ReSound hoortoestellen

Slechter horen is niet noodzakelijk leeftijdsgebonden en kan vele oorzaken hebben. Dankzij innovatieve en moderne hoortoestellen brengt ReSound mensen van elke leeftijd terug in de wereld van klank en geluid en wordt beter horen weer mogelijk gemaakt. Sinds 1943 ontwikkelt het Deense bedrijf hoogwaardige hoortoestellen, die de klant bijna doen vergeten dat hij een hoortoestel draagt. Heeft u vragen over de verschillende hoortoestellen van ReSound, vergoeding of bent u op zoek naar een audicien bij u in de buurt? Neem dan gerust contact met ons op – wij adviseren u geheel neutraal en kosteloos.

Wereldprimeur: het eerste iPhone-hoortoestel

De ReSound LiNX is het eerste hoortoestel dat direct met iPhone, iPad of iPod verbonden kan worden. Een extra afstandsbediening in de tas of broekzak is met de nieuwe toestellen van ReSound dus niet meer nodig. 

Daarbovenop is de ReSound LiNX op het gebied van geluid en spraak een van de meest toonaangevende producten. Terwijl eerder nog dure en ingewikkelde extra accessoires nodig waren om muziek, films en telefoontjes aan te sluiten aan een hoortoestel, is het nu mogelijk om met de ReSound LiNX alles per app te installeren.

Het iPhone hoortoestel geeft dankzij het kleine en discrete design een bijzonder hoog draagcomfort. Daarbij heeft het apparaat een enorme capaciteit die bijna al het gehoorverlies kan dekken en u weer beter laat horen. Ze beschikken over de modernste nanotech coating waardoor ze langer meegaan en geven dankzij vooruitstrevende microfoon en draadloze technologie een natuurlijk geluid.

Met de ReSound Smart App voor op de telefoon, kunt u het hoortoestel direct controleren en zo nodig geluiden of geluidsprogramma´s aanpassen. Tegelijkertijd kan het hoortoestel herinneren op welke locaties u bepaalde programma´s hebt gekozen en wisselt deze programma´s automatisch. Zo wordt het wekelijkse koor of etentje gedetecteerd door uw hoortoestel, en selecteert deze het juiste hoorprogramma.

Middels de ReSound Relief App bestaat de mogelijkheid om uw iphone met de ReSound LiNX² te verbinden. Hierdoor kunt u uw ReSound hoortoestel rechtstreeks bedienen met uw iPhone, iPod of iPad. De focus ligt op de behandeling van oorsuizen (tinnitus), die wordt verbeterd via de voorgeprogrammeerde muziek (tinnitracks), of uw eigen favoriete muziek.

 

Meer informatie over de ReSound LiNX >

Natuurlijke dagelijkse ervaring dankzij de hooroplossingen van ReSound

Een slecht gehoor brengt nieuwe uitdagingen en situaties met zich mee, waarin we ons op moeten instellen. De hoortoestellen van ReSound zijn daarbij een constante begeleider en daarom stelt ReSound ook de hoogste eisen en verwachtingen. De gebruiksvriendelijke hoortoestellen van de Deense fabrikant zijn dan ook bijzonder flexibel inzetbaar. Ze beschikken over de modernste nanotech coating waardoor ze langer meegaan en geven dankzij vooruitstrevende microfoon en draadloze technologie een natuurlijk geluid.

moreless

Klanten ervaringen

´Andere mensen, en vooral mijn vrouw, hebben mij ervan bewust gemaakt dat ik slecht kon horen. Het viel mijn vrouw op dat ik tijdens gesprekken de belangrijkste informatie niet meer meekreeg, dat ik steeds meer vragen moest stellen en steeds luider ging spreken.

moreless

Op mijn werk ontstond het probleem tijdens een notariële vergadering met meerdere partijen aan de tafel. Door mijn gehoorverlies kon ik mij niet mengen in de vergadering en moest ik continu om opheldering vragen. Ik had daarom besloten om een audicien te bezoeken en een hoortoestel aangeschaft. Hoe langer men wacht, hoe moeilijker het wordt om de gehoorverlies te compenseren. Hoewel ik lang heb geaarzeld, merkte ik meteen een immense verbetering toen ik begon met het dragen van de test hoortoestellen. Als ik nu op een feest of in gezelschap ben kan ik mij weer mengen in gesprekken en in contact komen met mensen terwijl ik niet langer gestoord word door luide muziek of andere bijgeluiden. De hoortoestellen zijn zo succesvol dat ik nu voor 100% op mijn gehoor kan vertrouwen.

De hoortoestellen draag ik van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Ik zet de hoortoestellen achter mijn oor en vergeet voor de rest van de dag dat ik ze draag. Doordat ik niet eens meer merk dat ik hoortoestellen draag en men ze ook niet ziet, heb ik ook niet het gevoel dat ze in de weg zitten. De hoortoestellen zijn bijna onzichtbaar en helpen me in iedere situatie. Ik voel me veel beter sinds ik begonnen ben met het dragen van hoortoestellen.´

Draadloos met de hoortoestellen van ReSound verbonden zijn

De hoortoestellen van ReSound hebben zeer goede verbindingsmogelijkheden dankzij de 2.4 GHz Wireless-Technologie™ van ReSound. Deze technologie biedt de mogelijkheid om over een afstand van meerdere meters signalen door te geven. Storende afstandsbedieningen die altijd meegenomen moeten worden zijn zo niet meer nodig. De Unite™ Audio Beamer van ReSound kan bijvoorbeeld eenvoudig aan de televisie worden aangesloten, verbindt zich draadloos met de hoortoestellen en geven direct en zonder kwaliteitsverlies het geluid van de TV door aan de luidspreker van het hoortoestel.

moreless


Dankzij de Unite™ Telefoonclip+ van ReSound kunnen de hoortoestellen met behulp van de eigen smartphone bediend worden. Zo wordt het aanpassen van de instellingen van de hoortoestellen door de omgeving helemaal niet waargenomen. Door de ontwikkeling van innovatieve connectiviteitsmogelijkheden garandeert ReSound jonge en jong gebleven klanten dat de vele mogelijkheden van de moderne techniek zonder compromissen gebruikt kunnen worden. Wilt u meer informatie over de hoortoestellen van ReSound, vergoeding, of wilt u weten welke audicien het dichtst bij u in de buurt zit? Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

{$audTemplate.img_trustbar_default_altText}