Zo werkt audibene

In drie stappen een hoortoestel

audibene begeleidt u graag op weg naar uw nieuwe hoortoestel. Door onze kwaliteitsgerichte benadering van het koopproces wordt het aanschaffen van een hoortoestel in drie eenvoudige stappen voltooid: Vanaf het eerste consult via de telefoon, naar de aanpassing van de hoortoestellen bij u in de buurt tot een verbeterd gehoor. Lees verder om erachter te komen hoe we u kunnen helpen om het perfecte hoortoestel voor u te vinden!

Onze sterke punten: Een neutraal advies van een ervaren hoortoestellen-expert, keuze uit de modernste hoortoestellen van alle toonaangevende merken en een persoonlijke service door een audibene partner-audicien bij u in de buurt.

U wenst een persoonlijk gesprek met één van onze hoortoestellen-experts? Vult u dan het onderstaande formulier in en we bellen u zo spoedig mogelijk terug. Handig, eenvoudig en gratis!

seals
seals

1. Telefonisch advies
Wanneer u vragen heeft over hoortoestellen, of wanneer u vermoedt dat u een hoorprobleem heeft, dan helpen onze vakbekwame en vriendelijke audiciens u graag verder. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. U bereikt ons gratis onder (ma – za: 8.00 – 20.00 uur). Onze ervaren hoortoestellen-experts bespreken met u uw persoonlijke hoorsituatie en uw ervaringen met betrekking tot uw gehoor. Daarnaast beantwoorden wij alle vragen met betrekking tot hoortoestellen.

2. Hoortoestel-aanpassing bij u in de buurt
Het kiezen en aanpassen van de hoortoestellen gebeurt bij een StAr gecertificeerde partner audicien bij u in de buurt. Wij werken samen met een landelijk netwerk van zelfstandige partner audiciens. Onze partner audiciens worden aan de hand van strenge criteria uitgezocht en zijn onafhankelijke en ervaren hoortoestelexperts. Wij maken voor u een persoonlijke afspraak bij een partner audicien bij u in de buurt. Zij adviseren u over diverse modellen hoortoestellen. De partner audicien voert dan de individuele aanpassing van het hoortoestel bij u uit. U kunt de toestellen dan enige tijd uitproberen om te testen met welk hoortoestel u het beste resultaat haalt.

3. Weer beter horen
Nadat u uw nieuwe hoortoestellen uitvoerig heeft uitgeprobeerd en deze precies zijn afgesteld zult u genieten van een nieuwe hoorbeleving. Nadien bespreken we samen of de resultaten voor u positief zijn. Als dat het geval is ondertekent u de definitieve leverbon. Voor het maken van een afspraak met één van onze hoortoestellen-experts klikt u hier.

De voordelen van audibene

Gratis informatie rond om het thema gehoorverlies en hoortoestellen
U kunt ons informatieaanbod gratis raadplegen op www.audibene.nl. Hier vindt u uitgebreide achtergrondinformatie over oorzaken van gehoorverlies, informatie over moderne hoortoestellen en de functies hiervan.

Individuele advisering door hoortoestellen-experts
De hoortoestellen-experts van audibene adviseren u individueel en persoonlijk gericht op uw hoorsituatie. Deze service bieden wij gratis aan. Wij ondersteunen u bij alle stappen die nodig zijn om het passende hoortoestel voor u te vinden en deze aan te passen.

Neutrale en individuele begeleiding
audibene biedt hoortoestellen aan van alle grote hoortoestelfabrikanten. Wij zijn volledig vrij in de keuze van toestellen die wij u aanraden. Ons advies is daardoor altijd neutraal en wordt uitsluitend bepaald aan de hand van uw behoeftes, wensen en uw hoorsituatie. U bepaalt zelf wat het beste voor u is.
Ons advies is persoonlijk. Wij geven u antwoord op al uw vragen. Eveneens informeren wij u over alles wat belangrijk is, waardoor u een juiste beslissing kan nemen bij het kiezen voor hoortoestellen.

Moderne hoortoestellen van toonaangevende merken
Wij leveren hoortoestellen van alle bekende fabrikanten. Deze beschikken over uitstekende, technisch hoogwaardige en degelijke producten. U bent er van verzekerd dat deze moderne toestellen de nieuwste ontwikkelingen op de markt zijn.

Voordelige tarieven
Doordat wij landelijk werken kunnen wij hoortoestellen tegen een voordelige prijs inkopen. Buiten dat gebruiken wij het internet als communicatiemiddel, waardoor er wordt bespaard op dure advertenties, tv-reclames en beursstands.
Dit kostenvoordeel gebruiken wij om onze hoortoestellen voor een voordelige prijs aan u aan te bieden.

Begeleiding door een vakaudicien bij u in de buurt
Wij werken met een landelijk netwerk van geselecteerde gespecialiseerde audiciens. Het uitkiezen en aanpassen van de hoortoestellen vindt plaats bij een van onze partner audiciens bij u in de buurt. Zo hoeft u geen grote afstanden af te leggen om uw hoortoestel persoonlijk en vakkundig in te laten stellen. Onze partner audiciens staan ook graag voor u klaar voor reparaties en servicediensten.

Een vijfjarige garantie op uw hoortoestellen
U krijgt op al onze hoortoestellen een vijfjarige garantie. Alle gebreken die in dit tijdbestek plaatsvinden worden, naar de wettelijke bepalingen, gratis gerepareerd.

Heeft u last van gehoorverlies?
laat u gratis door onze experts adviseren!