Unitron hoortoestellen

De vaardigheid om te kunnen horen beïnvloedt fundamenteel de levenskwaliteit van ieder mens. Met de modernste hoorsystemen geeft de Canadese kwaliteitsproducent Unitron mensen met een gehoorverlies een stuk levenskwaliteit terug. Unitron heeft zich sinds 1964 ten doel gesteld om spraakverstaanbaarheid en natuurlijk horen zonder compromis met elkaar in overeenstemming te brengen.

In iedere levenssituatie het optimale hoortoestel dankzij Unitron

Moderne hoortoestellen kunnen met veel situaties en hooromgevingen omgaan. Als de behoeften van de hoortoesteldrager echter veranderen, dan bereiken zelfs sommige moderne hoortoestellen hun grenzen. Door ontbrekende functies of eigenschappen kan het gebeuren dat een hoortoestel niet meer -zoals oorspronkelijk was bedoeld- in elke situatie en hooromgeving optimale ondersteuning kan verlenen. Unitron houdt zich met dit probleem bezig en ontwikkelt hoortoestellen, die op elk gewenst moment aan veranderde behoeften kunnen worden aangepast.

moreless

Maar hoe kunnen de eigenschappen van een hoortoestel worden aangepast? De oplossing van de Canadese producent Unitron is simpel. De basis van het hoortoestel is de Moxi Kiss™, die in de standaarduitvoering over verschillende features beschikt, die op een later tijdstip uitgebreid kunnen worden. Als de behoeften van een gebruiker wijzigen, dan kan het hoortoestel door een upgrade worden uitgebreid en krijgt daardoor verbeterde prestaties. Eigenschappen zoals Automatic SmartFocus™ kunnen daardoor verbeterd en functies zoals SpeechZone™ extra toegevoegd worden. Unitron maakt voor dragers van hoortoestellen op deze manier een langdurig hoorsucces mogelijk.

Unitron hoortoestellen: het juiste hoortoestel voor ieder gehoorverlies

Unitron biedt veel verschillende soorten hoortoestellen, die ieder zijn voordelen heeft met betrekking tot de grootte, het ontwerp of de technische eigenschappen. Het systeem maakt onderscheid tussen in-het-oor hoortoestellen (IHO) en achter-het-oor hoortoestellen (AHO). Het assortiment van Unitron biedt voor beide soorten verschillende opties qua draagcomfort waar uit gekozen kan worden. De Quantum-serie is beschikbaar als in-het-oor variant, bijvoorbeeld Concha-, Semi-Concha, kanaal- en mini-kanaal hoortoestellen.

Bij de Moxi² en Quantum² kan er gekozen worden tussen verschillende soorten vormen. Naast de klassieke achter-het-oor hoortoestellen, optioneel met open aanpassing, zijn deze modellen ook verkrijgbaar als RIC-hoortoestellen met een extern apparaat. Het grote aanbod van verschillende hoortoestellen maakt het mogelijk om een passende hooroplossing te vinden voor uw gehoorprobleem. Een audicien kan aan de hand van een hoortest bepalen welk hoortoestel het beste bij u past.

Unitron Moxi Kiss

Nieuwtjes van Unitron

Moxi²

Het is geen wonder dat men enthousiast is over de natuurlijke geluidskwaliteit van de Moxi². Drie top-geavanceerde bouwvormen in vier verschillende technologische niveaus, met keuze uit verschillende technische uitrustingen en vele extra’s. Moxi² maakt spraakgeluiden automatisch duidelijker en gemakkelijker te verstaan, ongeacht waar u zich bevindt of wat u aan het doen bent.

moreless


Quantum²

In lawaaierige restaurants, bij rustige gesprekken en alles daar tussenin – Quantum² garandeert overal geheel natuurlijke geluidskwaliteit. U hebt de keuze tussen vier verschillende technologische niveaus en vele extra’s die zich perfect aanpassen aan uw dagelijks leven.

Klanten ervaringen

´Ik leef voor de kunst. Iedere nieuwe dag is vol met inspirerende momenten die mijn werk als galeriehoudster beïnvloeden. Niet alleen optische, maar vooral juist akoestische invloeden hebben een duidelijke uitwerking op de waarneming van situaties. Toen ik merkte dat het voor mij steeds moeilijker werd om alle akoestische facetten van de natuur waar te nemen, ben ik begonnen om een oplossing te zoeken.

moreless

Eenmaal bij een audicien aangekomen, besloot ik om hoortoestellen van het merk Unitron te gaan dragen. Want die leken mij optisch en qua comfort het beste te passen. Unitron is naar mijn mening een zeer moderne en innovatieve producent, en hun hoortoestellen zijn net zo flexibel als ikzelf. Ik kan in luide en galmende ruimtes weer zonder problemen horen. Zonder me extra te moeten inspannen kan ik nu weer gesprekken volgen, omdat de hoortoestellen het belangrijkste werk overnemen. Ze versterken namelijk alleen die stemmen of geluiden die ik graag wil horen. Verder heb ik de optie open gehouden om de hoortoestellen op een later tijdstip te upgraden en daardoor nog krachtiger te maken. Dankzij Unitron heb ik uiteindelijk de voor mij meest passende oplossing gevonden en beleef daardoor mijn omgeving weer actief. En in mijn beroep en in mijn gezin merk ik dagelijks de voordelen van mijn hoortoestellen.´

Nog meer hoorplezier door Unitron

Unitron hecht bij de ontwikkeling van hoortoestellen grote waarde aan de combinatie van natuurlijk geluid en spraakverstaanbaarheid. Om geen compromissen te hoeven sluiten is het met uDirect™ 2 mogelijk om een mobiele telefoon, televisie of een MP3-speler met de hoortoestellen te verbinden. Het voordeel van de directe verbinding is de onvervalste en briljante klank dankzij de directe geluidsoverdracht op de hoortoestellen.

moreless

Tegelijkertijd functioneert de uDirekt™ 2 als afstandsbediening voor de hoortoestellen uit de productreeks Era™, Passport™ en Latitude™. Deze en andere verbindingsmogelijkheden van de producent Unitron maken het gebruik van hoortoestellen tot een waar hoorplezier.

{$audTemplate.img_trustbar_default_altText}