ReSound vrouw met een bak koffie tijdens een vrienden afspraak

ReSound hoortoestellen

Slechter horen is niet noodzakelijk leeftijdsgebonden en kan vele oorzaken hebben. Dankzij innovatieve en moderne hoortoestellen brengt ReSound mensen van elke leeftijd terug in de wereld van geluid en wordt beter horen weer mogelijk gemaakt. Het Deense bedrijf ontwikkelt sinds 1943 hoogwaardige hoorapparaten die de drager bijna doen vergeten dat hij een gehoorapparaat draagt. Heeft u vragen over de verschillende hoortoestellen van ReSound of bent u op zoek naar een audicien in uw omgeving? Neem dan gerust contact met ons op – wij adviseren u volledig kosteloos.

Helaas bieden wij geen ReSound hoortoestellen aan, maar gelukkig hebben wij wel andere geweldige gehoorapparaten die u veel plezier kunnen bieden. Te denken valt aan de Widex die niet alleen focust op spraakverstaanbaarheid, maar ook op het creëren van een zo’n natuurlijk mogelijk geluid. Deze hoortoestellen zijn ook zeker een aanrader voor muziek liefhebbers. Verder bieden wij Signia hoorapparaten aan. Deze hoortoestellen staan bekend om hun uitmuntende prestatie in groepsgesprekken, vooral de nieuwe modellen Signia Charge&Gozijn een favoriet. Tot slot, hebben wij de audibene IX: de enige echt audibene hoortoestellen. Deze super kleine gehoorapparaten zijn simpel in gebruik, verbeteren uw spraakverstaanbaarheid aanzienlijk en hebben ook nog eens speciale functies die via de app zijn te bedienen. In andere worden, onzichtbare toestellen met zichtbare prestaties.

Laat ons u adviseren over de verschillende hoortoestellen en probeer de gratis 30 dagen proefperiode. Samen vinden we het juiste hoortoestel voor u.

Natuurlijke dagelijkse ervaring

Man met oor met geluidskringen

Een verminderd gehoor brengt nieuwe uitdagingen en situaties met zich mee, waarop we ons moeten voorbereiden. ReSound hoortoestellen zijn constante metgezellen en daarom stelt ReSound de hoogste eisen en verwachtingen. De gebruiksvriendelijke hoortoestellen van de Deense fabrikant zijn buitengewoon flexibel inzetbaar. Ze zijn voorzien van de nieuwste nanotech-coating, waardoor ze duurzamer zijn, en dankzij geavanceerde microfoon- en draadloze technologie bieden ze een natuurlijk geluid.

ReSound Smart App

ReSounds Smart App met telefoon en horloge

Met de ReSound Smart App op uw mobiele telefoon kunt u het hoortoestel direct bedienen en de geluiden en luisterprogramma’s aanpassen aan uw behoeften. Tegelijkertijd kan het hoorapparaat onthouden welke programma’s u verkiest op welke locaties en schakelt deze automatisch over. Zo herkent uw gehoorapparaat bijvoorbeeld de wekelijkse koorrepetitie of een avondje uit in een restaurant en selecteert het het juiste programma voor ruisonderdrukking.

ReSound Relief App

Man die mediteert op zolder slaapkamer 1

De ReSound Relief App helpt patiënten met tinnitus om oorsuizen te verlichten door middel van vooraf ingestelde geluidslandschappen. Deze tinnitus-app combineert geluidstherapie, meditatie en ontspanningsoefeningen om acute tinnitusklachten te verlichten.