoor is een groot goed. Goed kunnen horen maakt dat u midden in het leven staat en kunt genieten van alles om u heen. Beltone is een aanbieder van kleine, aangename en krachtige hoortoestellen. De binaurale werking van de hoortoestellen zorgt ervoor dat u een optimale hoorbelevenis kunt ervaren. De moderne technologie zorgt voor een aanpassing aan de indiviudele gehoor- en draagbehoefte van de drager. Wanneer u vragen heeft over de hoorsystemen van Beltone, twijfel niet en neem contact met ons op. Onze hoortoestellen-experts adviseren u dan deskundig en kosteloos.

Beltone is techniek

Beltone biedt een groot aanbod van zowel in-het-oor hoortoestellen als achter-het-oor hoortoestellen aan. In het jaar 1971 heeft Beltone het hoofdkantoor uitgebreid met een ruimte voor een eigen Research afdeling. De focus van een Beltone hoortoestel is gericht op de geluidskwaliteit en stelt u in staat om direct beter te horen en te verstaan in een rumoerige omgeving. Met de nieuwste technologieën en hun eigen microchip technologie heeft men ervoor gezorgd dat Beltone hoortoestellen klein, licht van gewicht en comfortabel zijn. Voor elke klant zal er een hoortoestel zijn dat voldoet aan zijn hoorwensen, zijn levensstijl en zijn cosmetische eisen.

Krachtig en vol innovatie: Beltone Amaze

beltone-amaze
beltone-amaze

Het hoortoestel Amaze van Beltone is een discreet, technologisch wonderapparaat. De drager kan de gehele dag helder horen, zonder zich zorgen te maken over de levensduur van de batterij. De Beltone Amaze is namelijk oplaadbaar en is tot 30 uur lang bruikbaar. Daarnaast hebben ze ook een versie van het model dat werkt op vervangbare batterijen. Zo bieden ze ieder de keuze te gaan voor hetgeen waar zij zich het prettigst bij voelen.

Naast de krachtige accu, biedt dit hoortoestel ook veel functionaliteiten en verbindingsmogelijkheden. De instellingen van de Beltone Amaze zijn gemakkelijk aan te passen via de Beltone HearMax app, waardoor u niet langs de audicien hoeft te gaan wanneer u een kleine aanpassing nodig heeft. Ook kunt u rechtstreeks audio streamen vanaf een ander apparaat, en kan het geluid van een film, audiobook of lied direct in uw oor afgespeeld worden.

Beltone is veelzijdigheid

Beltone biedt veel verschillende hoortoestellen aan. Het huidige topmodel is de Beltone Promise. Deze werkt op een manier hoe de oren normaal gesproken omgaan met geluid. De hoortoestellen kunnen communiceren met elkaar en kunnen op die manier omgaan met de verschillende lawaaierige omgevingen. Naast de achtergrond ruisonderdrukking en geluid manager, bieden deze hoortoestellen de optie om telefoneren makkelijker te maken. Daarnaast maken deze hoortoestellen een optimale conditie van muziek luisteren mogelijk.

Ook voor de maskering van ruis en tinnitus hebben de Beltone toestellen een programma, de tinnitus breaker. Evenals de ReSound toestellen heeft Beltone met zijn draadloze systeem de mogelijkheid om met TV, radio of telefoon verbonden te worden.

Beltone is klantgericht

Beltone heeft zich als doel gesteld om leidende technologieën te ontwikkelen. Gericht op de behoeften van slechthorenden en het verbeteren van de vereiste luisterervaring. Beltone ontmoet zijn klanten op individueel niveau en wil om te begrijpen wat dit voor hen betekent de hoortoestellen op hun levensbehoeftes afstemmen. Bovendien probeert Beltone om het bewustzijn van zijn klanten te verhogen. In de VS is Beltone gezegend met een zeer hoge klanttevredenheid.

Beltone hoortoestel uitproberen

Bent u op zoek naar een nieuw hoortoestel maar weet u niet waar u moet beginnen? Om dit proces eenvoudiger voor u te maken begeleiden onze hoortoestel-experts u graag bij de zoektocht naar een nieuw hoortoestel. Ook staat er op onze website een scala aan informatie over het onderwerp ‘horen’. Neem gerust contact met ons op via ons gratis telefoonnummer (055 80 80 140), of vul ons adviseringsformulier in, zodat een van onze medewerkers zelf contact met u op kan nemen.

Vraag advies aan een van onze hoortoestel-experts.
Beltone hoortoestellen
beltone-amaze
Beltone Amaze
Elk moment in het leven is belangrijk. Dat vindt ook Beltone, de fabrikant van het allround hoortoestel Amaze. De lach van uw kleinkind, het gejuich als u een doelpunt maakt of het gefluit van de vogels tijdens uw boswandeling: met de Beltone Amaze hoeft u niets te missen.
Read more