Starkey Hoortoestellen

Het is geen oud nieuws dat het hoorvermogen een grote invloed op de levenskwaliteit heeft. Met de moderne en innovatieve hoortoestellen van de Amerikaanse bedrijf met de naam Starkey kunnen mensen met een verminderd gehoor juist weer beter horen en zo de levenskwaliteit terug krijgen. Met innovatieve denkwijzen en door een voortdurende oriëntatie aan de behoeften van mensen met gehoorverlies ontwikkelt Starkey intelligente hoortoestellen, die de hoortoestellenbranche toonaangevend beïnvloeden. Wilt u weer beter horen en bent u op zoek naar een hoortoestel? Weet u niet waar u moet beginnen? Twijfel niet, en neem gerust contact met ons op via ons gratis telefoonnummer. Wij adviseren u geheel vrijblijvend, gratis en individueel over de nieuwste hoortoestellen op de markt.

Snel verbinden met apparaten

Logo Starkey
Logo Starkey

Moderne hoortoestellen zijn waardevolle hulpmiddelen voor mensen met een gehoorverlies. Ze helpen de drager om zelfs in akoestisch complexe situaties natuurlijk en duidelijk te kunnen horen. In sommige situaties kunnen moderne hoortoestellen zelfs nog meer dan alleen het hoorvermogen te herstellen. De directe en draadloze verbindingsmogelijkheden met tv, vaste en mobiele telefoon, computer, en nog veel meer stelt mensen met gehoorverlies in staat om van een hoorbelevenis van buitengewone kwaliteit te kunnen genieten.

Maar hoe werken deze verbindingsmogelijkheden en wat zijn de voordelen daarvan? Net zoals moderne hoortoestellen met elkaar communiceren, kunnen ze ook signalen met randapparaten (zogenaamde streamers) uitwisselen. Het uitwisselen van signalen tussen hoortoestellen en de streamer vindt draadloos plaats. De streamer kan via Bluetooth® signalen van nagenoeg alle apparaten met Bluetooth® (bijv. mobiele telefoon, computer, etc.) ontvangen en deze draadloos aan de hoortoestellen doorgeven. Daardoor is het mogelijk om bijvoorbeeld het geluid van de televisie direct via de hoortoestellen te ontvangen, zodat de hoortoestellendrager van een briljant en zuiver geluid kan genieten. De innovatieve Amerikaanse producent Starkey is tot dusverre de enige aanbieder waarvan hoortoestellen zonder streamer direct met allerlei multimedia-apparaten verbonden kunnen worden.

Starkey biedt met zijn SurfLink-serie meerdere producten aan die verder gaan dan een eenvoudige streamer. De SurfLink Mobile is een intelligente oplossing om hoortoestellen met uw mobiel te laten verbinden. Tegelijkertijd functioneert de telefoon ook als bestuurbare microfoon en als afstandsbediening voor de hoortoestellen. SurfLink Media is daarentegen geheel afgestemd op het overbrengen van geluid van televisies, stereo en andere audiobronnen naar hoortoestellen.

De slimme app van Starkey

Op de EUHA presenteerde Starkey zijn nieuwe Relax app en een update van zijn reeds bekende TruLink App. De TruLink app kan dankzij een geoptimaliseerd oppervlak gemakkelijker bediend worden. Gebruikers kunnen hun gehoorprogramma’s nog specifieker aanpassen en hebben bovendien de mogelijkheid om een favoriete locatie te bepalen.

De nieuwe Starkey relax app staat voor pure ontspanning. Verschillende geluiden kunnen worden afgespeeld om te ontspannen en kunnen bovendien ook hulp bieden tegen tinnitus (met bijvoorbeeld gitaar-, zee of belgeluiden). Het geluid kan zelf gekozen worden en het volume, de bass en toonhoogte kunnen door de gebruiker worden gewijzigd. Bovendien heeft de app een sleep-timer-functie waarmee kan worden bepaald hoe de app af dient te sluiten. Alle apps van Starkey zijn bovendien gratis te downloaden.

Wilt u meer weten over Starkey modellen?
Onze experts adviseren u graag!