Phonak Solana

Phonak Solana
Phonak Solana
Logo_Phonak

Hoogwaardige hoorsystemen uit Zwitserland

De Phonak Solana is gunstig geprijsd maar dit gaat niet ten koste van de prestatie. Het hoortoestel is in de varianten achter-het-oor en in-het-oor verkrijgbaar en dekt middelzware tot zware gehoorvermindering. Dat laatste volkomen onafhankelijk van de audiometrische instellingen. Net als de Phonak Ambra heeft de Phonak Solana de afgelopen tijd meerdere onderscheidingen ontvangen voor zijn design.

De Phonak Solana is ondanks de gunstige prijsklasse technisch uitstekend uitgerust. Zijn functies zijn voor het dagelijks leven een echte verademing. Nochtans vervoegt het toestel over een geringer scala aan features dan andere hoorsystemen, zoals bijvoorbeeld de Phonak Ambra. Desalniettemin kan ook de Solana met accessoires aan externe audiobronnen aangesloten worden.

Uw voordeel

  • Omgevingslawaai wordt weggefilterd
  • Maakt duidelijk horen zonder windgeluiden mogelijk
  • Storend gefluit van het hoortoestel wordt onderdrukt
  • Maakt hoge tonen weer hoorbaar
  • Automatische oriëntering naar de gesprekspartner

Technologie en uitrusting

Tot de onontbeerlijke standaard van de productfamilie Phonak Solana horen de SoundRecover, de Zoomcontrol en onder andere ook de WhistleBlock en WindBlock. Er zijn bij de Solana veel functies te ontdekken die verloren gegane tonen weer hoorbaar maken, terugkoppelingen tegengaan en zelfs gesprekken bij wind toelaten. Klein, discreet en met een groot vermogen: de Phonak Solana heeft voor een matige prijs heel wat te bieden.

Heeft u vragen over de Solana productlijn of
wilt u meer informatie over hoortoestellen?