Noise-cancelling koptelefoon

Geniet van volledige stilte.

Frau mit Antischall-Kopfhörer

De nieuwe koptelefoon van marktleider Sennheiser met geïntegreerd noise-cancelling biedt hulp bij omgevingslawaai en kan daarbij ook op muziek of andere geluidsbronnen aangesloten worden. Door een ingebouwde microfoon aan de koptelefoon wordt het geluid buiten de koptelefoon opgenomen. Een kleine versterker produceert een ommekeer van de ontvangen geluidsgolven, zodat de positieve en negatieve golven vrijwel compleet opgehefd worden. Een noise-cancelling koptelefoon is uitermate geschikt voor rust in het vliegtuig of de trein, zodat storende achtergrondgeluiden bijna volledig verdwijnen. Tegelijkertijd kunnen deze koptelefoons op alle audiobronnen zoals MP3-spelers, smartphones en computers worden aangesloten. Het hoorgenot blijft dan ongestoord en aangenaam aangezien het niet wordt beïnvloed door omgevingslawaai.

Daarnaast zorgt omgevingsgeluid er in het algemeen voor, dat muziekbronnen steeds luider worden afgespeeld. Hierdoor wordt de blootstelling aan lawaai voor de oren gevaarlijk hoog. Een koptelefoon met een noise-cancelling systeem zorgt voor een laag omgevingsgeluid. Daardoor wordt het volume automatisch lager gezet.


  • CXC 700: Deze in-het-oor koptelefoon biedt noise-cancelling op drie verschillende niveaus. Zelfs met de koptelefoon in het oor kunt u dankzij de Talk-Through functie probleemloos gesprekken voeren.
  • PXC 250-II: Het instapmodel met noise-cancelling systeem is ideaal voor veel reizende mensen dankzij het lichte en flexibele materiaal.
  • PXC 310: Dit middenklasse-apparaat reduceert het geluid met 90% en is bijzonder geschikt voor gebruikers die vaak blootgesteld worden aan lawaai. Het robuuste en hoogwaardige opvouwbare ontwerp zorgt voor bestendigheid en gemak.
  • PXC 450: Dit high-end apparaat van Sennheiser maakt onderweg het maximale muziekgenot mogelijk. Zelfs met deze koptelefoon is het mogelijk om probleemloos gesprekken te voeren dankzij de Talk-Through functie.
  • MM 450-X Travel: Door middel van geïntegreerde Bluetooth-technologie is noise-cancelling ook draadloos mogelijk. De uitstekende geluidskwaliteit gaat door deze functie niet verloren.
  • MM 550-X Travel: Dit high-end apparaat breidt de 450-serie uit met Surround Sound geluid. Dit draadloze apparaat vervult al uw wensen.

Gratis advies

Wilt u algemene informatie over hoortoestellen? Onze hoortoestellen-experts staan u graag te woord per telefoon van maandag tot zaterdag tussen 8:00 tot 20:00 uur – vrijblijvend, kosteloos en neutraal.

{$audTemplate.img_trustbar_default_altText}