Het leven klonk nog nooit zo goed

Het eerste gehoorsysteem dat u begrijpt

Welkom in het nieuwe leven

De audibene HORIZON® is niet alleen ontwikkeld voor een beter gehoor, maar voor een beter leven. Voor de momenten waarop alleen het gesprek in het restaurant, de perfecte return bij een tenniswedstrijd, de band op het podium of het uitje met de kleinkinderen belangrijk zijn en niet het hoortoestel. Voor mensen die een actief leven leiden. De audibene HORIZON® biedt met zijn dubbele chiptechnologie en zes gepersonaliseerde instellingen dat zich aanpast aan het leven van de dragers. Gemaakt om te genieten van het moment. Volgens het motto: Wanneer, als het niet nu is?

Gemaakt voor het leven en al zijn dimensies

De AX (Augmented Xperience) in audibene HORIZON® AX klinkt misschien technisch, maar zit vol leven. Je merkt dat als het hoortoestel eenmaal werkt. Elk moment klinkt plotseling zoals het hoort. In een audibene HORIZON® AX model werken twee chips in perfecte harmonie samen. Een chip verwerkt spraak en de tweede chip verwerkt omgevingsgeluiden.

De spraakchip zorgt voor optimaal verstaan van spraak in alle situaties.

De omgevings-chip zorgt voor een natuurlijk omgevingsgeluid.

In de audibene HORIZON® AX zorgen de twee parallelle AX-chips voor unieke luistermomenten.

Beide vullen elkaar perfect aan om een goede gehoorervaring te creëren: het krachtigste hoorsysteem van deze tijd. Ontwikkeld voor mensen die geen compromis willen sluiten tussen kristalheldere verstaanbaarheid van spraak en natuurlijk geluid. Tussen kippenvel en technisch vernuft, tussen horen en begrijpen. Met audibene HORIZON® AX krijgt u altijd beide. De nadruk ligt niet op de technologie, maar altijd op de mensen zelf. Probeert u het eens uit!

Dat kan alleen audibene HORIZON®.

Probeer het eens! Bij voorkeur met een koptelefoon.

Net zo individueel als u: My Mode.

Vier exclusieve functies die uw luistermoment perfect maken.

Ieder mens leeft anders, voelt anders en hoort anders. Toch zijn bijna alle hoortoestellen hetzelfde. Tot nu! Met de audibene HORIZON®-app kunt u uw hoortoestel snel en eenvoudig aanpassen aan uw individuele hoor situatie met een druk op de knop. Of u nu sport, naar een concert gaat of ontspant op de bank. Met de exclusieve My Mode functie past uw audibene HORIZON® zich aan uw leven aan.

 • Vier exclusief ontwikkelde functies
 • Bedienbaar met een druk op de knop via de app
 • De juiste modus voor elke situatie

Probeer het eens:

MUZIEK MODUS

MUZIEK MODUS

Geniet van de soundtrack van het leven.
https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2022/12/music_mode.jpg

Van rock tot klassiek, op LP of live in concert – in muziek modus klinkt muziek zoals het hoort. Terwijl uw hoortoestellen in de normale modus alle audiosignalen verwerkt en optimaliseert voor een beter verstaan van spraak heeft u met de Muziek modus juist een symfonische geluidservaring. Hard klinkt hard, zacht klinkt zacht en alle verfijnde details die onze favoriete nummers zo geweldig maken zijn duidelijk hoorbaar.

ACTIEVE MODUS

ACTIEVE MODUS

Houdt gelijke tred met je leven.
https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2022/12/active_mode.jpg

Uw audibene HORIZON® blijft u ondersteunen bij het leiden van een actief leven. Ga met uw hoortoestel op pad voor een fietstocht, een lange strandwandeling, een tenniswedstrijd of andere sportieve activiteiten met uw vrienden of partner. In de actieve modus wordt windruis extra onderdrukt voor een goed verstaan van de spraak. Bovendien reageert uw toestel “langzamer” op snelle richtingsveranderingen, zodat u geruisloos kunt luisteren.

COMFORT MODUS

COMFORT MODUS

Zo goed kan stilte klinken.
https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2022/12/silent_mode.jpg

Toegegeven, u verwacht eigenlijk wat anders van een hoortoestel, maar uw audibene HORIZON® kan er ook voor zorgen dat u bijna niets hoort. In de Stilte modus wordt het omgevingsgeluid sterk verminderd. Plotselinge geluiden worden zelfs rigoureus onderdrukt. Net als in een bibliotheek heerst er een aangename stilte en kunt u zich ontspannen en concentreren op een goed boek, want hoe fijn het ook is om alles te verstaan, het kan soms ook fijn zijn om even niets te horen.

RELAX MODUS

RELAX MODUS

Het geïntegreerde welzijnsprogramma
https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2022/12/relax_mode.jpg

Diepe ontspanning met een druk op de knop. In de relax modus wordt het omgevingsgeluid gedempt en ontspannende geluidswerelden geactiveerd in een frequentiemix volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Laat je gedachte tot rust komen en bevorder je holistische welzijn. Stress verminderend en concentratie bevorderend, je kunt het zo eenvoudig en effectief uitschakelen door het aan te zetten.

SPRAAK FOCUS

SPRAAK FOCUS

Kristalhelder verstaan van spraak – altijd en overal
https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2022/11/HORIZON_IMG_30@2x-e1634554331722.jpg

Volledige focus op wat echt belangrijk is – zelfs in rumoerige omgevingen zoals drukke restaurants of vergaderzalen. Met spraak focus activeer je in milliseconden een extra boost van bijzonder geaccentueerd verstaan van spraak. Alle spraakrelevante frequenties worden benadrukt en storende omgevingsgeluiden worden weg gefilterd.

Zo kunt u uw gesprekspartners weer moeiteloos volgen.

 • Gesprekspartner extra duidelijk verstaan
 • Automatisch verminderen van omgevingsgeluid
 • Spraak optimaal verstaan, zelfs in rumoerige omgevingen

 

PANORAMA EFFECT

PANORAMA EFFECT

Weer genieten van de wereld met alle zintuigen
https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2022/11/GettyImages-1142166550@2x.jpg

Puur natuurlijk gehoor. Met het unieke panorama effect ervaart u volledig uw omgeving. Hiervoor verleggen de audibene HORIZON® AX modellen de focus van het verstaan van spraak naar een 360° allround hoor ervaring waarin elk detail wordt vastgelegd. Het resultaat: een gehoor dat zo natuurlijk aanvoelt dat het net is alsof u helemaal geen hoortoestel draagt.

Wij veranderen de manier waarop u de wereld hoort

 • Het volledige panorama effect met één druk op de knop
 • Duidelijk en realistisch verstaan vanuit alle richtingen
 • Unieke 360° luisterervaring

Geen 'hoortoestel'. Een hele wereld.

Voer telefoongesprekken, luister naar muziek en kijk tv rechtstreeks met uw hoortoestel. Sluit uw audibene HORIZON® AX gewoon aan op uw smartphone, tablet of televisie en geniet van grenzeloze luisterervaringen. Dankzij bluetooth wordt het kleine hoor wonder een echte multimedia allrounder. Luister naar muziek of audioboeken, ontvang tv -geluid of voer “handsfree” telefoongesprekken – allemaal met een druk op de knop. Met de audibene HORIZON-app heeft u alles binnen handbereik om optimaal gebruik te maken van uw hoortoestellen. De app is eenvoudig en intuïtief te gebruiken en maakt naast de individuele aanpassing aan uw individuele hoor situatie ook praktische audiostreaming mogelijk. Mocht u ooit vragen hebben over uw hoor systeem of hulp nodig hebben, dan is de audibene HORIZON®-assistent in de app 24 uur per dag beschikbaar.

Bedien de instellingen en streaming content van uw audibene HORIZON® discreet vanaf uw iPhone of Android smartphone met Audio Streaming for Hearing Aids (ASHA).

 • Hoortoestel en smartphone perfect verbonden
 • Eenvoudige intuïtieve bediening
 • Streamen en telefoneren rechtstreeks vanaf het hoortoestel
https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2022/12/bg_1_mobile.jpg
https://www.audibene.nl/wp-content/uploads/sites/10/2022/12/bg_2_desktop.jpg

Overtuigend, van de ochtend tot de ochtend

Tot 28 uur onafhankelijkheid dankzij geavanceerde batterijtechnologie.

Alle oplaadbare audibene HORIZON® modellen zijn uitgerust met de krachtigste lithium batterijen die ooit in hoortoestellen zijn geplaatst. Eenvoudig ’s nachts opgeladen in de oplaadcase, leveren ze tot 28 uur een optimaal gehoor zonder capaciteitsverlies!

Zonder ooit batterijen te moeten kopen en vervangen. Dankzij de praktische mobiele oplaadcase is opladen ook onderweg mogelijk zonder stopcontact. Met moderne oplaadbare batterijen beschermt u het milieu en uw portemonnee. In tegenstelling tot batterijen vervuilen ze het milieu tot 65% minder en tegelijkertijd zijn er geen lopende vervangingskosten.

Voor het beste gehoor dat je niet alleen onafhankelijk maakt, maar ook een goed gevoel geeft.

 • Innovatieve batterijtechnologie met lithium
 • Slanke, elegante oplaadcase
 • Maximale flexibiliteit voor onderweg

Voor elke voorkeur het juiste model

audibene go
HORIZON® AX
go
audibene cell
HORIZON® AX
cell
audibene max
HORIZON® AX
max
audibene lite
HORIZON® X
lite
audibene style
HORIZON® AX
style
audibene go
HORIZON® AX
audibene cell
HORIZON® AX
audibene max
HORIZON® AX
audibene lite
HORIZON® X
audibene style
HORIZON® AX

Met audibene kunt u nu exclusief audibene HORIZON® uitproberen in het dagelijks leven. Probeer het gewoon eens – en ontdek nieuwe perspectieven voor een betere levenskwaliteit, welzijn en comfort in het dagelijks leven.