Unitron Hoortoestellen

De vaardigheid om te kunnen horen beïnvloedt fundamenteel de levenskwaliteit van ieder mens. Met de modernste hoorsystemen geeft de Canadese kwaliteitsproducent Unitron mensen met een gehoorverlies een stuk levenskwaliteit terug. Unitron heeft zich sinds 1964 ten doel gesteld om spraakverstaanbaarheid en natuurlijk horen zonder compromis met elkaar in overeenstemming te brengen.

https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2021/03/Collage-e1618312506458.png

In iedere situatie helder horen

Moderne hoortoestellen kunnen met veel situaties en hooromgevingen omgaan. Als de behoeften van de hoortoesteldrager echter veranderen, dan bereiken zelfs sommige moderne hoortoestellen hun grenzen. Door ontbrekende functies of eigenschappen kan het gebeuren dat een hoortoestel niet meer -zoals oorspronkelijk was bedoeld- in elke situatie en hooromgeving optimale ondersteuning kan verlenen. Unitron houdt zich met dit probleem bezig en ontwikkelt hoortoestellen, die op elk gewenst moment aan veranderde behoeften kunnen worden aangepast.

Zo hebben ze hoortoestellen die in de standaarduitvoering over verschillende features beschikken, en dit op later tijdstip uitgebreid kan worden. Als de behoeften van een gebruiker wijzigen, dan kan het hoortoestel door een upgrade worden uitgebreid en krijgt daardoor verbeterde prestaties. Unitron maakt voor dragers van hoortoestellen op deze manier een langdurig hoorsucces mogelijk.

Het juiste hoortoestel voor ieder oor

Unitron biedt veel verschillende soorten hoortoestellen, die ieder zijn voordelen heeft met betrekking tot de grootte, het ontwerp of de technische eigenschappen. Het systeem maakt onderscheid tussen in-het-oor hoortoestellen (IHO) en achter-het-oor hoortoestellen (AHO). Het assortiment van Unitron biedt voor beide soorten verschillende opties qua draagcomfort waar uit gekozen kan worden. Zo bieden ze hoortoestellen aan als in-het-oor variant, bijvoorbeeld Concha-, Semi-Concha, of kanaal- en mini-kanaal hoortoestellen.

Vaak kan er gekozen worden tussen verschillende soorten vormen, zodat ieder zijn persoonlijke wens nog beter vervuld kan worden. Naast de klassieke achter-het-oor hoortoestellen, optioneel met open aanpassing, heeft Unitron ook RIC-hoortoestellen met een extern apparaat beschikbaar. Het grote aanbod van verschillende hoortoestellen maakt het mogelijk om een passende hooroplossing te vinden voor uw gehoorprobleem. Een audicien kan aan de hand van een hoortest bepalen welk hoortoestel het beste bij u past.