Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt audibene.nl gebruik van cookies.

Deze melding niet meer tonen.

ReSound hoortoestellen

Slechter horen is niet noodzakelijk leeftijdsgebonden en kan vele oorzaken hebben. Dankzij innovatieve en moderne hoortoestellen brengt ReSound mensen van elke leeftijd terug in de wereld van klank en geluid en wordt beter horen weer mogelijk gemaakt. Sinds 1943 ontwikkelt het Deense bedrijf hoogwaardige hoortoestellen, die de klant bijna doen vergeten dat hij een hoortoestel draagt. Heeft u vragen over de verschillende hoortoestellen van ReSound, vergoeding of bent u op zoek naar een audicien bij u in de buurt? Neem dan gerust contact met ons op – wij adviseren u geheel neutraal en kosteloos.

Natuurlijke dagelijkse ervaring dankzij de hooroplossingen van ReSound

Een slecht gehoor brengt nieuwe uitdagingen en situaties met zich mee, waarin we ons op moeten instellen. De hoortoestellen van ReSound zijn daarbij een constante begeleider en daarom stelt ReSound ook de hoogste eisen en verwachtingen. De gebruiksvriendelijke hoortoestellen van de Deense fabrikant zijn dan ook bijzonder flexibel inzetbaar. Ze beschikken over de modernste nanotech coating waardoor ze langer meegaan en geven dankzij vooruitstrevende microfoon en draadloze technologie een natuurlijk geluid.

moreless


Nieuw: ReSound LiNX Quattro

Een aantal jaar geleden had ReSound een wereldprimeur te pakken met de introductie van het hoortoestel LiNX. Dit is het eerste hoortoestel geweest dat direct met iPhone, iPad of iPod verbonden kon worden. 

In de tussentijd heeft de fabrikant niet stilgezeten. Hun nieuwste innovatie is de ReSound LiNX Quattro; deze is nog krachtiger, kleiner en heeft nog meer verbindingsmogelijkheden dan eerdere modellen.

Dit achter-het-oor hoortoestel heeft een verfijnde geluidskwaliteit die zich kan richten op de kleinste details en u met gemak gesprekken laat voeren in rumoerige omgevingen. Daarnaast beschikt het over hoogwaardige audiostreaming en laat het hoge en lage tonen uiterst natuurlijk klinken. De LiNX Quattro heeft twee uitvoeringen, een met sterke oplaadbare accu of een met vervangbare batterijen.  

Met de ReSound App voor op de telefoon, kunt u het hoortoestel direct controleren en zo nodig geluiden of geluidsprogramma's aanpassen. Tegelijkertijd kan het hoortoestel herinneren op welke locaties u bepaalde programma's hebt gekozen en wisselt deze programma´s automatisch. Zo wordt het wekelijkse koor of etentje gedetecteerd door uw hoortoestel, en selecteert deze het juiste hoorprogramma.

Meer informatie over de ReSound LiNX Quattro >

Klanten ervaringen

´Andere mensen, en vooral mijn vrouw, hebben mij ervan bewust gemaakt dat ik slecht kon horen. Het viel mijn vrouw op dat ik tijdens gesprekken de belangrijkste informatie niet meer meekreeg, dat ik steeds meer vragen moest stellen en steeds luider ging spreken.

moreless

Op mijn werk ontstond het probleem tijdens een notariële vergadering met meerdere partijen aan de tafel. Door mijn gehoorverlies kon ik mij niet mengen in de vergadering en moest ik continu om opheldering vragen. Ik had daarom besloten om een audicien te bezoeken en een hoortoestel aangeschaft. Hoe langer men wacht, hoe moeilijker het wordt om de gehoorverlies te compenseren. Hoewel ik lang heb geaarzeld, merkte ik meteen een immense verbetering toen ik begon met het dragen van de test hoortoestellen. Als ik nu op een feest of in gezelschap ben kan ik mij weer mengen in gesprekken en in contact komen met mensen terwijl ik niet langer gestoord word door luide muziek of andere bijgeluiden. De hoortoestellen zijn zo succesvol dat ik nu voor 100% op mijn gehoor kan vertrouwen.

De hoortoestellen draag ik van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Ik zet de hoortoestellen achter mijn oor en vergeet voor de rest van de dag dat ik ze draag. Doordat ik niet eens meer merk dat ik hoortoestellen draag en men ze ook niet ziet, heb ik ook niet het gevoel dat ze in de weg zitten. De hoortoestellen zijn bijna onzichtbaar en helpen me in iedere situatie. Ik voel me veel beter sinds ik begonnen ben met het dragen van hoortoestellen.´

Resound klantenervaringen

                 Jos V. - Notaris

Vraag meer informatie aan over ReSound hoortoestellen.