Een koppel op vakantie die aan het genieten is

Starkey

Starkey, het Amerikaanse bedrijf, biedt innovatieve hoortoestellen die de levenskwaliteit van mensen met gehoorverlies aanzienlijk verbeteren. Dankzij hun vernieuwende benadering en voortdurende focus op de behoeften van mensen met gehoorproblemen, ontwikkelt Starkey geavanceerde gehoorapparaten die een vooraanstaande positie in de hoortoestel industrie innemen. Als u op zoek bent naar een hoorapparaat om uw gehoor te verbeteren en niet weet waar te beginnen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons gratis telefoonnummer. Wij bieden u volledig vrijblijvend, gratis en persoonlijk advies over de nieuwste hoortoestellen op de markt.

Snel verbinden met apparaten

Audibene horizon hoortoestellen

Moderne hoortoestellen vormen waardevolle hulpmiddelen voor mensen met gehoorverlies. Ze stellen de drager in staat om zelfs in auditief uitdagende situaties helder en natuurlijk te horen. In bepaalde situaties gaan moderne gehoorapparaten zelfs nog een stap verder dan het herstellen van het gehoor. Dankzij directe en draadloze verbindingen met televisies, vaste en mobiele telefoons, computers en meer, kunnen mensen met gehoorverlies genieten van een uitzonderlijke luisterervaring.

Maar hoe werken deze verbindingsmogelijkheden en wat zijn de voordelen ervan? Net zoals moderne hoortoestellen onderling communiceren, kunnen ze ook draadloos signalen uitwisselen met randapparaten, ook wel streamers genoemd. Deze uitwisseling van signalen tussen de hoortoestellen en de streamer gebeurt draadloos.

De streamer kan signalen via Bluetooth® ontvangen van bijna alle apparaten met Bluetooth® (zoals mobiele telefoons, computers, enz.) en deze draadloos naar de hoorapparaten doorsturen. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld tv-geluiden direct via de hoortoestellen worden beluisterd, waardoor de drager geniet van een helder en zuiver geluid.

Starkey

Starkey hoortoestellen verschillende modellen

De innovatieve Amerikaanse fabrikant Starkey is momenteel de enige aanbieder van hoortoestellen die zonder streamer rechtstreeks met diverse multimedia-apparaten kunnen verbinden. Starkey biedt verschillende producten in de SurfLink-serie aan, die verder gaan dan een eenvoudige streamer. De SurfLink Mobile is een slimme oplossing voor het verbinden van hoortoestellen met uw mobiele telefoon. Tegelijkertijd fungeert de telefoon als een bestuurbare microfoon en afstandsbediening voor de hoortoestellen. Aan de andere kant is SurfLink Media volledig gericht op het overbrengen van geluid van televisies, stereo’s en andere audiobronnen naar de hoortoestellen.

Belangrijk om te weten

Naast Starkey hebben wij bij audibene ook andere geweldige gehoorapparaten die u veel plezier kunnen bieden. Te denken valt aan de Widex die niet alleen focust op spraakverstaanbaarheid, maar ook op het creëren van een zo’n natuurlijk mogelijk geluid. Deze hoortoestellen zijn ook zeker een aanrader voor muziek liefhebbers. Verder bieden wij Signiagehoorapparaten aan. Deze hoortoestellen staan bekend om hun uitmuntende prestatie in groepsgesprekken, vooral de nieuwe modellen Signia Charge&Gozijn een favoriet. Tot slot, hebben wij de audibene IX: de enige echt audibene hoortoestellen. Deze super kleine gehoorapparaten zijn simpel in gebruik, verbeteren uw spraakverstaanbaarheid aanzienlijk en hebben ook nog eens speciale functies die via de app zijn te bedienen. In andere worden, onzichtbare toestellen met zichtbare prestaties.

Laat ons u adviseren over de verschillende hoortoestellen en probeer de gratis 30 dagen proefperiode. Samen vinden we het juiste hoortoestel voor u.

De slimme app van Starkey

Op de EUHA-beurs heeft Starkey zijn nieuwe Relax-app en een bijgewerkte versie van de reeds bekende TruLink-app gepresenteerd. Dankzij een verbeterde gebruikersinterface kan de TruLink-app nu gemakkelijker worden bediend. Gebruikers kunnen hun gehoorprogramma’s nog nauwkeuriger aanpassen en hebben ook de mogelijkheid om hun favoriete locatie in te stellen. De nieuwe Starkey Relax-app staat voor pure ontspanning.

In deze app kunnen verschillende geluiden worden afgespeeld om te helpen ontspannen en biedt ook ondersteuning tegen tinnitus, bijvoorbeeld door het afspelen van gitaar-, zeegeluiden of beltonen. Gebruikers kunnen zelf het geluid kiezen en het volume, de bas en de toonhoogte aanpassen. Bovendien is er een slaaptimerfunctie waarmee gebruikers kunnen instellen wanneer de app moet worden afgesloten. Alle apps van Starkey zijn gratis te downloaden.