ReSound LiNX Quattro

Resound linx quattro
Resound linx
Resound_logo

ReSound LiNX Quattro: een krachtpatser met een verfijnd geluidskwaliteit

Hoortoestellen zijn steeds meer in staat om geluiden helder en scherp weer te geven. Een van de apparaten die zich richt op de kleinste details is de ReSound LiNX Quattro van fabrikant GN Hearing. Een ander belangrijk punt van dit moderne hoortoestel is de connectie met de audioapparaten om u heen. Met een sterke streamingfunctie geeft de ReSound LiNX Quattro daar een goed antwoord op. Verder kunt u met dit hoortoestel uw actieve leven ook met een verminderd gehoor blijven voortzetten. Dit dankzij een oplaadbare en sterke accu of een vervangbare batterij. Verder valt de ReSound LiNX Quattro niet op. Het hoortoestel hoort bij de kleinste modellen die er zijn. Bovendien bevindt de luidspreker zich achter het oor. Bent u dus op zoek naar een mogelijkheid om beter te horen, zonder beperking van uw vrijheid? Lees dan vooral verder en ontdek meer over de ReSound LiNX Quattro.

Voordelen in het kort:

  • Klein model met luidspreker achter het oor
  • Sterke accu die oplaadbaar is of batterijen die vervangbaar zijn
  • Compacte oplader
  • Hoogwaardige streaming
  • Gesprekken voeren in een rumoerige omgeving
  • Natuurlijk geluid van hoge en lage tonen
  • App voor het regelen van de instellingen, volume en voorkeuren
  • Tinnitus Manager

Vervang de batterijen of laad de accu op

De ReSound LiNX Quattro is in twee modellen verkrijgbaar. De eerste is de RIE 62 die vervangbare batterijen heeft. Deze hebben een langere levensduur doordat ze door een nieuwe chip 20% minder energie verbruiken. De RIE 61 heeft een oplaadbare accu met een zeer lange levensduur. Uw hoortoestel werkt hierop minimaal een etmaal. Hierbij kunt u de helft van de tijd de streamingfunctie benutten. Is het tijd om de accu weer op te laden? Dan is hij in drie uur vol. Bovendien is de oplader compact. U kunt hem daardoor eenvoudig meenemen in bijvoorbeeld uw jaszak.

Van streaming tot een goed gesprek: ontdek de hoogwaardige geluidskwaliteit

De ReSound LiNX Quattro stelt u in staat om te focussen op een gesprek ondanks rumoer om u heen. Zo kunt u goed horen wat uw gesprekspartner zegt wanneer u bijvoorbeeld in een druk restaurant dineert. Ook kan het hoortoestel lage en hoge tonen vol en natuurlijk laten klinken. Dit is bijvoorbeeld een groot voordeel bij het luisteren naar muziek. Ook volop genieten van een film op tv of uw favoriete nummer op uw iPhone kan met de ReSound LiNX Quattro. Het hoortoestel is namelijk voorzien van een uitgekiende functie waarmee streaming vanaf bijna elke geluidsbron mogelijk is.

Manage de ReSound LiNX Quattro eenvoudig met een app

Om het optimale uit uw ReSound LiNX Quattro te halen heeft de fabrikant een vernuftige app beschikbaar gemaakt. Hiermee kunt u onder andere het volume aanpassen en programma’s activeren. Ook is dit de plek om uw instellingen te regelen. Verder is het mogelijk om met de app op afstand support te ontvangen van uw hoorspecialist. De app voor de ReSound LiNX Quattro heeft ook een Tinnitus Manager. Deze bevat speciale geluiden en ontspanningsoefeningen die de klachten helpen te verlichten.

Profiteer van de voordelen van audibene

Een hoortoestel aanschaffen is een uitgekiend proces. Onze hoortoestelexperts passen daarom een stappenplan toe. Hierbij zit onder andere ook een gratis hoortest en een proefperiode. Bent u geïnteresseerd in de ReSound LiNX Quattro? Schakel dan onze hulp in. U profiteert in dat geval van deskundig advies en nog veel meer andere pluspunten. Neem dus snel contact met ons op en ontdek of de ReSound LiNX Quattro uw ideale hoortoestel is!

Vraag advies over welk ReSound LiNX Quattro model het best bij u past.