Widex Dream

widex-dream-hearing-aid-cic
widex dream family
Widex_logo

De Deense fabrikant profileert met de Widex Dream een nieuwe hoortoestelfamilie die een authentiek en zeer natuurlijke geluidsweergave genereert.

Innovatieve technologie en design

De Deense fabrikant profileert met de Widex Dream een nieuwe hoortoestelfamilie die een authentiek en zeer natuurlijke geluidsweergave genereert. Het belangrijkste onderdeel van de Dream is het innovatieve chipplatform True-ISP met True-Input-technologie. Hiermee kunnen meer ingangssignalen geregistreerd worden dan ooit tevoren. In plaats van 90 decibel (dB) kunnen met de Dream nu tot wel 113 dB aan ingangsvolume worden verwerkt.

Juist die mensen die zich op werkvlak of ook privé vaak in luide omgevingen bevinden zullen het nieuwe hoorsysteem waarderen. Want met het True-Input van de nieuwe Dream kunt u een duidelijk intensievere, natuurlijkere en zeer genuanceerde geluidsweergave beleven.

Uw voordeel

  • Hoge klankkwaliteit door moderne techniek
  • Stemmen weer duidelijk hoorbaar
  • Omgevingsgeluid wordt weg gefilterd
  • Verschillende kleurvarianten voor individualiteit
  • Hoortoestellen met accessoire aan televisie&Co koppelbaar

Technologie

De moderne technologie behoudt de karakteristieke toon van de menselijke stem en maakt het de hoortoesteldrager gemakkelijker aan gesprekken deel te nemen. De Widex dream hoorsysteemfamilie is met vier achter-het-oor-modellen(AHO) en twee in-het-oor-toestellen(IHO) in respectievelijk vier vermogensklassen en in tot wel zes standaardkleuren verkrijgbaar.

Accessiores

De Widex dream hoortoestellen zijn met verschillende accessoires uit de Dex-serie compatibel. Daartoe behoort bijvoorbeeld de TV-Dex dat uit een tv-controller en een basisstation bestaat. Hiermee kan het geluid van de televisie of stereo-set direct op het hoortoestel worden overgedragen. Een bijzonder accessoire uit de Dex-serie is de Call Dex. Het kleine apparaat is met zo goed als iedere mobiele telefoon compatibel en wordt via de klinkenstekker van de telefoon aangesloten. Zo kunnen niet alleen telefoongesprekken in stereokwaliteit over de hoortoestellen gevoerd worden maar kunnen ook alle media zoals videostreams, muziek of applicaties op het hoorsysteem worden overgedragen.

Call Dex - Maakt de Widex Dream nog slimmer!

widex-call-dex
widex-call-dex

Telefoneren met een Widex Dream hoortoestel gaat nu nog makkelijker als het accessoire Call-Dex aan de klinkenstekker van een mobiele telefoon wordt aangesloten. Daarmee worden niet alleen telefoongesprekken op beide oren overgedragen maar ook alle andere media die over de mobiele telefoon afgespeeld kunnen worden. Dankzij de Bluetooth verbinding kan gemakkelijk via de Dream toestellen getelefoneerd, naar muziek of het geluid van applicaties geluisterd worden.

Laat u verassen door de Widex Dream