Hoortoestellen

ite-smart-functions
Hoortoestel fabrikanten
De Nederlandse markt omvat ongeveer 1.000 verschillende hoortoestellen van verschillende fabrikanten. audibene heeft zichzelf te taak gegeven, om samen met u en onze partner audiciens een geschikt hoortoestel te vinden.
Read more
Signia Styletto
Hoortoestellen bij audibene
Lijdt u aan gehoorverlies? Hoortoestellen helpen u om effectief en werkzaam de onaangename gevolgen van slechthorendheid te verlichten – en zo een groot deel van uw levenskwaliteit en geluk terug te winnen.
Read more
Water
Waterbestendige hoortoestellen
Sport u graag in de buitenlucht? Of gaat u regelmatig met de fiets of te voet op pad? Dat kunt u allemaal ook blijven doen wanneer uw gehoor vermindert.
Read more
Tinnitusmaskeerder
Naar schatting heeft een kwart van de Nederlanders al een keer in hun leven last van oorsuizen gehad, zogenaamde tinnitus. Vaak zijn een acute aantasting van het gehoor, hard lawaai, doorbloedingsstoringen, stress of een verkeerde houding van de halswervelkolom of het kaakgewricht de veroorzakers.
Read more
Otoplastieken
Otoplastieken zijn oorstukjes op maat, die de mogelijkheid hebben om een hoortoestel direct aan de gehoorgang te verbinden en kunnen ook dienen als gehoorbescherming.
Read more
audibene Logo NL
Noise-cancelling koptelefoon
De nieuwe koptelefoon van marktleider Sennheiser met geïntegreerd noise-cancelling biedt hulp bij omgevingslawaai en kan daarbij ook op muziek of andere geluidsbronnen aangesloten worden.
Read more
Resound linx
Made for iPhone hoortoestellen
Als er één bedrijf in de wereld beroemd is om zijn hoogstaande technologie, dan is dat Apple. De iPhones en iPads van dit merk staan bol van de innovatieve functies.
Read more
Signia Silk
De innovatieve hoortoestellen van 2020
Hoortoestel specialisten zeggen dat hoortoestellen met de tijd steeds kleiner en slimmer zullen worden. Moderne hoortoestellen zijn nagenoeg onzichtbaar - of ze nou achter of in het oor verschuilen.
Read more
IHO
In-het-oor hoortoestellen (IHO)
Hoortoestellen in het oor worden diep in de oorschelp geplaatst en zijn daarom bijna onzichtbaar. In tegenstelling tot een achter-het-oor hoortoestel (AHO) zit er geen gedeelte achter het oor.
Read more
Hoortoestel prijzen
Wilt u informatie over de actuele prijzen van hoortoestellen? Met meer dan 1.000 hoortoestellen op de Nederlandse markt en wisselende vergoedingen van de zorgverzekeraars, is een nauwkeurige prijsaanduiding vaak lastig om te maken.
Read more
widex-call-dex
Hoortoestel accessoires
Zodra gehoorschade ontstaat, moet men zich met de consequenties bezighouden. Moderne hoortoestellen zorgen ervoor dat ook mensen met een duidelijk gehoorverlies weer goed kunnen horen.
Read more
ite-smart-functions
Hoortoestel technologie
Moderne hoortoestellen helpen niet alleen om weer beter te kunnen horen, het maakt het leven ook een stuk aangenamer.
Read more
Vergoeding
Door het gebruik van hoortoestellen kan het gehoorverlies effectief worden tegengegaan. Het gehoorvermogen van iedere persoon wordt elk jaar slechter, voornamelijk het gehoorvermogen van mensen vanaf 50 jaar.
Read more
Achter-het-oor hoortoestellen (AHO)
Hoortoestellen zijn verkrijgbaar in de bouwvormen in-het-oor hoortoestellen (IHO) en achter-het-oor hoortoestellen (IHO). Achter-het-oor hoortoestellen (AHO) zijn de meest bekende en meest gebruikte bouwvorm.
Read more
Hoortoestel batterijen
Hoe geavanceerd uw hoortoestel ook is, voor een optimale werking heeft het de juiste batterijen nodig. Wanneer u hiernaar op zoek gaat, zult u allerlei soorten aantreffen.
Read more