Phonak Audéo Q
phonak-audeo-q
phonak-audeo-q
Logo_Phonak

Ontdek een Zwitsers hoorsysteem van topkwaliteit

Zoekt u een hoogwaardig hoortoestel dat aan de strengste eisen voldoet? Dan is de hoogwaardige Audéo Q van de Zwitserse fabrikant Phonak misschien de juiste keuze voor u. De Phonak Audéo Q is verkrijgbaar in drie verschillende maten en uitvoeringen. Hierdoor kunt u dit hoortoestel aanpassen aan uw uiterlijk en heeft u de mogelijkheid om het op discrete wijze te dragen. Ook is het hoortoestel beschikbaar voor verschillende niveaus van gehoorverlies. Bovendien is de technologie toe te passen op allerlei gehoorproblemen: van lichte tot zware.

De Phonak Audéo Q is met name geschikt voor beginnende gebruikers van hoortoestellen. U kunt het apparaat namelijk niet alleen gebruiken bij alle soorten gehoorverlies, maar u kunt hem ook in verschillende prijsklassen aanschaffen. Hierdoor is de Phonak Audéo Q een zeer veelzijdig hoortoestel die voor verschillende budgetten bereikbaar is.

Phonak Audéo Q in het kort

  • Achter het oor (AHO)
  • Geschikt voor licht tot ernstig gehoorverlies
  • Batterijtype: 10, 312
  • Richtinghoren
  • Vermindering van windruis: maakt helder horen mogelijk zonder het geluid van de wind
  • Akoestische feedbackvermindering: onderdrukking van hinderlijk gefluit van het hoortoestel
  • Frequentieverschuiving: hoge tonen worden weer effectief hoorbaar
  • Connectiviteit: draadloze verbinding met externe audiobronnen

Moderne technologieën

De Audéo Q beschikt over de allernieuwste technologieën van Phonak. Een van de premium functies is de StereoZoom die zorgt voor een automatische focus op spraak. In een rumoerige omgeving zoomt het hoortoestel in op een enkele stem. Hierdoor kunt u uw gesprekspartner veel beter verstaan. Nog een premium functie is Speech in Wind. Hiermee kunt u spraak beter horen ondanks een winderige dag. Veel hoorproblemen gaan gepaard met oorsuizen, oftewel tinnitus. De Phonak Audéo Q verlicht deze aandoening met de aangename signaalruis van de Tinnitus Balance-ruisgenerator die standaard in het hoortoestel zit.

Modellen en designs

Van de Phona Audéo Q bestaan drie verschillende versies die een oplossing bieden voor lichte tot ernstige gehoorbeschadigingen. De Phonak Audéo Q wordt verder uitsluitend geleverd als een hoortoestel voor achter het oor (AHO). Zoals de naam het al zegt, worden AHO-hoortoestellen achter het oor gedragen en vallen daardoor bijna niet op. Alleen een smalle buis met een diameter van een speldenknop is zichtbaar in het oor. U kunt het hoortoestel nog onopvallender maken door voor de behuizing voor een haar- of huidtint te kiezen. Of maak juist een mooie accessoire van uw Audéo Q. Phonak biedt het hoortoestel namelijk ook aan in allerlei opvallende trendkleuren.

Draadloze communicatie en luisteren naar muziek

Er is goed nieuws voor gebruikers van hoortoestellen die optimaal willen horen tijdens het telefoneren of muziek luisteren. De Phonak Audéo Q is namelijk compatibel met het Draadloze Communicatie Portfolio van de fabrikant. Dit houdt in dat audiosignalen van mobiele, televisie- en andere entertainmentapparaten draadloos worden overgebracht naar het hoortoestel. Hierdoor kunt u genieten van een uitstekende geluidskwaliteit. Bovendien heeft het Draadloze Communicatie Portfolio van Phonak veel verschillende opties waardoor uw luisterervaring nog comfortabeler wordt.

Vrijblijvend proberen bij audibene

Na het lezen van alle voordelen van de Phonak Audéo Q wilt u misschien meer weten over dit hoogwaardige hoortoestel. Neem daarvoor gerust contact op met audibene. Onze hoortoestel-experts vertellen u graag alles over de Phonak Audéo Q. Ook kunt u bij hen terecht om vrijblijvend dit hoortoestel op proef te nemen. Zo kunt u zonder risico zelf ervaren of de Phonak Audéo Q voor u de ideale oplossing is.

Vraag meer informatie over de Phonak Audéo Q
en ontvang een persoonlijk advies.