ReSound LiNX

Resound linx
Resound linx
Resound_logo

Innovatie in perfectie

Met dit hoortoestel heeft Deense hoortoestelfabrikant ReSound een absolute wereldprimeur gemaakt: het eerste hoortoestel dat kan worden aangesloten aan een extern apparaat, zonder dat er extra apparatuur bij nodig is. De ReSound LiNX kan direct op Apple iPhone, iPad of iPod aangesloten worden. Voorheen waren er altijd extra apparaten nodig om te bellen of films en muziek af te spelen via het hoortoestel. Dit is met ReSound LiNX verleden tijd. Dit hoortoestel maakt een directe verbinding mogelijk met behulp van de 2,4 GHz draadloze technologie. Maar dat is niet alles: naast de verbeterde connectiviteit, is het iPhone-hoortoestel op het gebied van geluid en spraakkwaliteit een top product. Bovendien is het hoortoestel zeer klein en handig in gebruik.

De hoortoestellen van ReSound LiNX maken een enorme indruk door de combinatie van het discrete en compacte design in combinatie met het enorme prestatievermogen. Door middel van de speciaal ontwikkelde app ‘ReSound App’, kan de hoortoestelgebruiker rechtstreeks via Apple iPhone, iPad en iPod de instellingen van het hoortoestel aanpassen naar eigen behoeften – zowel individuele tonen als totale geluidsprogramma’s.

Bovendien kan het hoortoestel onthouden welke programma’s u op welke locaties aan heeft staan, zodat deze programma’s in de toekomst automatisch ingesteld worden. Zo herkent de ReSound LiNX bijvoorbeeld een restaurantbezoek of het wekelijkse kerkbezoek en kiest automatisch het juiste programma voor ruisonderdrukking. Onze audiciens adviseren u graag over alle mogelijkheden dat dit buitengewone hoortoestel voor u en uw gehoor kan betekenen.

Een verdere ontwikkeling van de LiNX is de ReSound LiNX² en is sinds het voorjaar van 2015 verkrijgbaar.

In het kort: de ReSound LiNX

  • Bouwvorm: Achter-het-oor
  • Geschikt voor: bijna elk gehoorverlies
  • High end segment
  • Batterijtype: 312

Het voordeel

  • Binauraal: Maakt ruimtelijk horen nog beter mogelijk
  • Richtingshoren: Automatisch richtingshoren met uw gesprekspartner
  • Ruisonderdrukking: Lawaai uit uw omgeving wordt er uitgefilterd
  • Connectiviteit: Direct verbinden met bijv. uw smartphone
  • Discretie: Het hoortoestel is discreet in zijn gebruik

Verrassend klein – bijna onzichtbaar

ReSound heeft met de LiNX zijn tot nu toe kleinste toestel met indrukwekkende extra functies uitgerust. Met een grootte van maar 2,5 cm, de extreem dunne aansluiting naar de receiver in het oor en de brede keuze uit verschillende kleuren is de LiNX een van de kleinste en onopvallendste hoortoestellen dat momenteel op de markt is. Door de koppeling aan de iPhone laat het toestel zich discreet en voor buitenstaanders niet zichtbaar bedienen. Deze hoortoestellen zijn echter zo ruim inzetbaar, dat ze 90% van alle vormen van gehoorverlies afdekken.

Technologie en geluidsbeleving

Het LiNX ontwerp van het merk ReSound biedt u naast zijn talrijke handige extra functies ook een unieke luisterervaring. De Surround Sound van ReSound zorgt voor een zeer natuurlijk geluid. De fabrikant werkt met binaurale gerichtheid, waardoor het begrijpen van stemmen en het herkennen uit welke richting deze stemmen komen, gemakkelijker wordt. Tegelijkertijd past het hoortoestel automatisch het volume en de intensiteit aan, zodat het lawaai rond groepsgesprekken verborgen wordt en u zorgeloos kunt praten en horen.

Daarbij wisselen de hoortoestellen onderling telkens informatie uit, waardoor deze dynamisch kunnen reageren op lawaai van de omgeving. Daarnaast heeft de ReSound LiNX een uniek en intelligent terugkoppelingssysteem, die de DFS Ultra genoemd wordt. Zodra er feedback ontstaat, wordt de ruis verwijderd, terwijl het toestel normaal blijft functioneren. Deze functie heeft ReSound LiNX omdat het met Smart Range van ReSound de snelste chiptechnologie op de huidige markt is.

Connectiviteit - verbind uw ReSound LiNX met andere multimedia-apparaten

Het iPhone hoortoestel van ReSound is het eerste dat direct en zonder dure streamers met externe multimedia-apparaten kan worden gekoppeld. Daardoor wordt uw persoonlijke gehoorbeleving net zo individueel als de bediening van uw iPhone, iPod of iPad. Telefoongesprekken, films, muziek, videochats of luisterboeken heeft u met de ReSound LiNX direct in het oor, en u kunt zorgeloos genieten zonder koptelefoons op te zetten of het geluidsvolume heel luid te moeten zetten. Door de enorme reikwijdte van de verbinding kunt u aan de keukentafel zitten en tegelijk naar muziek uit uw iPhone luisteren die in een andere ruimte ligt.

Individualisering

Met een driedubbele klik op de startknop (home-button) van uw iPhone, opent een gebruikersinterface waarin het volume en de programmakeuze op een eenvoudige manier geregeld kan worden. Deze app maakt het mogelijk om het hoortoestel in- en uit te schakelen en het volume harder of zachter te zetten. Tegelijkertijd schakelt de app automatisch het programma aan dat u vaker op een bepaalde locatie aan hebt gehad.

ReSound LiNX² – de volgende stap naar het iPhone-horen

Sinds het voorjaar van 2015 is de tweede generatie van de LiNX hoortoestellen beschikbaar. Terwijl de oude krachten intact blijven in connectiviteit en gebruiksvriendelijkheid, is de LiNX² uitgebreid met een aantal extra functies. Zo maakt SureFit een nieuwe generatie van externe ontvangers mogelijk. Deze externe ontvangers zijn dankzij de roestvrij stalen behuizing nog beter bestand tegen slijtage en zijn qua klank ook een flinke verbetering. Spatial Sense maakt signaaloverdracht van het buiten- naar binnenoor mogelijk, wat resulteert in een natuurlijker ruimte- en spraakgevoel. Met de nieuwe Smart App 3.0.0, met daarin de Sound Enhancer, wordt spraakherkenning verbeterd en achtergrond- en windgeluiden worden geminimaliseerd. Wie tinnitus heeft kan de tinnitus laten behandelen met het nieuwe tinnitusprogramma in LiNX². Bovendien biedt LiNX² in de vijfde versie nu ook een iPhone hoortoestel uit de middenklasse. Ook is het iPhone hoortoestel beschikbaar in verschillende modellen, bijvoorbeeld als in-het-oor hoortoestel.

Tinnitusbehandeling met de LiNX² Square

Voor mensen met tinnitus (oorsuizen), kan de ReSound LiNX² een uitkomst bieden. Dit gaat met behulp van de ReSound Relief App, die zowel voor iOS- als Androidapparaten beschikbaar is. Deze app bevat vooraf ingestelde muziek (tinnitracks), die bij dagelijks 90 minuten luisteren, binnen een maand al voor een aanzienlijke vermindering van de tinnitus zorgt. Daarbij is het ook mogelijk om uw eigen favoriete muziek in de app toe te voegen. Als een lied ongeschikt is, krijgt u direct een melding. Wilt u meer informatie over de ReSound LiNX²? Neem gerust contact met ons op via onze gratis service!

Vraag meer informatie aan over ReSound LiNX.