Vrouw met bruin haar draagt gehoorapparaat en kijkt lachend naar haarzelf in de spiegel

Andere merken

Naast de audibene IX, Signia en Widex zijn er nog veel meer hoortoestel merken. Op deze pagina zetten we ze voor u op een rijtje.

  • Oticon hoortoestellen
  • Phonak hoortoestellen
  • Bernafon hoortoestellen
  • Audio Service

Oticon hoortoestellen

Oticon hoortoestellen op een nachtkastje

Met zijn “People First”-benadering heeft Oticon zich gevestigd als een van de toonaangevende fabrikanten op de markt voor hoortoestellen. De Deense fabrikant Oticon ontwikkelt al 115 jaar hoortoestellen waarbij de klant centraal staat om de situatie van mensen met gehoorverlies aanzienlijk te verbeteren. Daarbij zijn de hoortoestellen van Oticon het resultaat van echt pionierswerk in wetenschappelijk onderzoek. In dit artikel leert u alles over Oticon-modellen en handige accessoires. De nieuwste Oticon modellen zijn onder andere de Oticon More, de Oticon Own en de Oticon Jet.

Phonak hoortoestellen

phonak in-het-oor gehoorapparaten

Al meer dan 70 jaar legt de Zwitserse fabrikant van hoortoestellen voortdurend de lat hoog en maakt indruk met zijn technische knowhow en aantrekkelijke design. Bij Phonak staan de klant en zijn of haar wensen altijd centraal. Phonak hoortoestellen kunnen worden aangepast aan individuele behoeften en bieden zo een oplossing die perfect op u is afgestemd.

Een restaurant, een dagje winkelen of een wandeling door de stad – in veel omgevingen vertrouwen we op ons gehoor om ons te helpen de weg te vinden. Gehoorverlies maakt het echter veel moeilijker om te onderscheiden uit welke richting een stem of geluid komt. Dankzij de multimicrofoontechnologie die Phonak heeft ontwikkeld, kunnen moderne hoortoestellen onderscheiden of een geluid van rechts of links, van voren of van achteren komt. De hoortoestellen versterken het binnenkomende signaal alleen aan de kant die als luider wordt ervaren en bieden de drager zo ruimtelijke oriëntatie (het zogenaamde richtinghoren).

Voorbeelden van Phonak hoortoestellen zijn de Phonak Audéo V, de  Phonak Audéo Q, de Phonak Marvel, de Phonak Roger en de welbekende Phonak Lyric.

Bernafon hoortoestellen

Bernafon donkerblauwe hoortoestellen met witte achtergrond

Al 75 jaar ontwikkelt Bernafon, opgericht in Zwitserland, innovatieve technologieën die mensen helpen beter te horen en communiceren. Vandaag de dag is Bernafon vertegenwoordigd in 70 landen over de hele wereld. 15.000 medewerkers zorgen ervoor dat klanten wereldwijd deskundig advies en de best mogelijke service krijgen. Met een breed assortiment hoortoestellen en accessoires biedt Bernafon passende hooroplossingen voor de meest uiteenlopende eisen. Kenmerken van de nieuwste Bernafon gehoorapparaten zijn onder andere veelzijdige Bluetooth connectiviteit, praktische smartphone apps en krachtige lithium-ion batterijen. De hoorapparaten kunnen ook worden aangepast door de audicien via een app-verbinding via het internet, zonder dat een afspraak op locatie nodig is.

Voorbeelden van populaire Bernafon hoortoestellen zijn de Bernafon Zerena, de Bernafon Viron, de Bernafon Saphira en de Bernafon Alpha.

Audio Service hoortoestellen

vier audioservice gehoorapparaten op een rij

Het gehoor is een van de meest elementaire zintuigen van de mens en heeft daarom een grote invloed op ons welzijn. Het verklaarde doel van de Westfaalse fabrikant van hoortoestellen Audio Service is om mensen met gehoorverlies een deel van de levensvreugde terug te geven. De focus ligt op servicegerichtheid, ondernemersgeest en innovatiekracht. In combinatie met deze waarden heeft Audio Service met zijn hoogwaardige hoortoestellen een impact gehad op de levenskwaliteit van veel mensen over de hele wereld.

Voorbeelden van populaire toestellen van Audio Service zijn de Audio Service XS, de Audio Service Mood en de Audio Service quiX.