ReSound hoortoestellen

Resound_logo
Resound_logo

Slechter horen is niet noodzakelijk leeftijdsgebonden en kan vele oorzaken hebben. Dankzij innovatieve en moderne hoortoestellen brengt ReSound mensen van elke leeftijd terug in de wereld van klank en geluid en wordt beter horen weer mogelijk gemaakt. Sinds 1943 ontwikkelt het Deense bedrijf hoogwaardige hoortoestellen, die de klant bijna doen vergeten dat hij een hoortoestel draagt. Heeft u vragen over de verschillende hoortoestellen van ReSound, vergoeding of bent u op zoek naar een audicien bij u in de buurt? Neem dan gerust contact met ons op – wij adviseren u geheel neutraal en kosteloos.

Natuurlijke dagelijkse ervaring dankzij de hooroplossingen van ReSound

Een slecht gehoor brengt nieuwe uitdagingen en situaties met zich mee, waarin we ons op moeten instellen. De hoortoestellen van ReSound zijn daarbij een constante begeleider en daarom stelt ReSound ook de hoogste eisen en verwachtingen. De gebruiksvriendelijke hoortoestellen van de Deense fabrikant zijn dan ook bijzonder flexibel inzetbaar. Ze beschikken over de modernste nanotech coating waardoor ze langer meegaan en geven dankzij vooruitstrevende microfoon en draadloze technologie een natuurlijk geluid.

Nieuw: ReSound LiNX Quattro

resound-linx quattro
resound-linx quattro

Een aantal jaar geleden had ReSound een wereldprimeur te pakken met de introductie van het hoortoestel LiNX. Dit is het eerste hoortoestel geweest dat direct met iPhone, iPad of iPod verbonden kon worden.

In de tussentijd heeft de fabrikant niet stilgezeten. Hun nieuwste innovatie is de ReSound LiNX Quattro; deze is nog krachtiger, kleiner en heeft nog meer verbindingsmogelijkheden dan eerdere modellen.

Dit achter-het-oor hoortoestel heeft een verfijnde geluidskwaliteit die zich kan richten op de kleinste details en u met gemak gesprekken laat voeren in rumoerige omgevingen. Daarnaast beschikt het over hoogwaardige audiostreaming en laat het hoge en lage tonen uiterst natuurlijk klinken. De LiNX Quattro heeft twee uitvoeringen, een met sterke oplaadbare accu of een met vervangbare batterijen.

Met de ReSound App voor op de telefoon, kunt u het hoortoestel direct controleren en zo nodig geluiden of geluidsprogramma’s aanpassen. Tegelijkertijd kan het hoortoestel herinneren op welke locaties u bepaalde programma’s hebt gekozen en wisselt deze programma´s automatisch. Zo wordt het wekelijkse koor of etentje gedetecteerd door uw hoortoestel, en selecteert deze het juiste hoorprogramma.

Vraag meer informatie aan over ReSound hoortoestellen.

ReSound hoortoestellen

Resound linx
ReSound LiNX
Met dit hoortoestel heeft Deense hoortoestelfabrikant ReSound een absolute wereldprimeur gemaakt: het eerste hoortoestel dat kan worden aangesloten aan een extern apparaat, zonder dat er extra apparatuur bij nodig is.
Read more
resound-linx quattro
ReSound LiNX Quattro
ReSound LiNX Quattro: een krachtpatser met een verfijnd geluidskwaliteit.
Read more