Gehoorbescherming

Bij audibene vindt u de modernste gehoorbescherming voor vele toepassingen zoals vrije tijd, muziek, reizen en werk. Wij bieden u naast een groot assortiment aan hoortoestellen ook de volgende producten:

  • Standaard gehoorbescherming
  • Individueel aangepaste gehoorbescherming

Mocht u verdere vragen hebben, laat u dan kosteloos en onafhankelijk door ons informeren.

Standaard gehoorbescherming
Praktisch. Snel. Voordelig. De simpele en snelle mogelijkheid voor bescherming tegen ongewenst geluid en voor het ontzien van uw oren. Storend geluid komt u met vele dagelijkse gebeurtenissen tegen. Of het nu lawaaierige machines op de werkplaats zijn, geluidsboxen bij een concert, of de bouwplaats om de hoek, zonder gepaste gehoorbescherming kan ons gehoor door luidruchtig geluid permanente, onherstelbare schade oplopen. Naast dat kan rumoer ook stress veroorzaken en tot nervositeit en concentratiestoornissen leiden. Bescherm daarom dus uw oren! Wij helpen u graag verder om te bepalen welk soort gehoorbeschermer en welk merk voor u het beste is.

1. Gehoorbescherming – Werk
Het is zeer belangrijk om uzelf tijdens het werk te beschermen tegen overmatig lawaai. Het omgevingsgeluid wordt door de gehoorbescherming gedempt, maar het blijft mogelijk om met uw omgeving te communiceren. De gehoorbescherming is bij vrijwel al het werk en iedere hobby te gebruiken.

2. Gehoorbescherming – Muziek
Zowel in de disco, op concerten of met muziekevenementen, is het van belang uw oren te beschermen voor luid muzieklawaai want alleen zo kunt u optimaal van de echt mooie geluiden genieten.

3. Gehoorbescherming – Vliegen
Juist op lange vliegreizen wil men graag in rust vliegen om vervolgens ontspannen op de eindbestemming aan te komen. Bij het opstijgen en landen verhindert de gehoorbescherming de onaangename druk op uw trommelvlies. Gedurende het vliegen worden storende omgevingsgeluiden gedempt.

4. Gehoorbescherming – Slapen
Een ontspannen nachtrust is belangrijk maar wordt helaas door storende snurk- en omgevingsgeluiden verhindert. Een gehoorbeschermer dempt dit omgevingsrumoer terwijl uw bel, de wekker en het alarm uitstekend te horen blijven.

5. Gehoorbescherming – Zwemmen
Bescherm uw gehoorgang tegen water. Zo blijven uw oren droog en kunt u ondanks de omgevingsgeluiden gewoon horen. Als u ook met bescherming tegen water wilt blijven horen, zijn deze plugs de ideale oplossing.

Heeft u last van gehoorverlies?
laat u gratis door onze experts adviseren!